Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Almere

Voor als u een witgoed reparatie nodig heeft in Almere

Wilt u uw witgoed problemen zo snel als mogelijk oplossen? Dit kunnen wij voor uw doen, maak vandaag nog een afspraak. Wij werken ook met spoed aanvragen zo kunt u nog sneller geholpen worden. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor uw witgoed reparaties in Almere.

Direct witgoed reparatie in Almere nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 18:00, Daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Almere

Wasmachine reparatie nodig in Almere? Centrifugeert uw wasmachine niet? Dit is zeker niet fijn en wij begrijpen dat u dit zo snel als mogelijk opgelost wilt hebben. Dit probleem kan goed komen doordat er te veel zeep is gebruikt. Komt u er zelf niet uit of wilt u dit probleem door een proffesional laten oplossen bel ons dan via 088 – 37 479 75.

Wasdroger reparatie Almere

Wasdroger reparatie nodig in Almere? Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen: Vandaag gebeld = morgen hersteld.
Heeft uw wasdroger last van een foutcode kunt u onze wasdroger foutcodes pagina bezoeken.

Koelkast reparatie Almere

Koelkast reparatie nodig in Almere? Lekt uw koelkast water? Dat wil niemand. Een mogelijkheid is dat de afvoer die naar de opvangbak leid verstopt zit. Hierdoor kunnen lekkages ontstaan. U kunt zelf de afvoer van de koelkast proberen te openen, vaak is het probleem dan al verholpen.
Voor een afspraak kunt u gelijk bellen naar 088 – 37 479 75.

Vaatwasser reparatie Almere

Heeft uw vaatwasser last van een storingsmelding? Je hebt heel veel soorten storingsmeldingen. Dit kan gaan over dat de vaat niet goed schoon wordt gemaakt naar een fout met de display van de vaatwasser. Ook kunnen er foutcodes op het display verschijnen. Wij hebben veel van zulke foutcodes voor u verzamelt. Wilt u deze bekijken is het een optie om de pagina vaatwasser foutcodes te bezoeken.

Vriezer reparatie Almere

Vriezer reparatie nodig in Almere? Lekt uw vriezer koelvloeistof? Dit probleem moet zo snel als mogelijk worden opgelost. Een monteur kan u snel zeggen waar het probleem zit. De monteur kan dit probleem vaak ook gelijk al verhelpen, zodat uw vriezer het dan gewoon weer doet.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Almere

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in heel Almere

Wilt u een snelle witgoed reparatie inplannen? Bel ons dan direct of plan een afpraak in via het webformulier. U zult dan zo snel als mogelijk geholpen worden door een van onze gecertificeerde monteurs.

Wij zijn u van dienst in alle wijken van Almere onderandere dus ook in Haven, Stad, Buiten, Poort, Hout en in Almere Pampus. Wij zijn al jaren actief in heel Nederland.

Witgoed reparatie Almere Haven

Wasmachine reparatie nodig in Almere Haven? U wilt niet dat de wasmachine te lang kapot of defect blijft, u moet uiteindelijk wel weer een wasje kunnen doen. Wacht niet te lang met een afspraak inplannen hoe eerder hoe beter.

Witgoed reparatie Almere Stad

Witgoed reparatie nodig in Almere Stad? Witgoed apparaten zijn cruciaal voor uw huishoudens en moeten het dus eigenlijk allemaal gewoon doen. Wij kunnen u op korte termijn hiermee helpen zodat u uw witgoed niet langer hoeft te missen.

Witgoed reparatie Almere Buiten

Koelkast reparatie nodig in Almere Buiten? Koelkasten zijn een vak appart als het gaat om het repareren. Doordat er zoveel leidingen lopen kan dit gevaarlijk zijn voor de koelkast maar ook voor u zelf, wij raden u aan om dit door een echte vakman te verhelpen.

Witgoed reparatie Almere Poort

Vaatwasser reparatie nodig in Almere Poort? Heeft u een hekel eraan om de vaat met de hand schoon te maken of ziet u de stapel met vieze vaat niet graag groeien. Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak bij ons in via 088 – 37 479 75.

Witgoed reparatie Almere Hout

Witgoed reparatie nodig in Almere Hout? Uw witgoed apparaten bij onze gecertificeerde monteurs in goede handen en willen u altijd helpen. Onze monteurs staan 6 dagen in de week voor u klaar en u kunt 7 dagen in de week een afspraak inplannen.

Witgoed reparatie Almere Pampus

Vriezer reparatie nodig in Almere Pampus? Heeft u een witgoed reparatie nodig op de korte termijn? Wij kunnen u hier bij helpen, plan namelijk vandaag nog een afspraak in om uw witgoed apparaten weer zo snel mogelijk te gebruiken.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Almere

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Almere en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn de betrouwbare witgoed reperateur van Nederland. Bel nu gelijk naar Witgoed Brigade en plan vandaag nog een afspraak in.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Almere? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
-
  Direct inplannen
24/7 beschikbaar


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  Selecteer uw apparaat en het probleem
  Selecteer uw apparaat en het probleem

  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak

  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  Onze reparateur zal contact met u opnemen

  Onze monteur repareert uw machine
  Onze monteur repareert uw machine

  Als de machine niet meer gerepareerd kan worden bieden wij in samenwerking met Coolblue alle merken witgoed machines, nieuw en tweedekans.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
  Bright Light Company B.V.

  Hoofdkantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Bent u reparateur?

  U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

  Chat openen
  Hulp nodig?