Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Dylan
Vul het onderstaande formulier in en Dylan komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Dylan
  Vul het onderstaande formulier in en Dylan komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Tuindorpstraat 20
  7551AV Hengelo

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger
  • Wasdroogcombinatie

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Tjerk

  Vriendelijke monteur en super service. De nieuwe wasmachine ook meteen aangesloten voor gebruik. De trommel van de oude wasmachine was afgebroken dus niet meer de moeite om te repareren.

  Tjerk

  Witgoed Brigade
  5
  2023-07-15T17:26:47+02:00

  Tjerk

  Vriendelijke monteur en super service. De nieuwe wasmachine ook meteen aangesloten voor gebruik. De trommel van de oude wasmachine was afgebroken dus niet meer de moeite om te repareren.

  Erik

  In de avond een webformulier ingevuld en de volgende dag weer een wasje gedraaid. Top!

  Erik

  Witgoed Brigade
  5
  2020-12-15T13:39:07+01:00

  Erik

  In de avond een webformulier ingevuld en de volgende dag weer een wasje gedraaid. Top!

  Regio

  • Overijssel
  Dylan
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Tuindorpstraat 20
  7551AV Hengelo

  Over de monteur

  Als je in Overijssel woont en je witgoed apparaten kapot zijn, hoeft je niet meer verder te zoeken voor een betrouwbare reparatie-ervaring. Dylan van Witgoed Hengelo Witgoed Reparaties is hier om jou te helpen! Met 15 jaar ervaring als monteur weet hij precies hoe hij jouw witgoedapparatuur snel en efficiënt kan repareren.

  Dylan een vakman in witgoed reparaties

  Met jarenlange ervaring en een ongeëvenaarde passie voor technologie, kan Dylan elke technische uitdaging aan. Maar wat hem echt onderscheidt, is zijn toewijding om elke reparatie keer op keer punctueel af te leveren.

  In het dynamische landschap van witgoed reparaties in Overijssel is Dylan een ware vakman. Of je nu te maken hebt met een kapotte wasmachine, een haperende vaatwasser, of een koelkast die zijn koeleffectiviteit heeft verloren, Dylan staat altijd paraat om je te helpen. Zijn diepgaande kennis en vaardigheden stellen hem in staat om snel de oorzaak van het probleem te identificeren en efficiënt op te lossen.

  Enkel originele onderdelen

  Dylan’s service staat garant voor eerlijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Zijn kennis stelt hem in staat om al jouw technische problemen met gemak op te lossen. Al het werk wordt uitgevoerd binnen de fabrieksspecificaties, die de levensduur van de apparatuur verlengt. Bovendien zorgt hij er altijd voor dat alle onderdelen die hij gebruikt origineel zijn; waardoor hij garant kan staan voor de kwaliteit die hij levert.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Met Dylan van Witgoed Hengelo Witgoed Reparaties aan boord heb je iemand die elke technische uitdaging aankan en dat iedere keer weer op tijd aflevert. Je bent dus verzekerd van uitstekende service bij al jouw reparatiewerkzaamheden in Overijssel! Repareren is altijd goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw apparaat.

  Danny is werkzaam in

  In Overijssel en omliggende gebieden staat Dylan paraat als jouw vertrouwde witgoed monteur. Voor inwoners van Overijssel die kampen met problemen aan hun wasmachine, vaatwasser of wasdroger, is Dylan de naam die je moet onthouden.

  Dylan bedient verschillende plaatsen en dorpen, waaronder: Hengelo, Enschede, Glanerbrug, Oldenzaal, Almelo, Losser, Borne, Boekelo, Haaksbergen, Zenderen en Hertme.

  Niet goed geld terug

  Bij ons staat jouw gemoedsrust voorop. We bieden een unieke garantie van drie maanden op al onze witgoed reparaties. Mocht hetzelfde probleem binnen deze termijn terugkeren, lossen we het kosteloos op. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om jouw huishoudelijke apparaten weer in perfecte staat te brengen, zodat je onbezorgd kunt genieten van hun prestaties.

  Bevalt de wasmachine toch niet helemaal meer? Dylan denkt graag mee naar een wasmachine die helemaal naar wens is. Ook hanteert Witgoed Hengelo en goede garantie op hun producten, snelle reparaties en aan huis levering. Heb jij dus nog advies nodig over welk nieuw witgoed apparaat bij jouw wensen past? Neem dan gerust Contact op met Dylan.

  Waar Witgoed Hengelo voor staat

  Bij Witgoed Hengelo zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service onze kernwaarden. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige witgoed reparaties, waarbij we altijd streven naar duurzaamheid en klanttevredenheid. Onze reputatie is gebaseerd op onze technische expertise en ons vermogen om betrouwbare oplossingen te bieden voor al jouw huishoudelijke apparatuur.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458