Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een reeks vragen die ons regelmatig gesteld worden. Klik op één van de onderstaande vragen en het bijbehorende antwoord op de zal zichtbaar worden.

Mocht de vraag die u heeft hieronder niet beantwoord worden, dan kunt u vanzelfsprekend via het contactformulier of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Over Ons

Een reparatie boek je in drie stappen
1. Selecteer het apparaat en merk
2. Voer je gegevens in en plan een afspraak
3. Wij nemen contact op voor de afspraakbevestiging
(Let op, het kan zijn dat wij niet iedereen op het gewenste reparatiemoment kunnen inplannen.)
De snelste en makkelijkste manier om uw witgoed apparaat snel en voordelig te laten repareren.
Om alle vragen en aanvragen te kunnen behandelen zijn wij 7 dagen per week open.
Maandag tot vrijdag van 08:00 – 22:00 uur en op zaterdag – zondag 12:00 – 22:00 uur

Witgoed problemen? Neem direct contact met ons, wij staan u graag te woord.
Wij willen alleen de beste vakmannen en daarom screenen wij alle monteurs.
Onze reparateurs repareren conform de voorwaarden van UNETO-VNI. Dit is tevens ook een voorwaarde voor onze nieuwe reparateurs om deel uit te maken van ons netwerk.

Reparaties en onderdelen

Wij werken alleen met originele onderdelen. Dit zorgt voor een langere en spoelere levensduur van uw apparaat.
Mocht u een apparaat hebben welk er niet bij staat? Kunt u het beste ons even bellen om te kijken naar de mogelijkheden.
De Witgoed Brigade onderscheidt zich met een zeer snelle reparatie Service, want wij beseffen als geen ander hoe vervelend het is als de (af)was zich opstapelt. Wij proberen *dezelfde dag nog langs te komen om uw defecte wasmachine, droger of vaatwasser te repareren.

*(Mochten voor reparatie eerst onderdelen besteld moeten worden, duurt het langer voordat uw apparaat is gerepareerd)

Onze werkwijze

Een reparatie boek je in drie stappen
1. Selecteer het apparaat en merk
2. Voer je gegevens in en plan een afspraak
3. Wij nemen contact op voor de afspraakbevestiging
(Let op, het kan zijn dat wij niet iedereen op het gewenste reparatiemoment kunnen inplannen.)
De snelste en makkelijkste manier om uw witgoed apparaat snel en voordelig te laten repareren.
De Witgoed Brigade heeft een uitstekende reparatie service voor wasmachine, droger of vaatwasser door heel Nederland. Wij hebben altijd een monteur uit uw regio.
Allemaal vakmannen. Je krijgt dus alleen te maken met ervaren en gecertificeerde reparateurs. Wij selecteren op service, vakmanschap en betrouwbaarheid. Dit doen wij om onze klanten happy te maken. Niet voor niks dat wij zo’n goede klantenbeoordeling hebben.
Wanneer u bij ons een aanvraag doet, wilt u geen pottenkijkers. Geen ongenode gasten die zien wat invoert. Of erger nog: die er met uw persoonsgegevens vandoor gaan. Gelijk heb je. Dat zouden wij ook niet willen. Daarom doen we er alles aan om uw privé-gegevens ook echt privé te houden. Precies zoals we het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben beloofd.
De Witgoed Brigade slaat uw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. Om uw aanvraag te kunnen verwerken hebben we wel eerst enkele gegevens van u nodig. Klik hier voor ons privacy statement
Nee, dat hoeft niet. Wel vragen we je om eenmalig je adresgegevens en email en telefoonnummer in te vullen. Dat hebben we nodig voor het bevestigen van je reparatie aanvraag.

Tarieven en betaling

Jazeker, wij zijn een gerenomeerd bedrijf en rekenen dus btw over onze reparaties.
Voorrijkosten zitten verwerkt in een vaste prijs. Bij ons zal u nooit losse voorrijkosten betalen. Is dit wel het geval, horen wij dit graag.
Betalen doe je veilig met je pin bij de reparateur. Contante betalingen mogen, maar hebben wij liever niet.
Wij rekenen altijd hetzelfde vaste tarief van € 69,- voor de eerste 15 minuten reparatie. Dit is inclusief voorrijkosten en diagnose. Voor reparaties kunnen binnen deze 15 minuten worden uitgevoerd. Als een reparateur toch langer nodig heeft dan rekenen wij € 6,05 per 5 minuten. Alle tarieven zijn inclusief BTW. Eventuele materiaalkosten die nodig zijn om een reparatie uit te voeren zijn niet bij deze prijs inbegrepen.
Dit vinden wij erg vervelend. De reparateur zal hier wel het vaste tarief van € 69,- euro voor in rekening brengen, omdat de reparateur ook zijn kosten heeft gemaakt voor het diagnostiseren van het probleem.
Spoedklussen zijn na bevestiging niet te annuleren. De reparateur is dan tenslotte al onderweg. Annuleer je toch, dan zullen wij € 69,- in rekening brengen. Heb je een afspraak met een reparateur ingepland en is er iets tussen gekomen? Zeg dan uiterlijk 24 uur voor de afspraak op. Dan kunnen wij nog onze route aanpassen en is het kosteloos.

Een klacht, suggestie of opmerking?

De Witgoed Brigade is een bemiddelingsbedrijf, de aangesloten reparateurs leveren kwaliteit: zij werken alleen met goede duurzame materialen en bieden bij grote klussen garantie aan. Dankzij deze site heb je binnen 24 uur een reparatieafspraak bij jou in de buurt. Zo hoef je niet lang hoeft te wachten tot jouw probleem wordt opgelost of jouw apparaat wordt nagekeken.

Heldere afspraken en geen verrassingen achteraf; dat wil de Witgoed Brigade graag bereiken voor de opdrachtgever. Mocht je toch klachten hebben over de reparateur? Bespreek de klacht eerst met de door ons ingschakelde reparateur.
Een oplossing is vaak dichtbij! Voor klachten over het bemiddelingsbedrijf zelf staat de klantenservice jou graag te woord.
Wij staan altijd open voor feedback, mocht je een suggestie of opmerking hebben? Mail deze dan naar: info@witgoedbrigade.nl. Elke suggestie of opmerking zal zorgvuldig behandeld worden.

Snelheid en afspraken

Snelheid vinden wij belangrijk. Voor het bevestigen van de definitieve reparatie afspraak nemen wij dezelfde of de volgende werkdag contact met je op. Dat hangt af van het moment dat wij je aanvraag ontvangen. Wij bellen of mailen je dan even.
Ja dat kan. Veel reparaties kunnen wij met spoed inplannen. Dat is dus binnen 24 uur op werkdagen. Dus niet altijd op dezelfde dag, maar de dag erna. Maar als het beter uitkomt dat wij pas over 2 werkdagen langskomen, dan is dat ook geen probleem. Voor een spoedreparatie vragen wij wel een extra vergoeding van € 7,50 om de extra reiskosten van gewenste reparaties in te dekken.

Contact

Bel met de Witgoed Brigade
Tel: 088 - 37 479 75
Whatsapp: 06 - 82 371 164
E-mail: info@witgoedbrigade.nl

Openingstijden klantenservice
Maandag t/m zondag 08:00 – 22:00 uur
Klachtenformulier

Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
Bright Light Company B.V.
KvK 63735458

Wij repareren onder andere deze merken

AEG, ASKO, ATAG, Baumatic, Beko, Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Samsung, SMEG, Hoover, Daewoo, Dyson, EDY, ETNA, Exquisit, Fagor, Hotpoint, Ariston, Indesit, Küppersbusch, LG, Electronics, MSystem, Zanker, Neff, Pelgrim, Solitaire, Zanussi, Whirlpool

Bent u reparateur?

U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!