Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Amsterdam

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Amsterdam nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Is een van jouw witgoed apparaten in Amsterdam kapot? De deskundige witgoed reparateurs van Witgoed Brigade staan paraat in de regio Amsterdam om ervoor te zorgen dat jouw apparaat snel en vakkundig wordt gerepareerd. Of het nu gaat om een wasmachine, vaatwasser of wasdroger, wij helpen je graag. Onze ervaren monteurs streven ernaar om jouw witgoed apparaten snel weer in optimale staat te repareren, met gebruik van enkel originele onderdelen.
Repareren is goedkoper dan een nieuw apparaat
Wij repareren enkel met originele onderdelen
Wasmachine laten repareren in Amsterdam
Vaatwasser laten repareren in Amsterdam
Wasdroger laten repareren in Amsterdam

Onze monteurs in Amsterdam


Jim en Sem, ervaren witgoed monteurs, staan voor je klaar om professionele reparaties uit te voeren. Met 2 en 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van diverse merken en types witgoed apparaten, bieden Jim en Sem hoogwaardige reparatieservices. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van originele onderdelen, wat de duurzaamheid en prestaties van gerepareerde apparaten waarborgt. Bovendien hebben Jim en Sem vaak de benodigde onderdelen op voorraad, waardoor reparaties direct kunnen worden uitgevoerd.

Jim en Sem zijn werkzaam in een ruim Werkzaam in de regio rondom Amsterdam, inclusief Haarlem, Amstelveen, Zaandam, Diemen en andere aangrenzende gebieden. Er wordt een garantie van drie maanden geboden op de uitgevoerde reparaties. In het geval van herhaling van hetzelfde probleem binnen deze periode, wordt de reparatie kosteloos herhaald. Jouw tevredenheid staat bij Jim en Sem op de eerste plaats.

Wij repareren alle merken witgoed in Amsterdam!

Wij begrijpen dat een defect witgoed apparaat voor ongemak zorgt, en daarom bieden wij snelle en flexibele afspraak mogelijkheden aan, zodat je snel geholpen wordt. Naast het bedienen van Amsterdam, staan onze deskundige witgoed reparateurs ook paraat in verschillende wijken binnen de stad, zoals de Jordaan, de Pijp, Oud-West en Buitenveldert. Daardoor kunnen we nog efficiënter ter plaatse zijn om jouw witgoed problemen snel en adequaat op te lossen. Onze service strekt zich uit tot deze diverse wijken, waarbij we streven naar een vlotte en betrouwbare reparatie van de huishoudelijke apparaten.
Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen

Repareren is goedkoper dan een nieuw apparaat

Overweeg je de aanschaf van een nieuw apparaat? Het is belangrijk om te weten dat repareren niet alleen kosten bespaart, maar ook een milieuvriendelijkere optie is dan het aanschaffen van een nieuw toestel. Onze ervaren witgoedmonteurs in Amsterdam begrijpen de waarde van duurzaamheid en streven ernaar jouw defecte apparaten snel en efficiënt te herstellen. Hierdoor kun je niet alleen aanzienlijk besparen op de kosten van vervanging, maar draag je ook bij aan het verminderen van elektronisch afval, wat de ecologische voetafdruk vermindert.

Door te kiezen voor reparatie draag je actief bij aan het behoud van kostbare grondstoffen en het verminderen van de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparaten. Neem contact met ons op voor een betrouwbare en eco-vriendelijke oplossing voor jouw witgoedproblemen.

Wij repareren enkel met originele onderdelen

We willen benadrukken dat we uitsluitend werken met originele onderdelen voor jouw reparaties. Dit garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit van de herstelling, maar draagt ook bij aan duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze ervaren witgoedreparateurs in Amsterdam begrijpen het belang van het gebruik van originele onderdelen en zetten zich in om jouw apparaten met precisie te herstellen.

Door te kiezen voor reparatie met originele onderdelen, verleng je niet alleen de levensduur van jouw apparaat, maar zorg je er ook voor dat het op de meest efficiënte en betrouwbare manier functioneert. Met onze focus op kwaliteit en duurzaamheid bieden we een betrouwbare oplossing voor jouw witgoedproblemen, waarbij we streven naar maximale klanttevredenheid en een positieve impact op het milieu. Neem contact met ons op voor een reparatiedienst die zowel kwalitatief als milieubewust is.

Wasmachine laten repareren in Amsterdam

Een kapotte wasmachine is altijd vervelend, maar gelukkig staan onze ervaren wasmachine monteurs in Amsterdam paraat om dit probleem snel voor je op te lossen. Of het nu vandaag of morgen is, wij begrijpen de urgentie en zorgen ervoor dat jouw wasmachine zo snel mogelijk weer in bedrijf is. Ongeacht het merk, vertrouw op onze monteurs die expertise hebben in het repareren van alle merken wasmachines.

Vaak is het voordeliger om jouw oude apparaat te laten repareren dan direct te investeren in een nieuwe wasmachine. Onze transparante en redelijke tarieven, gecombineerd met een snelle service, maken wasmachine reparatie een kostenefficiënte oplossing. Niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu door het verminderen van elektronisch afval. Bezoek onze wasmachine reparatie Amsterdam pagina voor meer informatie en ontdek hoe wij je snel en betrouwbaar kunnen helpen.

Vaatwasser laten repareren in Amsterdam

Is jouw vaatwasser toe aan reparatie? We begrijpen dat een goed functionerende vaatwasser essentieel is om te voorkomen dat de vaat zich opstapelt. Daarom staan wij 7 dagen per week voor je klaar en kun je ons telefonisch bereiken om direct een afspraak in te plannen. Onze doelstelling is om jouw vaatwasser zo snel mogelijk te repareren en ervoor te zorgen dat jouw huishouden weer soepel draait.

Vaatwassers kunnen verschillende defecten vertonen, zoals problemen met de sproeiarmen of de deur. Om de reparatie efficiënt uit te voeren, is het handig om vooraf te achterhalen waar het probleem precies zit. Als je hierbij hulp nodig hebt, kun je terecht op onze vaatwasser reparatie Amsterdam pagina. Hier vind je handige informatie die je kan helpen het probleem te identificeren voordat onze monteur ter plaatse komt. We streven ernaar om met de benodigde onderdelen en expertise jouw vaatwasser snel weer in optimale staat te herstellen.

Wasdroger laten repareren in Amsterdam

Heeft jouw wasdroger een storing en wordt er een foutmelding weergegeven op het display? Op het scherm van de wasdroger verschijnt een specifieke code die aangeeft wat het probleem is. Elke foutcode heeft een eigen betekenis, waarmee wordt aangegeven wat de oorzaak van de storing is en waar het probleem zich bevindt. Als je niet zeker weet wat de foutcode betekent of hoe deze is veroorzaakt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Op onze wasdroger reparatie Amsterdam pagina bieden wij gedetailleerde informatie over veelvoorkomende foutcodes en mogelijke oorzaken. Hierdoor kun je zelf al een indicatie krijgen van het probleem voordat onze deskundige monteur ter plaatse komt. We begrijpen dat het snel oplossen van foutcodes essentieel is om jouw wasdroger weer optimaal te laten functioneren. Neem gerust een kijkje op onze pagina voor nuttige tips en informatie om eventuele problemen met jouw wasdroger te identificeren en te begrijpen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458