Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Amsterdam

Wij verzorgen witgoed reparatie in Amsterdam voor alle merken.

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven. Voor witgoed reparatie in Amsterdam zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Heeft u spoed of wilt u snel een reparatie laten uitvoeren? Neem dan contact op met ons voor een afspraak met een van onze gecertificeerde witgoed monteurs in Amsterdam.

Direct een witgoed monteur in Amsterdam nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 18:00, daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.
U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Amsterdam

Wasmachine reparatie in Amsterdam nodig? Wij repareren elk merk wasmachine en onze gecertificeerde wasmachine monteurs kunnen de meeste problemen direct oplossen.

Geeft uw wasmachine een foutcode of heeft u een ander probleem zoals dat de wasmachine geen water afpompt of lekt hij? Geen probleem. Wij voeren dagelijks wasmachine reparatie uit in Amsterdam en kunnen daarom snel bij u ter plaatse zijn.
Wilt u eerst weten of uw wasmachine gerepareerd kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd transparant en helder over onze wasmachine reparaties en de bijkomende kosten.

Bekijk voor meer informatie onze wasmachine reparatie pagina.
Geeft uw wasmachine een een foutcode? Bekijk dan onze pagina over foutcodes wasmachine reparatie.

Wasdroger reparatie Amsterdam

Wasdroger reparatie nodig in Amsterdam? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij repareren namelijk elk merk Wasdroger in Amsterdam.
Lekt de wasdroger? Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.
Met een van onze gecertificeerde monteurs is dat probleem snel verholpen. Ook foutcodes zijn snel verholpen en hoeft u dan ook niet veel last van te hebben.

Mocht u er niet uitkomen of laat u het liever doen door een monteur? Dan kunt u ons bellen via 088 – 37 479 75
Wilt u meer weten over foutcodes of mogelijke problemen van uw wasdroger. Bekijk dan onze pagina hierover wasmachine reparatie

Koelkast reparatie Amsterdam

Koelkast reparatie nodig in Amsterdam? Dat is erg vervelend en wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk wilt oplossen. Vaak is dit een routine klus voor een van onze gecertificeerde monteurs, uw probleem wordt dan vakkundig en vaak snel verholpen.

Koelt uw koelkast onvoldoende, geen probleem wij repareren alle merken koelkasten. U kunt ook terecht mocht uw koelkast last hebben van een foutcode.
Wilt u hier meer over weten kunt u de foutcodes pagina’s bezoeken koelkast reparatie.

Vaatwasser reparatie Amsterdam

Vaatwasser reparatie nodig in Amsterdam? Maakt uw vaatwasser rare geluiden? Dit is natuurlijk niet de bedoeling, gelukkig kunnen wij u hier goed mee helpen. Wij repareren alle merken vaatwasser. Ook als uw vaatwasser last heeft van een foutcode kunnen wij u hier bij helpen.

Wij van de Witgoed Brigade werken met gecertificeerde monteurs, die aan bepaalde eisen voldoen om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn.
Laat u het probleem liever verhelpen door een van onze monteurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via 088 – 37 479 75

Vriezer reparatie Amsterdam

Vriezer reparatie nodig in Amsterdam? Laat ons u hierbij helpen. Een van onze gecertificeerde monteurs kan u gelijk vertellen waar het probleem zit en vaak ook direct verhelpen zo hoeft u niet langer met het probleem te zitten.

Foutcodes kunnen wij u ook meehelpen, wilt u meer weten over wat de foutcode op uw vriezer inhoud lees dan meer op vriezer reparatie
Komt u er toch niet uit neem dan contact met ons op via 088 – 37 479 75

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a:

Witgoed reparatie Amsterdam

Overige foutcode van alle merken

Wij helpen u graag met het oplossen van uw foutcode in Amsterdam. Vaak binnen 24 uur weer gerepareerd! Dus heeft u snel een ervaren witgoed reparateur nodig in Amsterdam en wenst u hulp? Bel ons!

Witgoed reparatie in heel Amsterdam

Wij van de Witgoed Brigade hebben al jarenlange ervaring met witgoed reparaties in Amsterdam. Zo komen wij ook in alle wijken van Amsterdam zoals in het centrum van Amsterdam, Noord, Oost, Zuid, Zuidoost, West en Nieuw-West maar zo komen wij ook in de Pijp, IJburg, Osdorp, Westpoort en Oostelijke eilanden.

Wij bieden u alleen kwaliteitsmonteurs aan. Onze monteurs weten alles af van de nieuwste technieken op het gebied van uw witgoed apparaten Heeft uw wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer of wasdroger last van een foutcode of is het apparaat defect staan wij altijd klaar voor u. Wij repareren alle merken van uw witgoed apparaten.

Witgoed reparatie Amsterdam-Centrum

Witgoed reparatie nodig in Amsterdam-Centrum? Wij komen ook in het centrum van Amsterdam voor uw witgoed reparaties. Heeft u problemen met uw witgoed in Amsterdam-Centrum bel dan gelijk via 088 – 37 479 75

Witgoed reparatie Amsterdam-Oost

Vriezer reparatie nodig in Amsterdam-Oost? Dit is erg vervelend en wilt u zo snel als mogelijk oplossen. Plan vandaag nog een afspraak in, dan zijn wij vaak de volgende dag al in Amsterdam-Oost.

Witgoed reparatie Amsterdam-Noord

Koelkast reparatie nodig in Amsterdam-Noord? Wij van de Witgoed Brigade werken over heel Nederland en komen dus ook bij u in Amsterdam-Noord.

Witgoed reparatie Amsterdam-Zuid

Witgoed reparatie nodig in Amsterdam-Zuid? Vertoont een van uw witgoed apparaten een foutcode? Dit is zeker niet de bedoeling. Wij van Witgoed Brigade helpen u hier graag mee en komen ook in Amsterdam-Zuid.

Witgoed reparatie Amsterdam IJburg

Wasmachine reparatie nodig in Amsterdam IJburg? Wacht niet langer en laat het probleem van uw witgoed verhelpen. U kunt contact met ons opnemen via 088 – 37 479 75

Witgoed reparatie Amsterdam Osdorp

Vaatwasser reparatie nodig in Amsterdam Osdorp? Lekt de vaatwasser water? Dat is niet ideaal, wij van de Witgoed Brigade willen u hier graag mee helpen. Wij werken over heel Nederland en komen dus ook in de Wijken van Amsterdam.

Witgoed reparatie Amsterdam-Zuidoost

Witgoed reparatie nodig in Amsterdam-Zuidoost? Dit is geen probleem voor de Witgoed Brigade wij repareren ook in Amsterdam-Zuidoost. Dus plan vandaag nog uw afspraak in.

Witgoed reparatie Amsterdam-West

Vriezer reparatie nodig in Amsterdam-West? Heeft u last van een lekkende vriezer of haalt de vriezer de temperatuur niet meer. Laat dit probleem vakkundig en vaak ook snel verhelpen door een van onze gecertificeerde monteurs.

Witgoed reparatie Amsterdam-Nieuw-West

Witgoed reparatie nodig in Amsterdam-Nieuw-West? Staat erop de display van uw witgoed dat het last heeft van een foutcode? Een foutcode is nooit fijn en daar wilt u dan ook zo snel als mogelijk vanaf en dat begrijpen wij.

Witgoed reparatie Amsterdam-Westpoort

Koelkast reparatie nodig in Amsterdam-Westpoort? Wij repareren alle merken witgoed en dit door een gecertificeerde monteur.

Witgoed reparatie Amsterdam Oostelijke Eilanden

Vaatwasser reparatie nodig in Amsterdam Oostelijke Eilanden? U wilt dit niet voor te lang hebben. Plan daarom u afspraak vandaag al in. Wij helpen u dan graag verder.

Witgoed reparatie Amsterdam de Pijp

Koelkast reparatie nodig in Amsterdam de Pijp? Koelt de koelkast onvoldoende dit is zeker niet fijn. Laat je helpen door de Witgoed Brigade, plan vandaag nog een afspraak in.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Amsterdam

Met trots mogen wij zeggen dat wij zijn beoordeeld tot de beste witgoed monteur van Nederland. Doe dus geen zaken met ongure bedrijven die u misschien proberen te misleiden. Wij bieden u een reparatie aan tegenover goede tarieven.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Gelijk een afspraak willen maken dat kan hier gelijk? Bel ons voor een reparatie aan uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
-
  Direct inplannen
24/7 beschikbaar


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  Selecteer uw apparaat en het probleem
  Selecteer uw apparaat en het probleem

  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak

  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  Onze reparateur zal contact met u opnemen

  Onze monteur repareert uw machine
  Onze monteur repareert uw machine

  Als de machine niet meer gerepareerd kan worden bieden wij in samenwerking met Coolblue alle merken witgoed machines, nieuw en tweedekans.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
  Bright Light Company B.V.

  Hoofdkantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Bent u reparateur?

  U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

  Chat openen
  Hulp nodig?