Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Peter
Vul het onderstaande formulier in en Peter komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Peter
  Vul het onderstaande formulier in en Peter komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Kerkweg 18
  7936TK Tiendeveen

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Gecertificeerd


  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Drenthe
  Peter
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Kerkweg 18
  7936TK Tiendeveen

  Over de monteur

  Peter van Kats is dé specialist in Drenthe als het gaat om het repareren van witgoedapparatuur. Met zijn 22 jaar ervaring als monteur weet hij als geen ander hoe hij problemen met jouw apparaten snel en efficiënt kan oplossen. Of het nu gaat om een kapotte wasmachine, een defecte vaatwasser of een koelkast die het niet meer doet, Peter staat altijd voor je klaar.

  Peter een vakman in witgoed reparaties

  Met jarenlange ervaring en een ongeëvenaarde passie voor technologie, schuwt Peter geen enkele technische uitdaging. Echter, wat hem echt onderscheidt, is zijn onwankelbare toewijding om keer op keer punctuele reparaties af te leveren.

  In het dynamische landschap van witgoedreparaties in Drenthe manifesteert Peter zich als een ware vakman. Of het nu gaat om een haperende wasmachine, een defecte vaatwasser of een koelkast die zijn koeleffectiviteit heeft verloren, Peter staat altijd klaar om te assisteren. Zijn diepgaande kennis en vaardigheden stellen hem in staat om de onderliggende oorzaak van het probleem snel en efficiënt te identificeren en op te lossen. Peter service onderscheidt zich door zijn aandacht voor detail en zijn voortdurende streven naar klanttevredenheid.

  Enkel originele onderdelen en gecertificeerd

  Bij Kats Dé WitgoedSpecialist, onder leiding van Peter, staat een stringent beleid centraal: het exclusieve gebruik van originele onderdelen om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen voor jouw wasmachine, vaatwasser en wasdroger. Dit waarborgt dat na reparatie deze apparaten nog vele jaren probleemloos kunnen functioneren. Peter heeft doorgaans de vereiste onderdelen direct voorhanden, wat resulteert in een snelle en efficiënte oplossing op locatie. Mocht dit echter niet het geval zijn, zal Peter altijd in nauw overleg met jou een vervolgafspraak regelen om jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger te herstellen met originele onderdelen, waardoor de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. Dit alles met het oog op het waarborgen van de hoogste kwaliteit van service voor jou.

  Alex is een gecertifieerd monteur bij Techniek Nederland. Dit betekent dat hij de vereiste certificering heeft om te werken aan verschillende merken en modellen, zodat je er gerust op kunt zijn dat jouw apparaat in goede handen is. Wanneer jouw witgoed apparaat een defect heeft staat Peter voor u klaar.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Een ervaren monteur kan effectief omgaan met veel voorkomende problemen met wasmachines, vaatwassers en wasdrogers. Na een deskundige reparatie kunnen deze apparaten vaak nog vele jaren optimaal functioneren, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is. In geval van slijtage en een niet-repareerbare situatie, biedt Pascal advies over geschikte nieuwe apparaten die aansluiten bij jouw behoeften.

  Peter is werkzaam in

  Het unieke aan Peter is dat zijn expertise niet beperkt is tot een enkele locatie. Met trots bedient hij de volledige regio van Drenthe. Ongeacht waar je woont in dit gebied, kun je altijd vertrouwen op Arent voor snelle en professionele witgoedreparaties. Peter voert reparaties uit in diverse plaatsen en dorpen, waaronder Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Coevorden en Beilen.

  Niet goed geld terug

  Bij Kats Dé WitgoedSpecialist staat jouw gemoedsrust voorop, met een royale garantieperiode van drie maanden op reparaties om kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. Herstel je witgoedproblemen kosteloos als ze binnen deze periode terugkeren. Als de reparatie geen kostenefficiënte optie is, helpt Peter met deskundig advies voor het selecteren van een nieuw apparaat dat aan jouw behoeften voldoet. Zowel nieuwe als tweedehands opties zijn beschikbaar om kwaliteit binnen je budget te garanderen.

  Waar Peter voor staat

  Waar Peter voor staat, is niets minder dan uitmuntendheid in witgoedservice. Met een schat aan ervaring en diepgaande technische kennis is Peter toegewijd aan het bieden van hoogwaardige reparaties voor jouw wasmachines, vaatwassers en andere huishoudelijke apparaten. Hij begrijpt dat gemoedsrust van onschatbare waarde is, daarom streeft hij ernaar om je apparatuur snel en betrouwbaar te herstellen, zodat je dagelijkse leven soepel kan doorgaan. Peter combineert vakmanschap met een persoonlijke benadering, wat hem tot een betrouwbare partner maakt voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve witgoedservice in zijn regio.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458