Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Vind onze veelgestelde vragen hieronder!

Hieronder vindt u een reeks vragen die ons regelmatig gesteld wordt. Klik op één van de onderstaande vragen en het bijbehorende antwoord zal zichtbaar worden.

Mocht de vraag die u heeft hieronder niet beantwoord worden, dan kunt u telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Over Ons

Bel, mail of app ons over je storing. Wij plannen zo snel mogelijk je reparatie in. Onze regiomonteur neemt direct contact met je op. De regiomonteur komt langs en repareert je machine.
Wij zijn het grootste witgoedreparatie-platform van Nederland. Met 35 aangesloten ervaren monteurs de eenvoudigste manier om je witgoed machine snel en voordelig te laten repareren
6 dagen in de week. Ook in het weekend. Op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 9.00 tot 16.00 op zondag zijn wij telefonisch gesloten.
Ja al onze monteurs zijn geselecteerd op ervaring en vakmanschap. Sommige zijn aangesloten bij Techniek Nederland.
Witgoed Brigade is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed machines in samenwerking met Coolblue.

Reparaties en onderdelen

Wij werken alleen met originele onderdelen. Dit zorgt voor een langere en soepelere levensduur van uw apparaat.
Mocht u een apparaat hebben die er niet bij staat? Kunt u het beste ons even bellen om te kijken naar de mogelijkheden.
De Witgoed Brigade onderscheidt zich met een zeer snelle reparatie Service, want wij beseffen als geen ander hoe vervelend het is als de (af)was zich opstapelt. Wij proberen *dezelfde dag nog langs te komen om uw defecte wasmachine, droger of vaatwasser te repareren.

*(Mochten voor reparatie eerst onderdelen besteld moeten worden, duurt het langer voordat uw apparaat is gerepareerd)

Onze werkwijze

Een reparatie boekt u in drie stappen:
1. Selecteer het apparaat en merk
2. Voer uw gegevens in en plan een afspraak
3. Wij nemen contact op voor de afspraakbevestiging
(Let op, het kan zijn dat wij niet iedereen op het gewenste reparatiemoment kunnen inplannen.)
De snelste en makkelijkste manier om uw witgoed apparaat snel en voordelig te laten repareren.
De Witgoed Brigade heeft een uitstekende reparatie service voor wasmachine, droger of vaatwasser door heel Nederland. Wij hebben altijd een monteur uit uw regio.
Wanneer u een afspraak heeft met een externe partner van Witgoed Brigade, is Witgoed Brigade niet aansprakelijk voor de gegeven garanties.

Klik op de link hiernaast: voor meer informatie over garantie
Allemaal vakmannen. U krijgt dus alleen te maken met ervaren en gecertificeerde reparateurs. Wij selecteren op service, vakmanschap en betrouwbaarheid. Dit doen wij om onze klanten happy te maken. Niet voor niks dat wij zo’n goede klantenbeoordeling hebben.
Wanneer u bij ons een aanvraag doet, wilt u geen pottenkijkers. Geen ongenode gasten die zien wat u invult. Of erger nog: die er met uw persoonsgegevens vandoor gaan. Gelijk heeft u. Dat zouden wij ook niet willen. Daarom doen we er alles aan om uw privé-gegevens ook echt privé te houden. Precies zoals we het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben beloofd.
De Witgoed Brigade slaat uw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. Om uw aanvraag te kunnen verwerken hebben we wel eerst enkele gegevens van u nodig. Klik hier voor ons privacy statement
Nee, dat hoeft niet. Wel vragen we u om eenmalig uw adresgegevens en email en telefoonnummer in te vullen. Dat hebben we nodig voor het bevestigen van uw reparatie aanvraag.

Tarieven en betaling

Jazeker, wij zijn een gerenommeerd bedrijf en rekenen dus btw over onze reparaties.
Voorrijkosten zitten verwerkt in een vaste prijs. Bij ons zal u nooit losse voorrijkosten betalen. Is dit wel het geval, horen wij dit graag.
Betalen doet u veilig met uw pin bij de reparateur. Contante betalingen mogen, maar hebben wij liever niet.
Wanneer u een afspraak heeft met een externe partner van Witgoed Brigade, is Witgoed Brigade niet aansprakelijk voor de gegeven garanties.

Klik op de link hiernaast: voor meer informatie over garantie
Wij rekenen altijd hetzelfde all-in starttarief van € 69,- voor de eerste 15 minuten reparatie. Dit is inclusief voorrijkosten en diagnose. Veel reparaties kunnen binnen deze 15 minuten worden uitgevoerd. Als een reparateur toch langer nodig heeft dan rekenen wij € 19,50 per 10 minuten. Alle tarieven zijn inclusief BTW. Eventuele materiaalkosten die nodig zijn om een reparatie uit te voeren zijn niet bij deze prijs inbegrepen.
Dit vinden wij erg vervelend. De reparateur zal hier wel het all-in starttarief van € 69,- euro voor in rekening brengen, omdat de reparateur ook zijn kosten heeft gemaakt voor het diagnosticeren van het probleem.
Reeds ingeboekte en bevestigde afspraken (met datum) kunnen niet kosteloos worden geannuleerd. De monteur is dan tenslotte al ingepland en wellicht zelfs onderweg. Annuleert u toch, dan zullen wij namens de monteur € 25,- annuleringskosten in rekening brengen.

Heeft u een afspraak met een monteur ingepland en is er iets tussen gekomen en wilt u de afspraak verzetten? Neem dan contact op voor het kosteloos verzetten van de afspraak.

Een klacht, suggestie of opmerking?

De Witgoed Brigade is een bemiddelingsbedrijf, de aangesloten reparateurs leveren kwaliteit: zij werken alleen met goede duurzame materialen en bieden bij grote klussen garantie aan. Dankzij deze site heeft u binnen 24 uur een reparatieafspraak bij u in de buurt. Zo hoeft u niet lang hoeft te wachten tot uw probleem wordt opgelost of uw apparaat wordt nagekeken.

Heldere afspraken en geen verrassingen achteraf; dat wil de Witgoed Brigade graag bereiken voor de opdrachtgever. Mocht u toch klachten hebben over de reparateur? Bespreek de klacht eerst met de door ons ingeschakelde reparateur.
Een oplossing is vaak dichtbij! Voor klachten over het bemiddelingsbedrijf zelf staat de klantenservice u graag te woord.
Wij staan altijd open voor feedback, mocht u een suggestie of opmerking hebben? Mail deze dan naar: info@witgoedbrigade.nl. Elke suggestie of opmerking zal zorgvuldig behandeld worden.

Snelheid en afspraken

Snelheid vinden wij belangrijk. Voor het bevestigen van de definitieve reparatie afspraak nemen wij dezelfde of de volgende werkdag contact met u op. Dat hangt af van het moment dat wij uw aanvraag ontvangen. Wij bellen of mailen u dan even.
Ja dat kan. Veel reparaties kunnen wij met spoed inplannen. Dat is dus binnen 24 uur op werkdagen. Dus niet altijd op dezelfde dag, maar de dag erna. Maar als het beter uitkomt dat wij pas over 2 werkdagen langskomen, dan is dat ook geen probleem. Voor een spoedreparatie vragen wij wel een extra vergoeding van € 7,50 om de extra reiskosten van gewenste reparaties in te dekken.

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Telefonisch gesloten
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458

WhatsApp Chat
Support
Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
10:51
Begin met chatten