Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed Hengelo Witgoed Reparaties
Tuindorpstraat 20
7551AV Hengelo

Specialisaties

 • Wasmachine
 • Vaatwasser
 • Droger
 • Wasdroogcombinatie

Tarief

All-in starttarief: € 69
Variabele kosten: € 19,50/10 min

Reviews

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

Regio

 • Overijssel
Dylan
Witgoed Hengelo Witgoed Reparaties
Witgoed Hengelo Witgoed Reparaties
Tuindorpstraat 20
7551AV Hengelo

Over de monteur

Als je in Overijssel woont en je witgoed apparaten kapot zijn, hoeft je niet meer verder te zoeken voor een betrouwbare reparatie-ervaring. Dylan van Witgoed Hengelo Witgoed Reparaties is hier om jouw te helpen! Met 15 jaar ervaring als monteur weet hij precies hoe hij jouw witgoedapparatuur snel en efficiënt kan repareren.

Alleen originele onderdelen

Dylan’s service staat garant voor eerlijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Zijn kennis stelt hem in staat om al jouw technische problemen met gemak op te lossen, met minimale downtime. Al het werk wordt uitgevoerd binnen de fabrieksspecificaties, die de levensduur van de apparatuur verlengt. Bovendien zorgt hij er altijd voor dat alle onderdelen die hij gebruikt origineel zijn; waardoor hij garant kan staan voor de kwaliteit die hij levert.

Dylan staat voor je klaar!

Met Dylan van Witgoed Hengelo Witgoed Reparaties aan boord heb je iemand die elke technische uitdaging aankan en dat iedere keer weer op tijd aflevert. Je bent dus verzekerd van uitstekende service bij al jouw reparatiewerkzaamheden in Overijssel!

Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze regiomonteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Wij repareren alle merken witgoedmachines.

  Met 34 ervaren monteurs verhelpen wij alle soorten storingen aan jouw machine. Vaak al volgende werkdag. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 klanten geholpen.

  Bepaal zelf de gewenste dag van de reparatie en plan online je afspraak in. Liever een collega van de intake aan de telefoon? Bel ons dan.


       
        

  Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
    Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73
  Snel antwoord nodig op je vraag? Heb je een probleem met je machine? Met onze antwoorden helpen we de storing op te lossen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Hulp nodig?