Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Sem
Vul het onderstaande formulier in en Sem komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Sem
  Vul het onderstaande formulier in en Sem komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Noord-holland
  Sem
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur

  Over de monteur

  Sem van Top Care Witgoed Reparaties is een witgoed monteur gevestigd in Noord-Holland die alles weet van het repareren van jouw witgoed. Heb je een kapotte wasmachine, vaatwasser, wasdroger of ander witgoed? Sem met zijn 20 jaar ervaring zorgt ervoor dat deze weer als nieuw is!

  Sem een vakman in witgoed reparaties

  Ten eerste valt de passie van Sem voor het repareren van witgoed op. Hij beschikt over de nodige kennis en ervaring die nodig is om alle soorten witgoed te repareren. Het maakt niet uit wat voor merk, type of probleem je witgoed heeft – hij weet precies wat hij moet doen om het zo snel mogelijk te herstellen.

  Enkel originele onderdelen

  Bij Top Care, gevestigd in de regio Noord-Holland, hanteert Sem een streng beleid waarbij hij uitsluitend gebruikmaakt van originele onderdelen. Dit streven naar originaliteit staat centraal om de allerhoogste kwaliteit te waarborgen bij reparaties aan jouw wasmachine, vaatwasser en wasdroger. Hierdoor kunnen deze apparaten na een bezoek van Sem weer jarenlang moeiteloos hun werk blijven doen.

  Sem streeft ernaar om zo snel mogelijk een oplossing te bieden en heeft vaak direct de benodigde onderdelen bij de hand om de reparatie ter plekke af te ronden. Dit resulteert in een snelle en efficiënte oplossing voor jouw probleem. Als het onverhoopt voorkomt dat de benodigde onderdelen niet direct voorhanden zijn, zal Sem altijd met jou overleggen en een vervolgafspraak plannen. Op deze manier kan hij jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger herstellen met de originele onderdelen, waarbij kwaliteit gegarandeerd is.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Sem is een vertrouwde witgoed monteur met een uitgebreide staat van dienst als het gaat om het repareren van huishoudelijke apparatuur, zoals een wasmachine, vaatwasser of wasdroger. Met jarenlange ervaring en een grondige scholing bezit hij de benodigde knowhow om zelfs de meest complexe reparaties met gemak uit te voeren. Bovendien staat Sem erom bekend uitsluitend met hoogwaardige onderdelen te werken, waardoor hij jouw huishoudelijke apparaten een tweede leven kan geven, bijna als nieuw.

  Sem is werkzaam in

  Sem is jouw betrouwbare expert in de regio Noord-Holland. Als je in de omgeving van Noord-Holland woont en op zoek bent naar een bekwame witgoed monteur voor reparaties aan je wasmachine, vaatwasser of wasdroger, dan hoef je niet verder te zoeken. Sem staat klaar om je te helpen in de regio Noord-Holland.

  Sem bedient onder andere de volgende steden en dorpen met zijn diensten: Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Amstelveen, Hilversum, Velsen, Den Helder, Heerhugowaard, Uithoorn, Diemen, Bloemendaal, Heemskerk, Castricum, Bergen, Beverwijk en Bussum.

  Niet goed geld terug

  Jouw tevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit, en daarom bieden we met vertrouwen een robuuste garantie van drie maanden op al onze reparaties. Dit betekent dat als hetzelfde probleem zich binnen deze periode onverhoopt opnieuw voordoet, we de reparatie kosteloos voor je herstellen. We willen er zeker van zijn dat je huishoudelijke apparaten weer optimaal functioneren en dat je geen onnodige zorgen hebt.

  Bovendien gaan we nog een stap verder om jouw gemoedsrust te waarborgen. Mocht onze service onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan zullen we niet aarzelen om de volledige reparatiekosten aan je terug te betalen. Jouw tevredenheid is ons doel, en we streven ernaar om je met de best mogelijke service te bedienen. Het gaat er uiteindelijk om dat jij met een gerust hart en vol vertrouwen je apparaten kunt blijven gebruiken.

  Waar Sem voor staat

  Het belangrijkste is dat Sem met je meeleeft. Hij begrijpt hoe belangrijk het is dat jouw witgoed zo snel mogelijk weer werkt. Tijdens zijn werk zal hij je daarom voortdurend op de hoogte houden van de voortgang van de reparatie en zorgen dat je weet wanneer jouw witgoed weer klaar is voor gebruik. Dit zal je altijd gemoedsrust geven, omdat je weet dat je in goede handen bent.

  Klanten die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van Sem zijn erg tevreden. Ze roemen zijn uitstekende vakmanschap en snelle service. Bovendien zijn ze altijd verzekerd van een hoge kwaliteit reparatie die de levensduur van hun witgoed verlengt.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458