Click Fraud Protection

Wij helpen graag, bel of app ons.

Wij zijn van Ma t/m Do van 08:00 tot 19:00 telefonisch bereikbaar. Vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 18:00, zaterdag van 09:00 tot 17:00 en zondag van 10:00 tot 16:00.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Tilburg

Voor als u een witgoed reparatie nodig heeft in Tilburg

Bent u op zoek naar vaste en voordelige prijzen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, wij van de Witgoed Brigade kunnen u dit aanbieden. Ook bieden wij u enkel de beste witgoed monteurs aan om de kwaliteit van de reparatie zo hoog mogelijk te houden.

Direct witgoed reparatie in Tilburg nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Plan je reparatie
Ma t/m Za

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Tilburg

Wasmachine reparatie nodig in Tilburg? Pakt uw wasmachine geen water? Hierdoor kan de wasmachine zijn wasprogramma niet draaien. Het meest voorkomende oorzaak hiervan is dat er een probleem is met de watertoevoer. U kunt hier zelf naar kijken maar u kan er ook voor kiezen om dit te laten doen door een van onze gecertificeerde monteurs, dan bent u er ook van verzekerd dat de reparatie correct wordt uitgevoert.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in Tilburg. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Tilburg

Wasdroger reparatie nodig in Tilburg? Gaat de deur van uw wasdroger niet meer open. Dat hoort natuurlijk niet. Wij repareren alle merken wasdroger, geen zorgen wij repareren uw wasdroger gelijk.
Of heeft uw wasdroger last van een foutcode kunt u onze wasdroger foutcodes pagina bekijken. Hier vind u alle foutcodes voor uw wasdroger en hoe u het mogelijk zelf kan oplossen.

Vaatwasser reparatie Tilburg

Vaatwasser reparatie nodig in Tilburg? Gaat uw vaatwasser niet meer aan? En de vaat met de hand schoon maken is ook geen optie, erg vervelend. Het kan eraan liggen aan de deurvergrendeling of aan het deurslot. Als u de vaatwasser niet open krijgt kunt u er ook niet veel mee. Wilt u dit verholpen hebben bel ons dan of vul het webformulier in.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Tilburg” style=

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in heel Tilburg

Bent u op zoek naar een witgoed monteur die u kan helpen bij elk merk witgoed en elk witgoed apparaat? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken wij kunnen u hiermee helpen. Wij helpen u met al uw wasmachine, vaatwasser en wasdroger reparaties.

Wij werken ook al jaren in Tilburg en weten dus veel over de wijken en de streken. Ook komen wij in alle wijken en streken. Dus ook in de wijken Tilburg centrum, Oud-zuid, Oud-noord, West, Oost, Zuid, Noord en Reeshof.

Witgoed reparatie Tilburg Centrum

Witgoed reparatie nodig in Tilburg Centrum? Wij repareren alle merken witgoed voor een voordelige en vaste prijs. Wij van de Witgoed Brigade werken alleen samen met gecertificeerde monteurs, om een kwalitatieve reparatie voor u neer te zetten.

Witgoed reparatie Tilburg Oud-zuid

Wasmachine reparatie nodig in Tilburg Oud-zuid? Heeft u last van een lekkende wasmachine of start de wasmachine helemaal niet meer? Dit probleem moet zo snel mogelijk weer verwijderd worden zodat u de wasmachine weer gewoon kan gebruiken.

Witgoed reparatie Tilburg Oud-noord

Vaatwasser reparatie nodig in Tilburg Oud-noord? Dat uw vaatwasser defect is, is al erg genoeg en u heeft ook geen zin om dan ook nog is de vieze vaat met de hand schoon te gaan maken en dat begrijpen wij maar al te goed.

Witgoed reparatie Tilburg-West

Witgoed reparatie nodig in Tilburg-West? Wij zijn er voor u als uw witgoed een foutcode of een defect vertoond. Wilt u dit snel opgelost hebben bel ons dan gelijk en wij plannen een afspraak voor u in.

Witgoed reparatie Tilburg-Oost

Wasdroger reparatie nodig in Tilburg-Oost? Een defecte wasdroger is verre van ideaal. Wij kunnen dit vakkundig en vaak snel voor uw laten verhelpen. Dit doet een van onze gecertificeerde monteurs voor u.

Witgoed reparatie Tilburg-Zuid

Witgoed reparatie nodig in Tilburg-Zuid? Een witgoed machine is een ingewikkeld apparaat om te repareren mocht u hier niet veel van af weten. Het is ook moeilijken doordat er veel stroomkabels en leidingen lopen hierdoor kunt u de machine nog verder beschadigen.

Witgoed reparatie Tilburg-Noord

Witgoed reparatie nodig in Tilburg-Noord? Wilt u vandaag nog een afspraak in plannen? Dan kunt u ons bereiken via het webformulier en of via de telefoon op 088 – 37 479 75. Plan uw afspraak vandaag nog in!

Witgoed reparatie nodig in Tilburg-Reeshof

Wasdroger reparatie nodig in Tilburg-Reeshof? Een kapotte of defecte wasdroger is erg vervelend. U heeft natuurlijk niet de behoefte om de was op een lijntje te laten drogen. Wij van de Witgoed Brigade snappen dit maar al te goed.
Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op

Erkende witgoed monteur in Tilburg

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Tilburg en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Tilburg? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger of vaatwasser. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
08:00-19:00
  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe wij storingen oplossen

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over de storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk de volgende dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om het tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur komt langs en repareert je machine.

  Onze monterus repareren ook in het weekend. Altijd een prijsopgave vooraf. Wij proberen altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Door de coronacrisis kan het voorkomen dat niet alle onderdelen per direct op voorraad zijn.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag 10:00 – 16:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Sluit je bij ons aan!

  -->
  Chat openen
  Hulp nodig?