Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

WRF Witgoed Reparaties
Grotestraat 9
5141JM Waalwijk

Specialisaties

 • Wasmachine
 • Vaatwasser
 • Droger

Gecertificeerd


Tarief

All-in starttarief: € 69
Variabele kosten: € 19,50/10 min

Reviews

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

Regio

 • Noord-brabant
Faouzi
WRF Witgoed Reparaties
WRF Witgoed Reparaties
Grotestraat 9
5141JM Waalwijk

Over de monteur

Als het gaat om witgoed reparaties, kan Faouzi van WRF Witgoed Reparaties in Noord-Brabant u helpen alles weer op de rails te krijgen. Met 16 jaar ervaring als monteur en gecertificeerd partner bij Electronic, is hij de persoon om te bellen als uw wasmachine, droger, vaatwasser of andere apparaten het laten afweten.

Altijd deskundig advies

Faouzi biedt een scala aan reparatiediensten voor de meeste merken en modellen van witgoedapparaten. Hij is snel, betrouwbaar en biedt deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw apparaat snel weer aan het werk is. Bovendien hanteert hij concurrerende tarieven en biedt hij klanten een garantie op de reparatie.

Neem gerust contact op

Als u in Noord-Brabant woont en een defect witgoedapparaat heeft, bel dan Faouzi van WRF Witgoed Reparaties om een afspraak te maken. Hij zal ervoor zorgen dat uw apparatuur snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat u zich weer kunt richten op uw dagelijkse activiteiten.

Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze regiomonteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Wij repareren alle merken witgoedmachines.

  Met 34 ervaren monteurs verhelpen wij alle soorten storingen aan jouw machine. Vaak al volgende werkdag. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 klanten geholpen.

  Bepaal zelf de gewenste dag van de reparatie en plan online je afspraak in. Liever een collega van de intake aan de telefoon? Bel ons dan.


       
        

  Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
    Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73
  Snel antwoord nodig op je vraag? Heb je een probleem met je machine? Met onze antwoorden helpen we de storing op te lossen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Hulp nodig?