Click Fraud Protection
Witgoed reparatie Miele

Machine reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Last van een kapotte machine? Onze ervaren monteurs herstellen uw machine vaak nog dezelfde dag! Witgoed Brigade repareart alle merken, geven altijd 3 maanden garantie en hanteren een all-in tarief van € 69,-.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Witgoed reparatie Miele

Miele witgoed reparatie nodig? Bel de Witgoed Brigade!

Heeft u een Miele witgoed apparaat in huis en is deze kapot gegaan? Wat vervelend, gelukkig kunnen wij u daarmee helpen tegen over een voordelige prijs. Bij ons kunt u er ook op rekenen dat wij vaak snel langs komen.

Bent u met spoed op zoek naar een witgoed reparatie service of vakkundige reparateur? Bel dan nu met onze alarmlijn: 088 – 37 479 75. Witgoed Brigade biedt een landelijke reparatieservice aan huis.
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Miele wasmachine reparatie.

Miele wasmachine reparatie nodig? U kunt belangstelling hebben aan een wasmachine reparatie als de wasmachine nog niet zo oud is. Dit begrijpen wij maar al te goed en wij raden dit ook altijd aan. Een reparatie is namelijk vaak niet zo duur en je haalt nog wat extra jaren uit je wasmachine.

Miele wasdroger reparatie.

Bent u op zoek naar een monteur voor uw Miele wasdroger? Wij repareren alle witgoed apparaten en dus ook een wasdroger. Als een wasdroger defect is komt dat vaak door een klein onderdeel. De kosten om zo’n onderdeel te vervangen liggen nooit zo hoog. Daarom is het zeker verstandig om uw wasdroger te repareren.
Vandaag gebeld = morgen hersteld.

Miele vaatwasser reparatie.

Miele vaatwasser defect? Dan zult u deze moeten repareren of u laat een monteur dit voor u doen. Een monteur zou u gelijk kunnen vertellen waar het probleem zit en hoe dit opgelost kan worden. Vaak kan de monteur dit gelijk dan als hij de benodigde onderdelen heeft. Als de monteur deze onderdelen niet direct beschikbaar heeft zal hij een andere dag terug moeten komen.

Jarenlange ervaring.

Wij werken al jaren door heel Nederland. Dit heeft er voor gezorgd dat onze monteurs veel ervaring hebben opgedaan. De Witgoed Brigade is ook al tijden actief op het gebied van witgoed reparaties. Laat u dus helpen door een ervaren witgoed monteurs voor een voordelige prijs.

Zorgeloze reparatie van uw Miele witgoed

De Witgoedbrigade is al geruime tijd gespecialiseerd in het repareren en onderhoud aan witgoed reparaties, wij werken landelijk. Wij komen graag bij u langs om het probleem te beoordelen en te verhelpen. U hoeft uw Miele witgoed dan ook niet zelf los te koppelen en te verplaatsen, wij doen dit voor u.

Onze monteurs kunnen dankzij jarenlange ervaring en constante bijscholing de meest voorkomende mankementen vakkundig en vaak snel verhelpen. De servicebussen zijn voorzien van de meest gangbare vervangende onderdelen. Dankzij professionele gereedschappen kan De Witgoedbrigade elk defect exact beoordelen en snel verhelpen.

U kunt bij ons terecht voor een witgoed reparatie van uw:

Miele apparaten foutcodes

Zoekt u een overzicht van alle apparaten van Miele die foutcodes hebben? Klik dan op de knop hieronder.

Bekijk alle foutcodes van de Miele apparaten

Gecertificeerd Miele reparatiebedrijf

Plan hier je reparatie


  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over je storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk dezelfde dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om een tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur repareert bijna alle storingen binnen een half uur.

  De monteur probeert altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Ons kantoorteam kan je hierover adviseren.

  Vestigingen

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 19:00 uur
  Zaterdag t/m Zondag 09:00 – 18:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Wil je morgen meer klanten?

  Chat openen
  Hulp nodig?