Click Fraud Protection

Machine reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Last van een kapotte machine? Onze ervaren monteurs herstellen uw machine vaak nog dezelfde dag! Witgoed Brigade repareart alle merken, geven altijd 3 maanden garantie en hanteren een all-in tarief van € 69,-.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Witgoed reparatie Amsterdam

Wij verzorgen witgoed reparatie in Amsterdam voor alle merken.

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven. Voor witgoed reparatie in Amsterdam zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Heeft u spoed of wilt u snel een reparatie laten uitvoeren? Neem dan contact op met ons voor een afspraak met een van onze gecertificeerde witgoed monteurs in Amsterdam.

Direct een witgoed monteur in Amsterdam nodig? Neem contact met ons op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van Ma t/m Za
Plan je reparatie
Ma t/m Za

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Amsterdam

Wasmachine reparatie in Amsterdam nodig? Wij repareren elk merk wasmachine en onze gecertificeerde wasmachine monteurs kunnen de meeste problemen direct oplossen.

Geeft uw wasmachine een foutcode of heeft u een ander probleem zoals dat de wasmachine geen water afpompt of lekt hij? Geen probleem. Wij voeren dagelijks wasmachine reparatie uit in Amsterdam en kunnen daarom snel bij u ter plaatse zijn.
Wilt u eerst weten of uw wasmachine gerepareerd kan worden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd transparant en helder over onze wasmachine reparaties en de bijkomende kosten.

Bekijk voor meer informatie onze wasmachine reparatie pagina.
Geeft uw wasmachine een een foutcode? Bekijk dan onze pagina over foutcodes wasmachine reparatie.

Wasdroger reparatie Amsterdam

Wasdroger reparatie nodig in Amsterdam? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij repareren namelijk elk merk Wasdroger in Amsterdam.
Lekt de wasdroger? Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.
Met een van onze gecertificeerde monteurs is dat probleem snel verholpen. Ook foutcodes zijn snel verholpen en hoeft u dan ook niet veel last van te hebben.

Wilt u meer weten over foutcodes of mogelijke problemen van uw wasdroger. Bekijk dan onze pagina hierover wasmachine reparatie

Vaatwasser reparatie Amsterdam

Vaatwasser reparatie nodig in Amsterdam? Maakt uw vaatwasser rare geluiden? Dit is natuurlijk niet de bedoeling, gelukkig kunnen wij u hier goed mee helpen. Wij repareren alle merken vaatwasser. Ook als uw vaatwasser last heeft van een foutcode kunnen wij u hier bij helpen.

Wij van de Witgoed Brigade werken met gecertificeerde monteurs, die aan bepaalde eisen voldoen om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn.
Laat u het probleem liever verhelpen door een van onze monteurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via 088 – 37 479 75

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a:

Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit, Zanussi

Witgoed reparatie Amsterdam

Algemene foutcodes

Bosch, LG, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Zanussi

Wij helpen u graag met het oplossen van uw foutcode in Amsterdam. Vaak binnen 24 uur weer gerepareerd! Dus heeft u snel een ervaren witgoed reparateur nodig in Amsterdam en wenst u hulp?

Witgoed reparatie in heel Amsterdam

Wij van de Witgoed Brigade hebben al jarenlange ervaring met witgoed reparaties in Amsterdam. Zo komen wij ook in alle wijken van Amsterdam zoals in het centrum van Amsterdam, Noord, Oost, Zuid, Zuidoost, West en Nieuw-West maar zo komen wij ook in de Pijp, IJburg, Osdorp, Westpoort en Oostelijke eilanden.

Wij bieden u alleen kwaliteitsmonteurs aan. Onze monteurs weten alles af van de nieuwste technieken op het gebied van uw witgoed apparaten Heeft uw wasmachine, vaatwasser, koelkast, vriezer of wasdroger last van een foutcode of is het apparaat defect staan wij altijd klaar voor u. Wij repareren alle merken van uw witgoed apparaten.

Witgoed reparatie Amsterdam-Oost

Witgoed reparatie nodig in Amsterdam-Oost? Dit is erg vervelend en wilt u zo snel als mogelijk oplossen. Plan vandaag nog een afspraak in, dan zijn wij vaak de volgende dag al in Amsterdam-Oost.

Witgoed reparatie Amsterdam-Noord

Witgoed reparatie nodig in Amsterdam-Noord? Wij van de Witgoed Brigade werken over heel Nederland en komen dus ook bij u in Amsterdam-Noord.

Witgoed reparatie Amsterdam-Zuid

Witgoed reparatie nodig in Amsterdam-Zuid? Vertoont een van uw witgoed apparaten een foutcode? Dit is zeker niet de bedoeling. Wij van Witgoed Brigade helpen u hier graag mee en komen ook in Amsterdam-Zuid.

Witgoed reparatie Amsterdam IJburg

Wasmachine reparatie nodig in Amsterdam IJburg? Wacht niet langer en laat het probleem van uw witgoed verhelpen.

Witgoed reparatie Amsterdam Osdorp

Vaatwasser reparatie nodig in Amsterdam Osdorp? Lekt de vaatwasser water? Dat is niet ideaal, wij van de Witgoed Brigade willen u hier graag mee helpen. Wij werken over heel Nederland en komen dus ook in de Wijken van Amsterdam.

Witgoed reparatie Amsterdam-Zuidoost

Witgoed reparatie nodig in Amsterdam-Zuidoost? Dit is geen probleem voor de Witgoed Brigade wij repareren ook in Amsterdam-Zuidoost. Dus plan vandaag nog uw afspraak in.

Witgoed reparatie Amsterdam-West

Reparatie nodig in Amsterdam-West? Heeft u last van een lekkend apparaat of haalt een apparaat de temperatuur niet meer. Laat dit probleem vakkundig en vaak ook snel verhelpen door een van onze gecertificeerde monteurs.

Witgoed reparatie Amsterdam-Nieuw-West

Witgoed reparatie nodig in Amsterdam-Nieuw-West? Staat erop de display van uw witgoed dat het last heeft van een foutcode? Een foutcode is nooit fijn en daar wilt u dan ook zo snel als mogelijk vanaf en dat begrijpen wij.

Witgoed reparatie Amsterdam-Westpoort

Reparatie nodig in Amsterdam-Westpoort? Wij repareren alle merken witgoed en dit door een gecertificeerde monteur.

Witgoed reparatie Amsterdam Oostelijke Eilanden

Vaatwasser reparatie nodig in Amsterdam Oostelijke Eilanden? U wilt dit niet voor te lang hebben. Plan daarom u afspraak vandaag al in. Wij helpen u dan graag verder.

Witgoed reparatie Amsterdam de Pijp

Reparatie nodig in Amsterdam de Pijp? Laat je helpen door de Witgoed Brigade, plan vandaag nog een afspraak in.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4 sterren!

Gelijk een afspraak willen maken dat kan hier gelijk? Bel ons voor een reparatie aan uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

 088 - 37 479 75
Bereikbaar van 07:00 - 18:00
  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan hier je reparatie


  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over je storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk dezelfde dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om een tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur repareert bijna alle storingen binnen een half uur.

  De monteur probeert altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Ons kantoorteam kan je hierover adviseren.

  Vestigingen

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 19:00 uur
  Zaterdag t/m Zondag 09:00 – 18:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Wil je morgen meer klanten?

  Chat openen
  Hulp nodig?