Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Den Haag

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassers €69,- all-in tariefWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparateur in Den Haag nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Witgoed Brigade helpt u in Den Haag wanneer uw witgoed apparaten defect zijn. Wij repareren alle merken witgoed. Het maakt dus niet uit of u een Miele of Bauknecht heeft wij repareren hem. Wilt u een reparatie inplannen? U kunt ons daarvoor 7 dagen in de week bereiken of u kunt het webformulier invullen. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen. Bel dus vandaag nog naar 085 – 760 54 28 en zorg ervoor dat uw witgoed apparaat weer snel werkt.
Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen

Aangesloten monteur in Den Haag

Regio monteur Den Haag

Wasmachine reparatie Den Haag

Is er een probleem met de watertoevoer van de wasmachine? Dit probleem kan ervoor zorgen dat de wasmachine zijn programma niet kan starten. Dit probleem zou dus eerst moeten worden opgelost voordat u de wasmachine weer kan gebruiken. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw wasmachine het snel weer doet. Wilt u weten hoe u zelf al kan kijken? Op de wasmachine reparatie Den Haag pagina staat of dit mogelijk is.

Vaatwasser reparatie Den Haag

Functioneert de vaatwasser niet meer goed door een foutcode? Iedere foutcode toont aan waar het probleem zit. Dit moet dus verholpen worden. Wanneer u het niet kan achterhalen wat de foutcode inhoudt kunt u de vaatwasser reparatie Den Haag pagina bekijken. Hier staat extra uitgelegd wat welke foutcode betekend. Wij helpen u ook als uw vaatwasser een ander defect vertoond.

Wasdroger reparatie Den Haag

Is uw wasdroger defect? U kunt ons 7 dagen in de week bereiken om ervoor te zorgen dat uw wasdroger door een ervaren witgoed monteur wordt gerepareerd. Bij Witgoed Brigade komt je achteraf niet voor verassende kosten te staan. Alles wordt met u besproken en wij maken gebruik van vast en heldere tarieven om te voorkomen dat u voor plotselinge kosten komt te staan. Als u meer informatie wilt over het repareren van een wasdroger bekijk dan de wasdroger reparatie Den Haag pagina.

  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

Onze regio monteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Hulp nodig?