Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Witgoed reparatie Indesit

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparatie Indesit

Witgoed Brigade repareert je Indesit witgoed

Witgoed Brigade is de one-stop oplossing voor al je Indesit apparaat reparaties. Of je nu hulp nodig hebt met een kapotte wasmachine, vaatwasser, droger, oven of fornuis, onze ervaren monteurs kunnen de klus in een mum van tijd klaren. Wij zijn gespecialiseerd in snelle en betrouwbare reparatiediensten voor alle soorten Indesit-apparaten, dus je kan erop vertrouwen dat het apparaat weer zo goed als nieuw is.

Witgoed Brigade staat voor je klaar

Bij Witgoed Brigade begrijpen we hoe belangrijk het is om werkende apparaten te hebben om het dagelijkse leven in stand te houden. Daarom streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice te bieden. Wanneer je contact met ons opneemt met een vraag over een Indesit apparaat reparatieservice, zal ons team van experts meer dan blij zijn om al je vragen te beantwoorden en een gratis consult te geven om het probleem te beoordelen. Onze technici zijn hoog opgeleid en gecertificeerd in het repareren van alle soorten Indesit-apparaten, zodat ze elk probleem snel en efficiënt kunnen diagnosticeren en oplossen. Bovendien bieden we ook een reparatiedienst voor dezelfde dag, wat betekent dat we nog dezelfde dag bij je langs kan komen en de klus zonder vertraging kunnen klaren.

Naast onze snelle reactietijden en ervaren monteurs, gebruiken we alleen originele onderdelen bij de reparatie van Indesit-toestellen. Dit garandeert dat ze na de reparatie correct functioneren en langer meegaan dan wanneer ze met goedkopere niet-originele onderdelen zouden zijn gerepareerd. We bieden ook een garantie op al onze reparaties, zodat je ons kan vertrouwen voor toekomstige reparatie, mocht er in de toekomst iets misgaan.

Klantenservice staat op Nr. 1 bij ons

Bij Witgoed Brigade zijn we trots op onze klantenservice en betrouwbare reparaties voor alle soorten Indesit-apparaten. Dus als je ooit hulp nodig hebt met een kapotte wasmachine, vaatwasser, droger, oven of fornuis, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op – wij zijn er om je te helpen!

Indesit wasmachine reparatie.

Heeft de Indesit wasmachine last van een foutmelding of foutcode? De wasmachine is kapot. Een reparatie is in 99% van de gevallen goedkoper. Wij snappen het erg goed dat je een kapotte wasmachine vervelend vindt en daarom hanteren wij de regel Vandaag gebeld = morgen hersteld. Dat scheelt jou weer om de was met de hand schoon te maken.

Indesit wasdroger reparatie.

Heb je een probleem met de Indesit wasdroger? De gemiddelde kosten van een reparatie zitten veel lager dan de kosten van een nieuwe wasdroger. Dan hoef je de was ook niet meer uit te hangen: Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Indesit vaatwasser reparatie.

Blijft er water achter in de Indesit vaatwasser? Je wilt de vaat toch niet met de hand schoonmaken. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat jij jouw vaatwasser weer zo snel als mogelijk kan gebruiken. Het is verstandiger om de vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, vaak hoeft er namelijk maar een klein onderdeel vervangen te worden. Meestal zijn de kosten voor zo’n onderdeel niet hoog. Ook voor de vaatwasser geldt: Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Jarenlange ervaring.

Witgoed Brigade werkt alleen maar met kwaliteit monteurs. Wij zijn erkend witgoed service specialist en helpen je met de Indesit apparaat. Wij verzekeren je dat er goed gemonteerd wordt zo voel jouw Indesit apparaat weer als de oude aan en bent je verzekerd van garantie. Ook problemen met verzekering etc worden hierdoor voorkomen.

Onze servicewagens hebben voor de meest voorkomende problemen apparatuur om het probleem zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Indien nodig wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Zorgeloze reparatie van jouw Indesit witgoed

De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in witgoed reparaties. Wij zijn landelijk verbonden met verschillende topmonteurs. Onze monteurs staan garand voor een vriendelijke en snelle reparatie.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor je oplossen.

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar! Je kan ons ook via Whatsapp en mail bereiken. Vandaag gemeld is morgen hersteld!

085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458