Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Almere

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Almere nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Wilt u uw witgoed problemen zo snel als mogelijk oplossen? Dit kunnen wij voor uw doen, maak vandaag nog een afspraak. Wij werken ook met spoed aanvragen zo kunt u nog sneller geholpen worden. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor uw witgoed reparaties in Almere.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Almere

Wasmachine reparatie nodig in Almere? Centrifugeert uw wasmachine niet? Dit is zeker niet fijn en wij begrijpen dat u dit zo snel als mogelijk opgelost wilt hebben. Dit probleem kan goed komen doordat er te veel zeep is gebruikt. Komt u er zelf niet uit of wilt u dit probleem door een proffesional laten oplossen bel ons dan via 085 – 760 54 28.

Wasdroger reparatie Almere

Wasdroger reparatie nodig in Almere? Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen: Vandaag gebeld = morgen hersteld.
Heeft uw wasdroger last van een foutcode kunt u onze wasdroger foutcodes pagina bezoeken.

Vaatwasser reparatie Almere

Heeft uw vaatwasser last van een storingsmelding? Je hebt heel veel soorten storingsmeldingen. Dit kan gaan over dat de vaat niet goed schoon wordt gemaakt naar een fout met de display van de vaatwasser. Ook kunnen er foutcodes op het display verschijnen. Wij hebben veel van zulke foutcodes voor u verzamelt. Wilt u deze bekijken is het een optie om de pagina vaatwasser foutcodes te bezoeken.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Meest voorkomende foutcodes

Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Zanussi

Witgoed reparatie in heel Almere

Wilt u een snelle witgoed reparatie inplannen? Bel ons dan direct of plan een afpraak in via het webformulier. U zult dan zo snel als mogelijk geholpen worden door een van onze gecertificeerde monteurs.

Wij zijn u van dienst in alle wijken van Almere onderandere dus ook in Haven, Stad, Buiten, Poort, Hout en in Almere Pampus. Wij zijn al jaren actief in heel Nederland.

Witgoed reparatie Almere Haven

Wasmachine reparatie nodig in Almere Haven? U wilt niet dat de wasmachine te lang kapot of defect blijft, u moet uiteindelijk wel weer een wasje kunnen doen. Wacht niet te lang met een afspraak inplannen hoe eerder hoe beter.

Witgoed reparatie Almere Stad

Witgoed reparatie nodig in Almere Stad? Witgoed apparaten zijn cruciaal voor uw huishoudens en moeten het dus eigenlijk allemaal gewoon doen. Wij kunnen u op korte termijn hiermee helpen zodat u uw witgoed niet langer hoeft te missen.

Witgoed reparatie Almere Poort

Vaatwasser reparatie nodig in Almere Poort? Heeft u een hekel eraan om de vaat met de hand schoon te maken of ziet u de stapel met vieze vaat niet graag groeien. Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak bij ons in via 085 – 760 54 28.

Witgoed reparatie Almere Hout

Witgoed reparatie nodig in Almere Hout? Uw witgoed apparaten bij onze gecertificeerde monteurs in goede handen en willen u altijd helpen. Onze monteurs staan 6 dagen in de week voor u klaar en u kunt 7 dagen in de week een afspraak inplannen.

Witgoed reparatie Almere Pampus

Reparatie nodig in Almere Pampus? Heeft u een witgoed reparatie nodig op de korte termijn? Wij kunnen u hier bij helpen, plan namelijk vandaag nog een afspraak in om uw witgoed apparaten weer zo snel mogelijk te gebruiken.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4 sterren!

Snel een reparatie afspraak maken in Almere? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger of vaatwasser. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458