Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Simo
Vul het onderstaande formulier in en Simo komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Simo
  Vul het onderstaande formulier in en Simo komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Kaapstanderweg 19c
  8243 RB Lelystad

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Gecertificeerd


  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Flevoland
  • Noord-holland
  Simo
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Kaapstanderweg 19c
  8243 RB Lelystad

  Over de monteur

  Simo van Simo Witgoed Repair is de go-to voor al je witgoedaangelegenheden in Flevoland. Met 15 jaar ervaring als monteur, biedt Simo een onberispelijke storingsdienst en reparatie aan. Of het nu gaat om vaatwassers, wasmachines of drogers; Simo verhelpt al jouw witgoedproblemen met efficiëntie en precisie.

  Simo een vakman in witgoed reparaties

  Simo van Simo Witgoed Repair is jouw toegewijde specialist als het gaat om witgoed reparaties. Met jarenlange ervaring en een passie voor het herstellen van huishoudelijke apparatuur, staat Simo garant voor vakmanschap van het hoogste niveau. Of het nu gaat om een kapotte wasmachine, een haperende vaatwasser, of een defecte wasdroger, Simo heeft de kennis en expertise om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

  Simo streeft ernaar om reparaties van topkwaliteit te leveren en jouw apparatuur weer in optimale staat te brengen. Met Simo Witgoed Repair ben je verzekerd van een betrouwbare en deskundige partner voor al je witgoedreparaties.

  Enkel originele onderdelen

  Bij Simo, gelegen in het schilderachtige Flevoland, staat Simo garant voor een onwrikbaar beleid waarin enkel originele onderdelen worden ingezet. Dit toegewijde streven naar authenticiteit vormt de kern van onze missie om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen bij het herstellen van jouw kostbare huishoudelijke apparaten, zoals de wasmachine, vaatwasser en wasdroger. Door vast te houden aan dit principe kunnen we er zeker van zijn dat de apparaten na een bezoek van Simo weer vele jaren moeiteloos hun taken vervullen.

  Simo is vastberaden om zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden voor al jouw witgoedproblemen. Met zijn uitgebreide expertise en voorraad van vaak benodigde onderdelen, streeft hij ernaar om reparaties ter plekke uit te voeren. Deze doelgerichte aanpak resulteert in een efficiënte en snelle oplossing voor elk probleem dat je ondervindt. In het geval dat, onverhoopt, de benodigde onderdelen niet onmiddellijk voorhanden zijn, kun je erop vertrouwen dat Sem nauwgezet met jou zal overleggen en een vervolgafspraak zal plannen om jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger te herstellen met enkel originele onderdelen. We garanderen de hoogste kwaliteit en jouw gemoedsrust staat bij Simo Witgoed Repair altijd voorop.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Simo is een ervaren witgoedmonteur met expertise in het repareren van diverse huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines, vaatwassers en wasdrogers. Hij heeft een uitgebreide achtergrond in het veld en is goed opgeleid om zelfs complexe reparaties uit te voeren. Sem staat bekend om het gebruik van hoogwaardige onderdelen, wat resulteert in het herstel van apparaten naar bijna nieuwe staat.

  Simo is werkzaam in

  Simo is de deskundige waarop je kunt vertrouwen in het betoverende Flevoland. Als je in de weidse omgeving van Flevoland behoefte hebt aan een bekwame witgoed monteur voor de reparatie van je wasmachine, vaatwasser of wasdroger, hoef je niet verder te zoeken. Simo staat klaar om je van dienst te zijn in de regio Flevoland.

  Sem biedt zijn expertise aan in heel Flevoland, daarnaast werkt Simo ook nog in: Muiden, Weesp, Naarden, Bussum, Hilversum, Laren en Blaricum.

  Niet goed geld terug

  We leggen de hoogste prioriteit bij jouw tevredenheid en bieden een stevige garantie van drie maanden op onze reparaties. Als hetzelfde probleem binnen deze periode opnieuw optreedt, herstellen we het kosteloos, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je huishoudelijke apparaten. Als onze service niet aan jouw verwachtingen voldoet, zullen we zelfs de volledige reparatiekosten terugbetalen. We streven ernaar om je met de best mogelijke service gemoedsrust te bieden, zodat je met vertrouwen je apparaten kunt blijven gebruiken.

  Waar Simo voor staat

  Simo biedt ook goede service en advies, vakbekwaamheid en een hoge klanttevredenheid. Kortom: als je op zoek bent naar de beste witgoedservice in Flevoland, aarzel dan niet om Simo te contacteren. Je zal versteld staan van zijn expertise!

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458