Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Nijmegen

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Nijmegen nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Is de wasmachine, vaatwasser, wasdroger, koelkast of vriezer defect? Onze aangesloten witgoed reparateurs zorgen ervoor dat u witgoed weer volop functioneert. Wij hanteren heldere en vaste tarieven zo komt u achteraf niet voor verassende kosten te staan. U kunt bij ons vandaag nog een afspraak inplannen.
Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen

Wasmachine reparatie Nijmegen

Geeft de wasmachine een foutcode aan? Een wasmachine wordt weergegeven op het display van de wasmachine. Hier zult u dan een code zien staan. Om dit op te lossen is het belangrijk om te achterhalen waar het probleem precies zit. Komt het probleem niet overeen met wat de wasmachine aangeeft? Op de wasmachine reparatie Nijmegen pagina kunt u zien waar het probleem dan zit en wat de oorzaak hiervan is.

Witgoed reparatie Nijmegen

Vaatwasser reparatie Nijmegen

Maakt de vaatwasser niet meer goed schoon? Als dit het geval is moet er naar de vaatwasser gekeken worden er zit dan namelijk iets niet goed in de vaatwasser. Dat de vaatwasser niet goed schoon maakt kan verschillende redenen hebben. Wanneer deze reden bekend is bij de monteur worden direct de juiste onderdelen meegenomen. Onze ervaren witgoed monteur neemt dan direct de benodigde onderdelen mee om de vaatwasser te repareren. Vindt hier meer informatie over op de vaatwasser reparatie Nijmegen pagina.

Wasdroger reparatie Nijmegen

Maakt de wasdroger de was niet meer goed schoon? Dit is een probleem wat opgelost dient te worden. Het oplossen van dit is voor iemand zonder ervaring erg moeilijk. Onze monteurs staan voor u klaar. Een ervaren monteur kan een probleem met de vaatwasser vaak direct al oplossen. Moeten er bepaalde onderdelen gebruikt worden om dit probleem op te lossen zal de monteur u hier altijd over informeren. Wilt u meer informatie over waarom de wasdroger kapot is gegaan? Bekijk dan de wasdroger reparatie Nijmegen pagina.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458