Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Bob
Vul het onderstaande formulier in en Bob komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Bob
  Vul het onderstaande formulier in en Bob komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Vlechter 32-2
  5711LS Someren

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Noord-brabant
  Bob
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Vlechter 32-2
  5711LS Someren

  Over de monteur

  Bob van Radio en tv speciaalzaak gebr. Van Otterdijk bv is een zeer gewaardeerde witgoed speciaalzaak in Noord-Brabant. Als jouw witgoed apparaten kapot zijn, dan ben je bij Bob van het juiste adres. Bob heeft veel kennis en ervaring met het repareren van witgoedapparatuur, waardoor hij perfect in staat is om je te helpen.

  Bob een vakman in witgoed reparaties

  Bob begrijpt hoe belangrijk het is dat witgoedapparatuur correct en snel wordt gerepareerd, vooral wanneer er sprake is van een urgent probleem. Daarom biedt hij ruime service aan klanten die gauw actie willen ondernemen als hun apparaten niet meer werken zoals ze hoorden te doen. Met zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat er moet gebeuren om de problemen op te lossen en om het apparaat weer in optimale conditie te brengen.

  Enkel originele onderdelen

  Radio en tv speciaalzaak gebr.van Otterdijk leggen we de lat hoog door uitsluitend originele onderdelen te gebruiken tijdens onze reparaties. Deze zorgvuldige keuze waarborgt een topkwaliteit resultaat, waardoor je apparaat na de reparatie aanvoelt en functioneert alsof het weer gloednieuw is. Het gebruik van originele onderdelen is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je na de reparatie de best mogelijke ervaring beleeft. We zijn vastbesloten om jouw witgoedapparaat weer in optimale staat te brengen, en je verdient niets minder dan een onberispelijke prestatie. Bij De Beuk Witgoed Service streven we er voortdurend naar om jou de hoogste kwaliteit en gemoedsrust te bieden.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Eindeloze zorgen met betrekking tot jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger kunnen op professionele wijze worden aangepakt door een echte witgoedspecialist. Na een zorgvuldige reparatie kunnen deze apparaten vaak nog vele jaren probleemloos blijven functioneren. Het herstellen van jouw witgoed is niet alleen vriendelijk voor jouw financiën, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van onze planeet door het verminderen van elektronisch afval.

  Maar zelfs in gevallen waarin het economisch niet verstandig is om een apparaat te repareren, bijvoorbeeld vanwege ernstige slijtage, staat Bob altijd klaar om waardevol advies te bieden. Hij helpt je bij het vinden van nieuwe apparaten die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Jouw tevredenheid en gemak zijn van het grootste belang, en Berrie streeft er altijd naar om je de beste oplossingen te bieden, ongeacht de situatie.

  Bob is werkzaam in

  Bob van Radio en tv speciaalzaak gebr. Van Otterdijk bv is jouw betrouwbare witgoedexpert in Noord-Brabant en bedient een uitgestrekt gebied, waaronder enkele van de meest levendige steden en charmante dorpen in de regio. Je kunt Bob’s deskundigheid en diensten vinden in steden zoals Eindhoven, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Breda, Helmond, Oss, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout en Waalwijk.

  Waar Bob voor staat

  Als je dus echt goede service en assistentie nodig hebt als je problemen ondervindt met jouw witgoed product in Noord-Brabant, dan ben je bij Bob van Radio en tv speciaalzaak gebr.van Otterdijk bv aan het juiste adres!

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458