Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Berrie
Vul het onderstaande formulier in en Berrie komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Berrie
  Vul het onderstaande formulier in en Berrie komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Zwanenveld 2335
  6538NV, Nijmegen

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger
  • Wasdroogcombinatie

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Gelderland
  Berrie
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Zwanenveld 2335
  6538NV, Nijmegen

  Over de monteur

  Berrie van Superwitgoed is een ervaren witgoed monteur gevestigd in de regio Nijmegen. Met jarenlange ervaring in het repareren van allerlei soorten witgoed, zoals vaatwassers, wasmachines en wasdrogers, is Berrie de ideale persoon om jouw kapotte apparaten weer aan de praat te krijgen of een nieuw apparaat van te kopen.

  Berrie een vakman in witgoed reparaties

  Of het nu gaat om een kapotte wasmachine, vaatwasser, of wasdroger, Berrie’s toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat je apparaten nog vele jaren probleemloos zullen werken. We gebruiken enkel hoogwaardige onderdelen en bieden uitgebreide garanties om jouw gemoedsrust te waarborgen. Berrie begrijpt dat een goed functionerend huishouden van vitaal belang is, en hij streeft naar snelle en effectieve oplossingen. Dus, als je witgoed problemen ervaart, vertrouw dan op Berrie, jouw betrouwbare vakman in witgoed reparaties.

  Enkel originele onderdelen

  Bij een reparatie van Superwitgoed worden er enkel originele onderdelen gebruikt zo kan er een hoge kwaliteit worden gewaarborgd en voelt de machine weer zo goed als nieuw aan. Het gebruiken van originele onderdelen is van groot belang om je na de reparatie een zo goed mogelijke ervaring te bieden.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Eindeloze zorgen met betrekking tot jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger kunnen vakkundig worden aangepakt door een ware specialist in witgoed. Na een grondige reparatie kunnen deze apparaten vaak nog vele jaren soepel blijven draaien. Het herstellen van jouw witgoed is niet alleen vriendelijk voor jouw financiën, maar ook voor onze planeet. Maar zelfs als het economisch niet verstandig is om een apparaat te repareren, bijvoorbeeld door slijtage, staat Berrie altijd klaar om waardevol advies te bieden over welke nieuwe apparaten het best aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.

  Berrie is werkzaam in

  Berrie van Superwitgoed werkt in de omgeving Gelderland. Berrie werkt onder andere in de volgende plaatsen of dorpen: Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Ede, Doetinchem, Harderwijk, Tiel, Zutphen, Wageningen en Wijchen.

  Niet goed geld terug

  Onze prioriteit is jouw gemoedsrust. Daarom bieden we een royale garantie van drie maanden op al onze witgoed reparaties. We garanderen topkwaliteit herstelwerkzaamheden en als hetzelfde probleem binnen die periode weer optreedt, lossen we het kosteloos op. Mocht onze service onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoen, restitueren we de volledige reparatiekosten.

  Mocht een reparatie niet de beste optie zijn door te hoge kosten of om het feit dat de machine te oud is en eigenlijk aan vervanging toe is helpt Superwitgoed. Berrie geeft advies over welk apparaat voor jou geschikt is en denkt mee met jouw beslissing. Wanneer je een beslissing hebt gemaakt kan je het apparaat ook bij Berrie en Superwitgoed bestellen. Je kan hier zowel nieuwe als 2e hands producten kopen. Zo weet je zeker dat je een goed product krijgt voor de prijs die jij ervoor over hebt.

  Waar Superwitgoed voor staat

  Bij Superwitgoed geven we witgoed producten een 2e leven. Maar wat bedoelen wij hier precies mee? Wij verzamelen gebruikte witgoed producten, inspecteren deze goed en zorgen ervoor dat deze weer klaar zijn voor gebruik. Zo zorgen wij samen ervoor dat goed werkende witgoed apparaten een 2e leven krijgen en niet op de afvalberg eindigen. Zo helpen wij samen het milieu en wordt de aanschaf van een witgoed machine ook nog eens een stuk goedkoper.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458