Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Eindhoven

Belangstelling aan een witgoed reparatie in Eindhoven.

De Witgoed Brigade kunt u 6 dagen in de week telefonisch bereiken en 7 dagen via het webformulier. Op deze manier kunt u vandaag een afspraak inplannen voor een reparatie. Wilt u een spoed reparatie kunt u dit ook doen dan is uw witgoed de volgende dag gerepareerd. Wij komen in alle wijken van Eindhoven!

Direct witgoed reparatie in Eindhoven nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 18:00, Daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Eindhoven

Wasmachine reparatie nodig in Eindhoven? Blijft er water staan in uw wasmachine of centrifugeert de wasmachine niet? Dat is zeker niet fijn. Bij ons de Witgoed Brigade helpen wij u hier graag mee. Onze gecertificeerde monteurs stellen hoge eisen zodat de dienst die wij u leveren van een hoge kwaliteit is.
Ook op het gebied van foutcodes kunnen wij u goed helpen. U kunt zelf ook naar mogelijk foutcodes kijken op onze Wasmachine foutcodes

Wasdroger reparatie Eindhoven

Wasdroger reparatie nodig in Eindhoven? Laat dit zo snel als mogelijk repareren door een van onze gecertificeerde witgoed monteurs. Het merk maakt niet uit aangezien wij alle merken repareren! Een monteur kunt u gelijk vertellen waar het probleem zit en hoe dat opgelost moet worden. Vaak kan een monteur het probleem gelijk verhelpen, soms is het de keuze of er een extra dag ingepland zou moeten worden.

Koelkast reparatie Eindhoven

Koelkast reparatie nodig in Eindhoven? U kunt bij ons terecht voor uw witgoed reparaties en als u meer wilt weten over uw foutcodes van een koelkast. Wij zijn telefonisch te bereiken via 088 – 37 479 75 of u kunt het webformulier invullen. Zo hoeft u uw koelkast niet lang te missen.

Vaatwasser reparatie Eindhoven

Vaatwasser reparatie nodig in Eindhoven? Maakt uw vaatwasser niet meer schoon? U wilt natuurlijk niet dat u de vaat uit de vaatwasser haalt en dat het dan nog steeds vies is. Laat ons je helpen en wij zorgen ervoor dat uw vaatwasser binnen een mum van tijd het weer doet. Kunt u niet lang wacht kunt u ook een spoed aanvraag krijgen dan is de volgende dag uw probleem verholpen.

Vriezer reparatie Eindhoven

Koelt uw vriezer niet genoeg? Vaak zit hier 1 probleem achter namelijk dat de koelribben van de condensor vervuild zijn. U kunt dit zelf proberen te verhelpen of u kunt het door een van onze gecertificeerde monteurs laten doen. Wij kunnen u helpen met alle merken witgoed en doen dit graag.
Heeft uw vriezer wel eens last gehad van een foutcode? Wij hebben de oplossing voor u! Wij hebben hier een pagina voor namelijk Vriezer foutcodes.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Eindhoven” style=

Meest voorkomende foutcodes voor alle merken

Witgoed reparatie in heel Eindhoven

Onze gecertificeerde witgoed monteurs komen in alle wijken van Eindhoven, dus ook in Woensel-Noord en Eindhoven Meerhoven. Met een ruim aantal monteurs kunnen wij u dus goed helpen en dit doen wij dan ook erg graag voor u. Wij kunnen u ook met alle merken helpen omdat wij alle merken repareren.

Wij hebben al een aantal jaar ervaring op het gebied van witgoed reparaties in Eindhoven. We komen ook al vanaf het begin in Eindhoven. Bijna alle mensen die wij geholpen in Eindhoven is zeer over ons te spreken. Wij komen in alle wijken van Eindhoven bijvoorbeeld in het centrum, Stratum, Tongelre, Woensel-Zuid, Gestel, Woensel-Noord, Oud-Strijp, Halve maan en Meerhoven.

Witgoed reparatie Eindhoven-Centrum

Witgoed reparatie nodig in Eindhoven-Centrum? Wij kunnen u helpen met uw vriezer, wasmachine, koelkast, wasdroger en vaatwasser. Dit kan een van onze gecertificeerde witgoed monteurs zo voor u doen.

Witgoed reparatie Eindhoven-Stratum

Witgoed reparatie nodig in Eindhoven-Stratum? Wij komen overal in Nederland en ja dus ook in Eindhoven-Stratum. U kunt vandaag een afspraak hier inplannen om zo snel mogelijk weer uw witgoed apparaten volop te kunnen gebruiken.

Witgoed reparatie Eindhoven-Tongelre

Wasdroger reparatie nodig in Eindhoven-Tongelre? Dat is niet fijn, wacht niet te lang met dit probleem dit kan het mogelijk alleen nog maar erger maken. Met een ruim aantal monteurs kunnen wij snel bij u zijn.

Witgoed reparatie Eindhoven Woensel-Zuid

Witgoed reparatie nodig in Eindhoven Woensel-Zuid? Wij komen ook in alle andere wijken van Eindhoven zo komen wij ook in Woensel-Noord. Heeft u hier een witgoed monteur voor nodig wacht dan niet langer en bel gelijk.

Witgoed reparatie Eindhoven Gestel

Vriezer reparatie nodig in Eindhoven Gestel? Behaalt de vriezer zijn temperatuur niet meer? Dat zou dus niet mogen gebeuren, wij raden het u ook aan om dit zo snel mogelijk te laten repareren door een echte vakman.

Witgoed reparatie Eindhoven Woensel-Noord

Koelkast reparatie nodig in Eindhoven Woensel-Noord? Een koelkast kan moeilijk te repareren zijn voor iemand zonder kennis, voor onze gecertificeerde monteurs is dit vaak een routine klus en dus ook makkelijk en vaak snel te verhelpen.

Witgoed reparatie Eindhoven Oud-Strijp

Witgoed reparatie nodig in Eindhoven Oud-Strijp? Wij kunnen u helpen met al uw witgoed apparaten en ook met alle merken. Met een ruim aantal witgoed monteurs staat er altijd iemand paraat om u te kunnen helpen.

Witgoed reparatie Eindhoven Halve maan

Witgoed reparatie nodig in Eindhoven Halve maan? Wij komen ook in dit gebied en willen u graag helpen. Dan hoeft u uw witgoed apparaten niet lang te missen en kunt u deze de volgende dag weer gebruiken. Wacht dus niet te lang!

Witgoed reparatie Eindhoven Meerhoven

Witgoed reparatie nodig in Eindhoven Meerhoven? Of in andere wijken van Eindhoven, geen probleem wij komen hier ook langs. Voor al uw witgoed defecten bent u hier aan het juiste adress. Bij ons kunt u voor morgen nog een afspraak inplannen.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Eindhoven

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Eindhoven en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Voorkom oplichting, doe geen zaken met malafide bedrijven, maar kies een erkende, ervaren en betrouwbare witgoeddienst. Wij zijn de best beoordeelde landelijke witgoed reparateur.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Eindhoven? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
-
  Direct inplannen
24/7 beschikbaar


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  Selecteer uw apparaat en het probleem
  Selecteer uw apparaat en het probleem

  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak

  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  Onze reparateur zal contact met u opnemen

  Onze monteur repareert uw machine
  Onze monteur repareert uw machine

  Als de machine niet meer gerepareerd kan worden bieden wij in samenwerking met Coolblue alle merken witgoed machines, nieuw en tweedekans.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
  Bright Light Company B.V.

  Hoofdkantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Bent u reparateur?

  U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

  Chat openen
  Hulp nodig?