Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Nijmegen

Wij zijn er voor al uw witgoed reparaties in Nijmegen

Bent u op zoek naar een gecertificeerde witgoed monteur in de omgeving van Nijmegen. Dan bent u hier aan het juiste adress, wij kunnen u helpen met al uw witgoed reparaties voor vaste en scherpe prijzen. Met een ruim aantal witgoed monteurs is er altijd iemand paraat om u te helpen. Wij repareren de meeste witgoed apparaten en alle merken witgoed apparaten.

Direct witgoed reparatie in Nijmegen nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 18:00, Daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Nijmegen

Wasmachine reparatie nodig in Nijmegen? Blijft uw wasmachine maar water pakken? Dit probleem wordt mogelijk veroorzaakt doordat er iets mis zit bij het druksysteem. Dan kan een moeilijk klus zijn, maar niet voor een van onze gecertificeerde witgoed monteurs. Die kunnen u gelijk vertellen waardoor dit probleem komt en kunnen dit dan ook vaak gelijk verhelpen. Is dat niet het geval zal hij een andere keer terug moeten komen.

Wasdroger reparatie Nijmegen

Wasdroger reparatie Nijmegen? Lekt uw wasdroger? Dat kan niet goed zijn. Vaak komt dit doordat de manchet beschadigt of uitgedroogd is. U wilt dit zo snel mogelijk oplossen en dat is begrijpelijk daarom staan wij 7 dagen in de week voor u klaar.
Heeft uw wasdroger last van een foutcode kunnen wij u daar ook bij helpen. Doormiddel van onze Wasdroger foutcodes te bekijken kunt u veel te weten komen over de foutcode waar uw wasdroger last van heeft.

Koelkast reparatie Nijmegen

Koelkast reparatie nodig in Nijmegen? Maakt uw koelkast lawaai of herrie? Moderne apparaten zijn tegenwoordig redelijk stil, een beetje geluid maken ze altijd maar uw koelkast hoort geen herrie of lawaai te maken. Daarom als uw koelkast echt lawaai maakt is er hoogstwaarschijnlijk iets mis in de machine. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Wilt u dit graag door een kwaliteits monteur laten repareren kunt u contact met ons op nemen via 088 – 37 479 75.

Vaatwasser reparatie Nijmegen

Vaatwasser reparatie nodig in Nijmegen? Gaat de deur van uw vaatwasser niet meer open? Dit kan er voor zorgen dat de vaatwasser het niet meer doet, dit wilt u natuurlijk niet. U zit erook niet op te wachten om de vaat met de hand schoon te maken. Plan vandaag nog een afspraak voor een reparatie bij ons in. Dat scheelt u weer om de vieze vaat te doen.

Vriezer reparatie Nijmegen

Vriezer reparatie nodig in Nijmegen? Gaat het diepvries alarm van uw vriezer af? Dit betekent dat de temperatuur in de vriezer te hoog wordt. Het is aan te raden om dit probleem te laten verhelpen voordat dit voor andere problemen gaat zorgen. Heeft u belangstelling bij en gecertificeerde witgoed monteur bent u hier aan het juiste adress.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Nijmegen

Alle merken witgoed foutcodes

Witgoed reparatie in heel Nijmegen

Heeft uw vaatwasser, wasmachine, koelkast, wasdroger en vriezer een defect? Dit is erg vervelend voor u, of last van een foutcode wij kunnen u hier mee helpen. Dus wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak in. Heeft u spoed kunt u ook een spoed reparatie bij ons inplannen, dan is het witgoed apparaat de volgende dag nog gerepareerd.

Woont u in Nijmegen? Wij zijn al jaren actief in Nijmegen en kennen het daarom ook goed. Wij werken in alle wijken van Nijmegen. Wij komen in het centrum, Oost, Oud-West, Nieuw-West, Midden, Zuid, Dukenburg, Lindenholt en ook in Nijmegen-Noord.

Witgoed reparatie Nijmegen-Centrum

Witgoed reparatie nodig in Nijmegen Centrum? Wij werken alleen met gecertificeerde monteurs. Deze monteurs zijn op de laatste hoogte van alle nieuwe technische zaken van een witgoed apparaat. Op die manier kunnen onze monteurs u op een betere manier helpen.

Witgoed reparatie Nijmegen-Oost

Vriezer reparatie nodig in Nijmegen-Oost? Vriezer haalt temperatuur niet meer? U wilt niet dat uw eten kan ontdooien terwijl dat nog niet de bedoeling is. Om dit snel op te lossen kunt u contact opnemen met ons en een afspraak inplannen.

Witgoed reparatie Nijmegen Oud-West

Witgoed reparatie nodig in Nijmegen Oud-West? Een defect witgoed apparaat is zeker niet fijn. Een defect kan aan veel zaken liggen zo kan een onderdeel kapot zijn maar het kan ook zo zijn dat het apparaat een technische storing heeft.

Witgoed reparatie Nijmegen Nieuw-West

Koelkast reparatie nodig in Nijmegen Nieuw-West? Een koelkast kan gevaarlijk en moeilijk te repareren voor iemand die hier niet voor geleerd heeft. Een koelkast heeft namelijk erg veel kabels en leiding dit kan ook voor meer defecten in de machine veroorzaken als hier iets mis mee gaat.

Witgoed reparatie Nijmegen-Midden

Wasmachine reparatie nodig in Nijmegen-Midden? Wasmachine stopt midden in het wasprogramma? U doet de was in de wasmachine en even later stopt de wasmachine tijdens het wasprogramma, wij begrijpen het dat u dit als vervelend kan ervaren.

Witgoed reparatie Nijmegen-Zuid

Witgoed reparatie nodig in Nijmegen-Zuid? Wij kunnen u met alle witgoed merken helpen. Vanwege het ruim aantal aangesloten monteur kunnen wij u op de korte termijn helpen. Om de reparatie zo fijn mogelijk aan te laten voelen voor u.

Witgoed reparatie Nijmegen Dukenburg

Vaatwasser reparatie nodig in Nijmegen Dukenburg? Blijft er water staan in uw vaatwasser of lekt uw vaatwasser water? En weet u zelf niet hoe u dit probleem moet oplossen of laat u het gewoon liever doen door een monteur kunt u contact met ons opnemen via 088 – 37 479 75.

Witgoed reparatie Nijmegen Lindenholt

Witgoed reparatie nodig in Nijmegen Lindenholt? Wij repareren alle witgoed merken! Wij komen in heel Nederland en dus ook in Nijmegen Lindenholt. U hoeft dus niet perse lang uw witgoed apparaten te missen.

Witgoed reparatie Nijmegen-Noord

Witgoed reparatie nodig in Nijmegen-Noord? Witgoed Brigade staat altijd voor u klaar! Wij zijn 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar en 7 dagen in de week via het webformulier.

Onze spoed monteurs zijn 6 dagen per week beschikbaar om bij u in Nijmegen reparaties uit te voeren. Al onze monteurs beschikken over certificering en zijn bevoegd om alle witgoedapparaten te openen. De spoed monteurs kunnen de volgende dag al bij u zijn.
In sommige gevallen kunnen we u direct vertellen of repareren wel of geen zin heeft maar in de meeste gevallen zal de monteur langs moeten komen voor een onderzoek.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Nijmegen

Laat u niet oplichten en kies niet voor onbekende of ongure witgoed reperateurs. Bij ons kunnen wij u garanderen van een kwaltitatieve reparatie, door enkel gecertificeerde witgoed monteurs. Kies dus voor de witgoed monteur van Nederland, kies voor Witgoed Brigade.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Nijmegen? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
-
  Direct inplannen
24/7 beschikbaar


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  Selecteer uw apparaat en het probleem
  Selecteer uw apparaat en het probleem

  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak

  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  Onze reparateur zal contact met u opnemen

  Onze monteur repareert uw machine
  Onze monteur repareert uw machine

  Als de machine niet meer gerepareerd kan worden bieden wij in samenwerking met Coolblue alle merken witgoed machines, nieuw en tweedekans.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
  Bright Light Company B.V.

  Hoofdkantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Bent u reparateur?

  U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

  Chat openen
  Hulp nodig?