Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Witgoed Reparatie Bosch

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed Reparatie Bosch

Witgoed Brigade repareert jouw Bosch witgoed

Bij Witgoed Brigade begrijpen we de frustraties van het omgaan met kapotte apparaten. Het kan een gedoe zijn om te proberen ze zelf te repareren of te wachten op dure reparaties. Daarom zijn wij er om te helpen! Ons ervaren team biedt hoogwaardige reparatiediensten voor Bosch witgoedapparaten, zodat jouw huis in een mum van tijd weer goed functioneert.

Getrainde monteur in Bosch

Wanneer je contact met ons opneemt, komen onze getrainde monteurs snel bij je aan en stellen een diagnose van het probleem. Van daaruit ontwikkelen ze een plan om ervoor te zorgen dat het apparaat zo snel mogelijk weer werkt. We gebruiken alleen onderdelen en materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat de reparatie in één keer goed wordt uitgevoerd. Of je nu een nieuwe pomp nodig heeft of gewoon wat routine onderhoud, ons team is er voor je.

Superieur vakmanschap

Bij Witgoed Brigade zijn we trots op ons vermogen om uitzonderlijke klantenservice en superieur vakmanschap te bieden. Onze uitgebreide kennis van alles wat te maken heeft met witgoedapparatuur stelt ons in staat om elk probleem snel en nauwkeurig te diagnosticeren, zodat we het meteen kunnen oplossen.

Dus wanneer je Bosch witgoedapparaten hebt die aandacht nodig hebben, wend je dan tot Witgoed Brigade voor snelle en betaalbare reparaties, elke keer weer! Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je weer op weg te helpen met een minimale verstoring van je dagelijkse leven. Bel ons vandaag nog en zie wat een verschil deskundige hulp maakt!

Bosch wasmachine reparatie.

Heb jij een monteur nodig voor een Bosch wasmachine reparatie? Een wasmachine valt vaak nog goed te repareren. Wij raden het ook altijd iedereen aan om eerst te kijken of repareren nog een optie is. Een reparatie is vaak een goedkope optie en hoeft niet altijd gedoe te zijn, wij zorgen ervoor dat het geen gedoe wordt.

Bosch wasdroger reparatie.

Is er een reparatie nodig voor de Bosch wasdroger? Wij kunnen je hierbij helpen. Wij van de Witgoed Brigade zorger ervoor dat de wasdroger het weer snel doet. Moet de wasdroger snel gemaakt worden? Dan kan je bij ons een spoed reparatie aanvragen. Je zult dan sneller geholpen worden zodat jij je wasdroger niet lang hoeft te missen.

Bosch vaatwasser reparatie.

Blijft er water staan in de Bosch vaatwasser? Dat mag eigenlijk niet gebeuren en moet snel verholpen worden. Wij staan met een ruim aantal aangesloten monteuren altijd voor je klaar. Wij kunnen je vaak de volgende werk dag al helpen. Je hoeft de vaatwasser dus niet lang te missen. Niemand wil de vieze vaat zien opstapelen.

Jarenlange ervaring.

Als je opzoek bent naar een betrouwbare witgoed monteur voor een voordelige prijs hoef je niet meer verder te zoeken. Wij werken met vaste en scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied kunnen wij je met bijna alles helpen. Plan vandaag nog een afspraak in voor een reparatie. Jij kan vaak al de volgende dag bij ons terecht.

Onze reparateurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en hebben jarenlange ervaring  Zo kunnen we de meest voorkomende problemen vakkundig en vaak snel voor je oplossen.

Je kan bij ons terecht voor een witgoed reparatie van jouw:

Bosch apparaten foutcodes

Zoek je een overzicht van alle apparaten van Bosch die foutcodes heben? Klik dan op de knop hieronder.

Bekijk alle foutcodes van de Bosch apparaten

Neem contact met ons op

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar! Je kan ons ook via Whatsapp en mail bereiken. Vandaag gemeld is morgen hersteld!

 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458