Click Fraud Protection

Witgoed reparatie Tilburg

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassers €69,- all-in tariefWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in tarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparateur in Tilburg nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Voor als u een witgoed reparatie nodig heeft in Tilburg

Bent u op zoek naar vaste en voordelige prijzen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, wij van de Witgoed Brigade kunnen u dit aanbieden. Ook bieden wij u enkel de beste witgoed monteurs aan om de kwaliteit van de reparatie zo hoog mogelijk te houden.

Direct witgoed reparatie in Tilburg nodig? Neem contact met ons op
Plan je reparatie
Ma t/m Za

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Tilburg

Wasmachine reparatie nodig in Tilburg? Pakt uw wasmachine geen water? Hierdoor kan de wasmachine zijn wasprogramma niet draaien. Het meest voorkomende oorzaak hiervan is dat er een probleem is met de watertoevoer. U kunt hier zelf naar kijken maar u kan er ook voor kiezen om dit te laten doen door een van onze gecertificeerde monteurs, dan bent u er ook van verzekerd dat de reparatie correct wordt uitgevoert.

Wasdroger reparatie Tilburg

Wasdroger reparatie nodig in Tilburg? Gaat de deur van uw wasdroger niet meer open. Dat hoort natuurlijk niet. Wij repareren alle merken wasdroger, geen zorgen wij repareren uw wasdroger gelijk.
Of heeft uw wasdroger last van een foutcode kunt u onze wasdroger foutcodes pagina bekijken. Hier vind u alle foutcodes voor uw wasdroger en hoe u het mogelijk zelf kan oplossen.

Vaatwasser reparatie Tilburg

Vaatwasser reparatie nodig in Tilburg? Gaat uw vaatwasser niet meer aan? En de vaat met de hand schoon maken is ook geen optie, erg vervelend. Het kan eraan liggen aan de deurvergrendeling of aan het deurslot. Als u de vaatwasser niet open krijgt kunt u er ook niet veel mee. Wilt u dit verholpen hebben bel ons dan of vul het webformulier in.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Tilburg” style=

Meest voorkomende foutcodes

Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Zanussi

Witgoed reparatie in heel Tilburg

Bent u op zoek naar een witgoed monteur die u kan helpen bij elk merk witgoed en elk witgoed apparaat? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken wij kunnen u hiermee helpen. Wij helpen u met al uw wasmachine, vaatwasser en wasdroger reparaties.

Wij werken ook al jaren in Tilburg en weten dus veel over de wijken en de streken. Ook komen wij in alle wijken en streken. Dus ook in de wijken Tilburg centrum, Oud-zuid, Oud-noord, West, Oost, Zuid, Noord en Reeshof.

Witgoed reparatie Tilburg Centrum

Witgoed reparatie nodig in Tilburg Centrum? Wij repareren alle merken witgoed voor een voordelige en vaste prijs. Wij van de Witgoed Brigade werken alleen samen met gecertificeerde monteurs, om een kwalitatieve reparatie voor u neer te zetten.

Witgoed reparatie Tilburg Oud-zuid

Wasmachine reparatie nodig in Tilburg Oud-zuid? Heeft u last van een lekkende wasmachine of start de wasmachine helemaal niet meer? Dit probleem moet zo snel mogelijk weer verwijderd worden zodat u de wasmachine weer gewoon kan gebruiken.

Witgoed reparatie Tilburg Oud-noord

Vaatwasser reparatie nodig in Tilburg Oud-noord? Dat uw vaatwasser defect is, is al erg genoeg en u heeft ook geen zin om dan ook nog is de vieze vaat met de hand schoon te gaan maken en dat begrijpen wij maar al te goed.

Witgoed reparatie Tilburg-West

Witgoed reparatie nodig in Tilburg-West? Wij zijn er voor u als uw witgoed een foutcode of een defect vertoond. Wilt u dit snel opgelost hebben bel ons dan gelijk en wij plannen een afspraak voor u in.

Witgoed reparatie Tilburg-Oost

Wasdroger reparatie nodig in Tilburg-Oost? Een defecte wasdroger is verre van ideaal. Wij kunnen dit vakkundig en vaak snel voor uw laten verhelpen. Dit doet een van onze gecertificeerde monteurs voor u.

Witgoed reparatie Tilburg-Zuid

Witgoed reparatie nodig in Tilburg-Zuid? Een witgoed machine is een ingewikkeld apparaat om te repareren mocht u hier niet veel van af weten. Het is ook moeilijken doordat er veel stroomkabels en leidingen lopen hierdoor kunt u de machine nog verder beschadigen.

Witgoed reparatie Tilburg-Noord

Witgoed reparatie nodig in Tilburg-Noord? Wilt u vandaag nog een afspraak in plannen? Dan kunt u ons bereiken via het webformulier en of via de telefoon op 088 – 37 479 75. Plan uw afspraak vandaag nog in!

Witgoed reparatie nodig in Tilburg-Reeshof

Wasdroger reparatie nodig in Tilburg-Reeshof? Een kapotte of defecte wasdroger is erg vervelend. U heeft natuurlijk niet de behoefte om de was op een lijntje te laten drogen. Wij van de Witgoed Brigade snappen dit maar al te goed.
Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4 sterren!

Snel een reparatie afspraak maken in Tilburg? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger of vaatwasser. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Let op, voor reparaties ingepland op de zaterdag geldt het all-in tarief van € 99,-

  Je ontvangt een bevestigingsmail van ons met jouw aanvraaggegevens.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie binnen één minuut. Eenvoudig met ons formulier, via WhatsApp of bel ons.

  icoon-2

  Wij checken beschikbaarheid van betreffende regiomonteur. Bijna alle reparaties kunnen binnen 2 dagen ingepland worden.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt contact met je op om reparatiebezoek te bevestigen.

  icoon-4

  Hij herstelt vrijwel alle storingen binnen een half uur. Altijd met goedkeuring van de reparatiekosten.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Selectie van onze regiomonteurs

  Arent

  Monteur
  Regio: Groningen

  Dylan

  Monteur
  Regio: Overijssel

  Loek

  Monteur
  Regio: Gelderland

  Pieter

  Monteur
  Regio: Friesland

  Murat

  Monteur
  Regio: Zuid-Holland

  Nour

  Monteur
  Regio: Utrecht

  Pascal

  Monteur
  Regio: Limburg

  Rene

  Monteur
  Regio: Drenthe

  Richard

  Monteur
  Regio: Overijssel, Drenthe, Groningen

  Simo

  Monteur
  Regio: Flevoland

  Sem

  Monteur
  Regio: Noord-Holland

  Stefan

  Monteur
  Regio: Zuid-Holland

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 34 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Witgoedreparatie van deze merken:

  Miele, Samsung, Siemens, Bosch, AEG, Bauknecht, Zanussi, Candy, Whirlpool, Indesit

   

  Wij streven naar 100% tevreden klanten. Is er toch iets niet naar wens verlopen, laat het ons weten met dit formulier.

  Onze voorwaarden lees hier

  Hulp nodig?