Click Fraud Protection
Witgoed Reparatie Siemens

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed Reparatie Siemens

Siemens witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Wilt u uw witgoed apparaat laten repareren voor een vaste en voordelige prijs? Wij van de Witgoed Brigade werken met vaste en voordelige prijzen. Wij voeren ook spoed reparaties uit dan zijn we er zo snel als mogelijk om het problemeen te verhelpen.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur?, bel dan nu met onze alarmlijn: 088 – 37 479 75. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Siemens wasmachine reparatie.

Siemens wasmachine reparatie nodig? Draait de wasmachine niet meer? Wij raden u aan om niet te lang te wachten om dit te repareren. U kunt dit zelf proberen te repareren maar u kunt het ook aan een echte vakman over laten. Onze monteurs helpen u graag als uw wasmachine gerepareerd moet worden.

Siemens wasdroger reparatie.

Zoekt u naar een ervaren monteur om uw wasdroger te repareren? Als uw wasdroger defect is komt dat vaak door dat een klein onderdeel vervangen moet worden. De kosten van zo’n klein onderdeel liggen vaak ook niet hoog. Een reparatie is dan ook vaak de goedkoopste optie vergeleken met de aankoop van een compleet nieuwe wasdroger.

Siemens koelkast reparatie.

Bevriest het etenswaar in uw koelkast? Dit probleem kan een aantal oorzaken hebben. Het kan namelijk zo zijn dat de temperatuur van de koelkast te laag staat ingesteld. Het probleem kan ook zijn dat de etenswaren de achterkant van de koelkast aanraken waardoor het kan gaan bevriezen. Dit probleem valt zelf op te lossen maar u kunt er ook voor kiezen dit door een monteur te laten doen.

Siemens vaatwasser reparatie.

Een goed functionerende vaatwasser is van groot belang voor een schoon huishouden. U wilt natuurlijk niet de vaat met de hand schoon moeten maken. Wij begrijpen het dus als u snel een reparatie wilt inplannen daarom kunt u bij ons vaak de volgende dag al terecht. U hoeft dus niet lang zonder uw vaatwasser te doen.

Siemens vriezer reparatie.

Is uw Siemens vriezer kapot of defect? Door een ruim aantal van 80 aangesloten monteurs kunnen wij u overal en vaak de volgende dag al helpen. U kunt ons bereiken via het webformulier maar u kunt ons ook bellen op 088 – 37 479 75. Bel gelijk en wordt morgen nog geholpen.

Jarenlange ervaring.

Wij repareren alle merken dus u kunt ons ook bellen voor uw andere witgoed apparaten. Wij zijn beoordeelt tot de nr. 1 in witgoed reparaties. Dit komt meden door onze jarenlange ervaring op het gebied van witgoed reparaties. Al onze monteurs voldoen aan bepaalde eisen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor u oplossen.

Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het contactformulier.

 088 - 37 479 75 vijf dagen per week bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  icoon-1
  Selecteer uw apparaat en het probleem
  icoon-2
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  icoon-3
  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  icoon-4
  Onze monteur repareert uw machine

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Sluit je bij ons aan!

  Chat openen
  Hulp nodig?