Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed Reparatie AEG

Witgoed Brigade repareert je AEG witgoed

Bij Witgoed Brigade zijn we er trots op dat we uitzonderlijke diensten leveren in het repareren en onderhouden van alle soorten witgoedapparaten uit AEG. Wij begrijpen dat wanneer de witgoed kapot gaat dit een groot ongemak kan zijn en dat je ze zo snel mogelijk weer aan de praat wilt krijgen.

Reparatieservices voor AEG witgoed

Wij bieden een uitgebreide reeks reparatieservices voor alle soorten witgoedapparatuur uit AEG. Van het diagnosticeren van het probleem en het maken van een offerte vooraf tot het snel en efficiënt uitvoeren van de klus, ons team van goed opgeleide technici is er om ervoor te zorgen dat de ervaring probleemloos verloopt. Wij zorgen ervoor dat alle reparaties of onderhoud worden uitgevoerd met originele AEG-onderdelen en met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Bij Witgoed Brigade zijn we trots op onze uitstekende klantenservice en daarom garanderen we elke keer weer jouw tevredenheid! Dus, als je op zoek bent naar professionele hulp voor je kapotte witgoed of wilt upgraden naar het nieuwste model, neem dan vandaag nog contact met ons op – we helpen je graag!

AEG wasmachine reparatie.

Zit je thuis met een AEG wasmachine die niet werkt? Bij ons kan je vaak snel geholpen worden. Onze monteurs zullen je dan vakkundig en veilig helpen. Na de reparatie zal jij je wasmachine weer volop kunnen gebruiken. Onze monteurs werken volgens bepaalde richtlijnen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

AEG wasdroger reparatie.

Werkt de wasdroger niet meer naar wens? Dat is vervelend, een vaatwasser hoort een ruime tijd mee te gaan. Mocht de AEG wasdroger het maar een paar jaar volhouden is het zeker de moeite waard om te repareren. Repareren is vaak ook stukken goedkoper dan een compleet nieuw apparaat te kopen.

AEG vaatwasser reparatie.

De AEG vaatwasser is kapot, wat nu? Als de vaatwasser nog niet zo oud is raden wij je aan om deze nog te laten repareren. Bij een vaatwasser hoeft er vaak maar een klein onderdeel vervangen te worden. Zo’n klein onderdeel dat vervangen zou moeten worden kost vaak niet veel. De monteur zal dit onderdeel keurig op zijn plek zetten.

Jarenlange ervaring.

De Witgoed Brigade werkt al jarenlang in Nederland en ook door heel Nederland. Door al deze reparatie hebben wij veel ervaring opgebouwd en deze ervaring is terug te zien bij onze reparatie. Wij leveren kwalitatieve reparaties en vaak ook snelle reparaties. Wacht dus niet langer en plan een reparatie in bij de Witgoed Brigade.

Zorgeloze reparatie van de AEG witgoed

De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparaties. Wij zijn landelijk verbonden met verschillende topmonteurs. Onze monteurs staan garand voor een vriendelijke en snelle reparatie.

Je kan bij ons terecht voor een witgoed reparatie van jouw:

AEG apparaten foutcodes

Zoek je een overzicht van alle apparaten van AEG die foutcodes hebben?
Bekijk alle foutcodes van de AEG apparaten

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar! Je kunt ons ook via Whatsapp en mail bereiken. Vandaag gemeld is morgen hersteld!

 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458