Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Arjan
Vul het onderstaande formulier in en Arjan komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Arjan
  Vul het onderstaande formulier in en Arjan komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Zwettestraat 9
  8912 AH Leeuwarden

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Gecertificeerd


  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Friesland
  Arjan
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Zwettestraat 9
  8912 AH Leeuwarden

  Over de monteur

  Als het gaat om uw kapotte wasmachine, vaatwasser, droger of was-droogcombinatie in de regio Leeuwarden, kunt u rekenen op Jim van Prio Fix Witgoed Reparaties voor een snelle en betrouwbare service. Jim is een specialist en heeft al 10 jaar ervaring als het gaat om reparaties en onderhoud aan alle soorten apparaten. Hij zorgt er altijd voor dat zijn klanten hun apparaten snel, veilig en tegen een redelijke prijs weer aan de praat krijgen.

  Arjan een vakman in witgoed reparaties

  Om je witgoed apparaten voor een lange tijd goed te kunnen gebruiken is jaarlijks onderhoud een aanrader. Dit is bijvoorbeeld het reinigen en stofvrij maken van de witgoed machines. Weet je niet waar je hiermee moet beginnen? Jim helpt je hierbij. Neem daarom ook gerust contact op met Jim.

  Enkel originele onderdelen

  Arjan gebruikt alleen hoogwaardige onderdelen voor zijn reparaties en biedt altijd kwaliteitsgarantie voor zijn werk. Hij volgt ook strikte veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat het werk elke keer goed wordt gedaan. Als u ooit een reparatie nodig heeft in Leeuwarden, heeft Arjan de kennis en expertise om uw apparaat snel te repareren. Hij komt langs om een diagnose te stellen van elk probleem dat u heeft met uw huishoudelijke apparaten en geeft een prijsopgave voordat hij met de reparatie of het onderhoud begint.

  Ook is Arjan gecertificeerd bij De Opleider. Dit houdt in dat Arjan op hoogte is van alle nieuwe technieken van verschillende witgoed apparaten en merken.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Talloze zorgen met betrekking tot je wasmachine, vaatwasser of wasdroger kunnen vakkundig worden aangepakt door een specialist in witgoed. Na een deskundige reparatie kunnen deze apparaten vaak nog vele jaren moeiteloos meegaan. Het repareren van je witgoed is niet enkel gunstig voor je portemonnee, maar ook voor het welzijn van ons milieu. Niettemin, indien het niet kostenefficiënt blijkt te zijn om een apparaat te repareren, bijvoorbeeld vanwege slijtage, staat Arjan altijd paraat om waardevol advies te verschaffen betreffende welke nieuwe apparaten het beste aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.

  Arjan is werkzaam in

  Arjan werkt voor Prio-Fix Witgoed in de omgeving van Leeuwarden. Heb jij dus een witgoed monteur nodig voor een vakkundige reparatie voor je wasmachine, vaatwasser of wasdroger? Neem dan gerust contact op met Arjan van Prio-Fix Witgoed.

  Niet goed geld terug

  Wij gaan nog een stapje verder om jouw gemoedsrust te garanderen. Onze toewijding aan jouw tevredenheid vertaalt zich in een genereuze garantieperiode van drie maanden voor al onze witgoed reparaties. We verzekeren je van topkwaliteit reparaties, en in het zeldzame geval dat hetzelfde probleem zich binnen deze termijn opnieuw voordoet, repareren we het kosteloos. Als onze service onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoet, staan we klaar om de volledige reparatiekosten terug te betalen.

  Waar Prio-Fix Witgoed voor staat

  Naast een ervaren professional heeft Jim ook uitstekende vaardigheden op het gebied van klantenservice. Hij is vriendelijk, behulpzaam en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn klanten tevreden zijn met het werk dat hij doet.

  Voor snelle, efficiënte apparaat reparaties van iemand die kwaliteit altijd vooropstelt, hoeft u niet verder te zoeken dan Jim van Prio Fix Witgoed Reparaties.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458