Click Fraud Protection
Witgoed Reparatie Siemens

Machine reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Last van een kapotte machine? Onze ervaren monteurs herstellen uw machine vaak nog dezelfde dag! Witgoed Brigade repareart alle merken, geven altijd 3 maanden garantie en hanteren een all-in tarief van € 69,-.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Witgoed Reparatie Siemens

Siemens witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Wilt u uw witgoed apparaat laten repareren voor een vaste en voordelige prijs? Wij van de Witgoed Brigade werken met vaste en voordelige prijzen. Wij voeren ook spoed reparaties uit dan zijn we er zo snel als mogelijk om het problemeen te verhelpen.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur?, bel dan nu met onze alarmlijn: 088 – 37 479 75. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Siemens wasmachine reparatie.

Siemens wasmachine reparatie nodig? Draait de wasmachine niet meer? Wij raden u aan om niet te lang te wachten om dit te repareren. U kunt dit zelf proberen te repareren maar u kunt het ook aan een echte vakman over laten. Onze monteurs helpen u graag als uw wasmachine gerepareerd moet worden.

Siemens wasdroger reparatie.

Zoekt u naar een ervaren monteur om uw wasdroger te repareren? Als uw wasdroger defect is komt dat vaak door dat een klein onderdeel vervangen moet worden. De kosten van zo’n klein onderdeel liggen vaak ook niet hoog. Een reparatie is dan ook vaak de goedkoopste optie vergeleken met de aankoop van een compleet nieuwe wasdroger.

Siemens vaatwasser reparatie.

Een goed functionerende vaatwasser is van groot belang voor een schoon huishouden. U wilt natuurlijk niet de vaat met de hand schoon moeten maken. Wij begrijpen het dus als u snel een reparatie wilt inplannen daarom kunt u bij ons vaak de volgende dag al terecht. U hoeft dus niet lang zonder uw vaatwasser te doen.

Jarenlange ervaring.

Wij repareren alle merken dus u kunt ons ook bellen voor uw andere witgoed apparaten. Wij zijn beoordeelt tot de nr. 1 in witgoed reparaties. Dit komt meden door onze jarenlange ervaring op het gebied van witgoed reparaties. Al onze monteurs voldoen aan bepaalde eisen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor u oplossen.

Plan hier je reparatie


  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over je storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk dezelfde dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om een tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur repareert bijna alle storingen binnen een half uur.

  De monteur probeert altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Ons kantoorteam kan je hierover adviseren.

  Vestigingen

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 19:00 uur
  Zaterdag t/m Zondag 09:00 – 18:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Wil je morgen meer klanten?

  Chat openen
  Hulp nodig?