Click Fraud Protection

Zakelijke klant

Reparaties aan wasmachines, vaatwassers en drogers uitbesteden?

Gebruik onze zakelijke reparatiedienst met 34 aangesloten professionele en ervaren witgoedmonteurs.
Met Witgoed Brigade kun je rekenen op extra, on-demand vakmannen die alle storingen aan jullie witgoedmachines met de grootst mogelijke zorg, 6 dagen in de week, herstellen.

Reparaties uitbesteden aan Witgoed Brigade platform

Om een snelle en efficiënte reparatiedienst te garanderen, moet een organisatie beschikken over voldoende capaciteit, flexibiliteit en geografische dekking. Dat is lang niet altijd mogelijk voor elke organisatie.
Wij bieden deze mogelijkheid wel. Met 34 aangesloten monteurs heeft de Witgoed Brigade een landelijke dekking, voldoende capaciteit en de mogelijkheid om 6 dagen in de week binnen 48 uur elke storing te verhelpen. In veel gevallen lukt het zelfs binnen 24 uur.
Witgoed Brigade neemt de eindverantwoordelijkheid voor het resultaat van elke uitgevoerde herstelling. Hierdoor zijn onze klanten verzekerd van een goede service die is afgestemd op de specifieke wensen van de organisatie. Of het nu gaat om een vakantiepark, ouderenzorg organisatie, witgoedverhuur of fabrikant, de uitvoering van onze reparatiediensten zijn flexibel in te regelen.

De kant-en-klare oplossing voor de storingsdienst

Witgoed Brigade neemt het gehele reparatieproces uit handen. De aanmelding kan online, telefonisch of via whatsapp. De betreffende regiomonteur wordt ingepland, komt langs en verhelpt de storing.
Indien noodzakelijk bestelt hij de benodigde onderdelen. Wij rapporteren de uitgevoerde werkzaamheden en versturen digitaal alle werkbonnen. De klant heeft via zijn eigen inlog inzicht in alle uitgevoerde reparaties.

De beste partner voor het voordelig en efficiënt verhelpen van storingen

Witgoed Brigade stelt je organisatie in staat gebruik te maken van de flexibiliteit en schaalbaarheid van een landelijke organisatie van witgoed monteurs. Met een helder raamcontract en service level afspraken, ontzorgen wij ook zakelijke klanten van allerlei soorten witgoedstoringen.
Flexibel inzetbaar, ervaren monteurs, variabele kosten en altijd snel ter plaate!

Wij houden niet van gedoe!

Witgoed Brigade is in 2015 opgericht door Bright Light Company B.V. in samenwerking met een groep ervaren monteurs. We hebben de overtuiging dat witgoedreparaties slimmer en flexibeler georganiseerd kunnen worden. Zonder gedoe!
24/7 online reserveren, heldere tarieven, ervaren monteurs en niet goed geld terug garantie.
Met een groot landelijk netwerk van ervaren monteurs. En met alleen maar tevreden klanten.
Repareren is meestal voordeliger en beter voor het klimaat!
Wij repareren alleen als het herstellen van de machine voordeliger is dan weer een nieuwe kopen. Met bijna 50.000 uitgevoerde reparaties kunnen wij onze klanten adviseren wanneer een repareren juist wel of niet meer voordeliger is.
Dit verschilt namelijk per merk en is afhankelijk van de soort storing en de leeftijd/gebruik van de machine. Als repareren economisch ongunstiger is, dan adviseren wij om een refurbished of nieuwe machine te huren of te kopen.
Omdat repareren beter voor het klimaat is, sponsoren wij het Wereld Natuurfonds met elke uitgevoerde reparatie. Witgoed Brigade is Businesspartner van het WWF.
Ook wij hebben ambities!
Inmiddels heeft de Witgoed Brigade bijna 50.000 reparaties uitgevoerd voor particulieren, zakelijke klanten en witgoed fabrikanten.
Met 34 aangesloten ervaren monteurs en een uitgebreid kantoorteam in Utrecht is Witgoed Brigade het grootste witgoed reparatieplatform van Nederland.
Onze ambitie is om door te groeien naar de nr. 1 van Nederland en België.
Wij zijn hiermee goed op weg, maar er staan nog genoeg wensen op ons groeilijstje.
Voor meer informatie kun je bellen met Tako Johannesma
Ons hoofdkantoor in Utrecht

eee

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in tarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 088 - 37 479 75  06 - 87 91 74 73

Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
  Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73

Bedrijfsgegevens

Bright Light Company B.V.
KvK 63735458
Btw NL855377227B01

Hoofdkantoor
Papendorpseweg 95, Utrecht

Afspraak maken
24/7 via de online kalender

Telefonische klantenservice
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
Zondag Telefonisch gesloten

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 34 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
Zondag telefonisch gesloten

Witgoed Brigade
Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458

Witgoedreparatie van deze merken:

Miele, Samsung, Siemens, Bosch, AEG, Bauknecht, Zanussi, Candy, Whirlpool, Indesit

 

Wij streven naar 100% tevreden klanten. Is er toch iets niet naar wens verlopen, laat het ons weten met dit formulier.

Onze voorwaarden lees hier

Hulp nodig?