Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Snel Witgoed Reparatie
Hogevecht 231
1102HM Amsterdam

Specialisaties

 • Wasmachine
 • Vaatwasser
 • Droger

Tarief

All-in starttarief: € 69
Variabele kosten: € 19,50/10 min

Reviews

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

Regio

 • Noord-holland
 • Zuid-holland
Rafy
Snel Witgoed Reparatie
Snel Witgoed Reparatie
Hogevecht 231
1102HM Amsterdam

Over de monteur

Rafy van Snel Witgoed Reparatie is een ervaren witgoed monteur gevestigd in de regio Noord-Holland. Met jarenlange ervaring in het repareren van allerlei soorten witgoed, zoals koelkasten, wasmachines en drogers, is Rafy de ideale persoon om jouw kapotte apparaten weer aan de praat te krijgen.

Of je nu een huishouden runt of een bedrijf bezit, je bent afhankelijk van goed functionerend witgoed. Maar wat als je apparaat kapot gaat en je niet weet hoe je dit kunt oplossen? Dit is waar Rafy van Snel Witgoed Reparatie van pas komt. Rafy begrijpt de frustraties die gepaard gaan met defecte apparatuur en zal er alles aan doen om deze problemen op een snelle, efficiënte en betaalbare manier op te lossen.

Professionele en betrouwbare aanpak

Rafy staat bekend om zijn professionele en betrouwbare aanpak. Hij komt op afspraak bij jou thuis voor een inspectie van het apparaat en stelt vervolgens een diagnose. Rafy zal je altijd volledig informeren over wat er moet worden gerepareerd en wat de kosten zullen zijn. Als klant hoef je je dus geen zorgen te maken over onverwachte kosten of verborgen fees.

Een ander groot voordeel van Snel Witgoed Reparatie is de snelle respons en de flexibele dienstverlening. Rafy weet hoe belangrijk het is om snel actie te ondernemen wanneer er een probleem is met witgoed – je wilt immers niet dagen of weken zonder je apparaten zitten.

Jarenlange ervaring als monteur

Dankzij zijn jarenlange ervaring en technische expertise, kan Rafy werken met vele verschillende merken en modellen. Ongeacht de leeftijd van het apparaat, zal Rafy er alles aan doen om deze weer aan de praat te krijgen. Bovendien werkt hij met materialen van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om de levensduur van het apparaat te verlengen.

Neem gerust contact met ons op

Kortom, als je op zoek bent naar een professionele, betrouwbare en flexibele witgoedmonteur in de regio Noord-Holland, dan moet je zeker contact opnemen met Rafy van Snel Witgoed Reparatie. Zijn ervaring en toewijding om jouw apparaten weer naar behoren te laten werken, maken hem de beste keuze wanneer het gaat om witgoed reparatie.

Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze regiomonteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Wij repareren alle merken witgoedmachines.

  Met 34 ervaren monteurs verhelpen wij alle soorten storingen aan jouw machine. Vaak al volgende werkdag. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 klanten geholpen.

  Bepaal zelf de gewenste dag van de reparatie en plan online je afspraak in. Liever een collega van de intake aan de telefoon? Bel ons dan.


       
        

  Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
    Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73
  Snel antwoord nodig op je vraag? Heb je een probleem met je machine? Met onze antwoorden helpen we de storing op te lossen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Hulp nodig?