Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Den Haag

Voor al uw witgoed reparaties in Den Haag

De Witgoed Brigade is actief in heel Nederland en dus ook in Den Haag en al zijn wijken. Onze spoed monteurs zijn 6 dagen in de week beschikbaar en willen u graag helpen. Wilt u een afspraak inplannen dan kunt u ons bellen of het webformulier invullen.

Direct witgoed reparatie in Den Haag nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 19:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 18:00, Daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Den Haag

Wasmachine reparatie nodig in Den Haag? Dit hoeft geen groot probleem te worden, zolang u optijd een monteur voor dit probleem inschakeld. Voor een defect in uw wasmachine of een foutcode op uw wasmachine kunt u bij ons terecht. Een van onze gecertificeerde monteurs zou hiermee kunnen helpen. Vaak wordt dit snel en vakkundig afgerond. U kunt ons bereiken doormiddel van het webformulier of u kunt ons bellen op 088 – 37 479 75.

Wasdroger reparatie Den Haag

Wasdroger reparatie nodig in Den Haag? Wij snappen dat er niks vervelender is dan een probleem met uw wasdroger, daarom willen wij u hier ook graag bij helpen. Dit doen wij door goed bereikbaar te zijn en hoge kwaliteits eisen stellen.
Vertoond de display van uw wasdroger een foutcode? Gelukkig hebben wij een lijst van mogelijke foutcodes. Geeft uw wasdroger een een foutcode? Bekijk dan onze pagina over foutcodes wasmachine reparatie

Koelkast reparatie Den Haag

Koelkast reparatie nodig in Den Haag? Wij repareren in alle wijken van Den Haag, zoals in Segbroek of Schilderswijk. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het webformulier ook kunt u ons bereiken over de telefoon via 088 – 37 479 75.
Onze gecertificeerde monteurs helpen u graag. Mocht u koelkast nou lawaai maken, dit is een routine klus voor een van onze gecertificeerde monteurs en is dan meestal ook snel opgelost.

Vaatwasser reparatie Den Haag

Vaatwasser reparatie nodig in Den Haag? Maakt de vaatwasser niet goed schoon of helemaal niet meer schoon? Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Waardoor dit kan komen kan een gecertificeerde monteur snel bepalen en vervolgens ook verhelpen.
Wij repareren alle merken vaatwassers en komen in alle wijken van Den Haag.
Heeft uw vaatwasser last van een foutcode, op deze pagina kunt u bijna alle foutcodes voor een vaatwasser bekijken en voor alle merken vaatwasser reparatie.

Vriezer reparatie Den Haag

Vriezer reparatie nodig in Den Haag? Lekt uw vriezer koelvloeistof? Dit is vervelend, maar u bent wel aan het juiste adress om dit probleem te verhelpen. Ook voor foutcodes bent u hier aan het juiste adress. Onze gecertificeerde witgoed monteurs helpen u hier graag bij, zo bent u ervan verzekerd dat de reparatie vakkundig en vaak snel wordt uitgevoerd.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Den Haag” style=

Algemene foutcodes van alle merken

Witgoed reparatie nodig in heel Den Haag

Wij van de Witgoed Brigade willen u op een zo’n goed mogelijke manier helpen. Wij komen in alle wijken van Den Haag en helpen u dan op een goede manier. Voor al uw defecte wasmachines, vaatwassers, koelkasten, wasdrogers en vriezers.

U kunt er van uitgaan dat wij veel ervaring hebben in Den Haag en omstreken. Wij komen al jaren in de wijken van Den Haag. Wij komen in alle wijken van Den Haag, wij komen dus ook in de Schilderswijk, Haagse Hout, Den Haag centrum, Leidschenveen Ypenburg, Loosduinen, Segbroek en Vogelwijk. Wij hebben verschillende monteurs die in Den Haag actief zijn.

Witgoed reparatie Den Haag Schilderswijk

Witgoed reparatie nodig in Den Haag Schilderswijk? Heeft een van uw witgoed apparaten last van een foutcode of een defect, hier helpen wij u graag mee. U kunt ons bereiken op 088 – 37 479 75. of u kunt het webformulier invullen.

Witgoed reparatie Den Haag Haagse Hout

Wasmachine reparatie nodig in Den Haag Haagse Hout? Niks is irritanter dan een lekkende wasmachine, u wilt dat dit zo snel als mogelijk stopt en dat is logisch want dan kunt u weer de wasmachine gebruiken. Wij willen u hier graag bij helpen.

Witgoed reparatie Den Haag-Centrum

Vriezer reparatie nodig in Den Haag-Centrum? Haalt de vriezer zijn temperatuur niet meer? En u wilt dit zo snel mogelijk opgelost hebben, dan zit u hier goed plan vandaag nog een reparatie in. Een van onze gecertificeerde witgoed monteurs kan dit probleem veilig en vaak snel verhelpen.

Witgoed reparatie Den Haag Leidschenveen Ypenburg

Witgoed reparatie nodig in Den Haag Leidschenveen Ypenburg? De Witgoed Brigade is goed bereikbaar via 088 – 37 479 75 en via het webformulier. Wij zijn de volgende dag in Den Haag Leidschenveen Ypenburg.

Witgoed reparatie Den Haag Loosduinen

Koelkast reparatie nodig in Den Haag Loosduinen? Bevriest het voedsel? Dat zou niet mogen gebeuren. Dit probleem kan aan meerdere zaken liggen een monteur heeft deze zo gevonden. Een van onze gecertificeerde monteurs helpt u hier graag mee.

Witgoed reparatie Den Haag Segbroek

Witgoed reparatie nodig in Den Haag Segbroek? Wij zijn actief in heel Nederland en dus ook in Den Haag in Segbroek. Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak in, zo hoeft u uw witgoed apparaat niet lang te missen.

Witgoed reparatie Den Haag Vogelwijk

Vriezer reparatie nodig in Den Haag Vogelwijk? Vriezer lekt koelvloeistof? Dit is niet fijn maar wel zeker te verhelpen door een van onze gecertificeerde monteurs. Voor een monteur is dit een routine klus en dus ook zo gedaan.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 19:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Den Haag

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Den Haag en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij raden het u af om een afspraak in te plannen bij een onbekende witgoedservice.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Den Haag? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
-
  Direct inplannen
24/7 beschikbaar


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  Selecteer uw apparaat en het probleem
  Selecteer uw apparaat en het probleem

  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak

  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  Onze reparateur zal contact met u opnemen

  Onze monteur repareert uw machine
  Onze monteur repareert uw machine

  Als de machine niet meer gerepareerd kan worden bieden wij in samenwerking met Coolblue alle merken witgoed machines, nieuw en tweedekans.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
  Bright Light Company B.V.

  Hoofdkantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Bent u reparateur?

  U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

  Chat openen
  Hulp nodig?