Click Fraud Protection

Machine reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Last van een kapotte machine? Onze ervaren monteurs herstellen uw machine vaak nog dezelfde dag! Witgoed Brigade repareart alle merken, geven altijd 3 maanden garantie en hanteren een all-in tarief van € 69,-.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Witgoed reparatie Den Haag

Voor al uw witgoed reparaties in Den Haag

De Witgoed Brigade is actief in heel Nederland en dus ook in Den Haag en al zijn wijken. Onze spoed monteurs zijn 6 dagen in de week beschikbaar en willen u graag helpen. Wilt u een afspraak inplannen dan kunt u ons bellen of het webformulier invullen.

Direct witgoed reparatie in Den Haag nodig? Neem contact met ons op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 19:00
Plan je reparatie
Ma t/m Za

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Den Haag

Wasmachine reparatie nodig in Den Haag? Dit hoeft geen groot probleem te worden, zolang u optijd een monteur voor dit probleem inschakeld. Voor een defect in uw wasmachine of een foutcode op uw wasmachine kunt u bij ons terecht. Een van onze gecertificeerde monteurs zou hiermee kunnen helpen. Vaak wordt dit snel en vakkundig afgerond. U kunt ons bereiken doormiddel van het webformulier of u kunt ons bellen op 088 – 37 479 75.

Wasdroger reparatie Den Haag

Wasdroger reparatie nodig in Den Haag? Wij snappen dat er niks vervelender is dan een probleem met uw wasdroger, daarom willen wij u hier ook graag bij helpen. Dit doen wij door goed bereikbaar te zijn en hoge kwaliteits eisen stellen.
Vertoond de display van uw wasdroger een foutcode? Gelukkig hebben wij een lijst van mogelijke foutcodes. Geeft uw wasdroger een een foutcode? Bekijk dan onze pagina over foutcodes wasmachine reparatie

Vaatwasser reparatie Den Haag

Vaatwasser reparatie nodig in Den Haag? Maakt de vaatwasser niet goed schoon of helemaal niet meer schoon? Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Waardoor dit kan komen kan een gecertificeerde monteur snel bepalen en vervolgens ook verhelpen.
Wij repareren alle merken vaatwassers en komen in alle wijken van Den Haag.
Heeft uw vaatwasser last van een foutcode, op deze pagina kunt u bijna alle foutcodes voor een vaatwasser bekijken en voor alle merken vaatwasser reparatie.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Den Haag” style=

Algemene foutcodes

Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Zanussi

Witgoed reparatie nodig in heel Den Haag

Wij van de Witgoed Brigade willen u op een zo’n goed mogelijke manier helpen. Wij komen in alle wijken van Den Haag en helpen u dan op een goede manier. Voor al uw defecte wasmachines, vaatwassers en wasdrogers.

U kunt er van uitgaan dat wij veel ervaring hebben in Den Haag en omstreken. Wij komen al jaren in de wijken van Den Haag. Wij komen in alle wijken van Den Haag, wij komen dus ook in de Schilderswijk, Haagse Hout, Den Haag centrum, Leidschenveen Ypenburg, Loosduinen, Segbroek en Vogelwijk. Wij hebben verschillende monteurs die in Den Haag actief zijn.

Witgoed reparatie Den Haag Schilderswijk

Witgoed reparatie nodig in Den Haag Schilderswijk? Heeft een van uw witgoed apparaten last van een foutcode of een defect, hier helpen wij u graag mee. U kunt ons bereiken op 088 – 37 479 75. of u kunt het webformulier invullen.

Witgoed reparatie Den Haag Haagse Hout

Wasmachine reparatie nodig in Den Haag Haagse Hout? Niks is irritanter dan een lekkende wasmachine, u wilt dat dit zo snel als mogelijk stopt en dat is logisch want dan kunt u weer de wasmachine gebruiken. Wij willen u hier graag bij helpen.

Witgoed reparatie Den Haag-Centrum

Witgoed reparatie nodig in Den Haag-Centrum? Haalt het apparaat zijn temperatuur niet meer? En u wilt dit zo snel mogelijk opgelost hebben, dan zit u hier goed plan vandaag nog een reparatie in. Een van onze gecertificeerde witgoed monteurs kan dit probleem veilig en vaak snel verhelpen.

Witgoed reparatie Den Haag Leidschenveen Ypenburg

Witgoed reparatie nodig in Den Haag Leidschenveen Ypenburg? De Witgoed Brigade is goed bereikbaar via 088 – 37 479 75 en via het webformulier. Wij zijn de volgende dag in Den Haag Leidschenveen Ypenburg.

Witgoed reparatie Den Haag Loosduinen

Reparatie nodig in Den Haag Loosduinen? Bevriest het voedsel? Dat zou niet mogen gebeuren. Dit probleem kan aan meerdere zaken liggen een monteur heeft deze zo gevonden. Een van onze gecertificeerde monteurs helpt u hier graag mee.

Witgoed reparatie Den Haag Segbroek

Witgoed reparatie nodig in Den Haag Segbroek? Wij zijn actief in heel Nederland en dus ook in Den Haag in Segbroek. Wacht niet langer en plan vandaag nog een afspraak in, zo hoeft u uw witgoed apparaat niet lang te missen.

Witgoed reparatie Den Haag Vogelwijk

Reparatie nodig in Den Haag Vogelwijk? Machine lekt koelvloeistof? Dit is niet fijn maar wel zeker te verhelpen door een van onze gecertificeerde monteurs. Voor een monteur is dit een routine klus en dus ook zo gedaan.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4 sterren!

Snel een reparatie afspraak maken in Den Haag? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger of vaatwasser. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

 088 - 37 479 75
Bereikbaar van 07:00 - 18:00
  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan hier je reparatie


  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over je storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk dezelfde dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om een tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur repareert bijna alle storingen binnen een half uur.

  De monteur probeert altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Ons kantoorteam kan je hierover adviseren.

  Vestigingen

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 19:00 uur
  Zaterdag t/m Zondag 09:00 – 18:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Wil je morgen meer klanten?

  Chat openen
  Hulp nodig?