Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Sem
Vul het onderstaande formulier in en Sem komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Sem
  Vul het onderstaande formulier in en Sem komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Top Care Witgoed Reparaties

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Noord-holland
  Sem
  Top Care Witgoed Reparaties
  Top Care Witgoed Reparaties

  Over de monteur

  Sem van Top Care Witgoed Reparaties is een witgoed monteur gevestigd in Noord-Holland die alles weet van het repareren van jouw witgoed. Heb je een kapotte wasmachine, vaatwasser, wasdroger of ander witgoed? Sem zorgt ervoor dat deze weer als nieuw is!

  Ten eerste valt de passie van Sem voor het repareren van witgoed op. Hij beschikt over de nodige kennis en ervaring die nodig is om alle soorten witgoed te repareren. Het maakt niet uit wat voor merk, type of probleem je witgoed heeft – hij weet precies wat hij moet doen om het zo snel mogelijk te herstellen.

  Klanttevredenheid staat bij ons voorop

  Het belangrijkste is dat Sem met je meeleeft. Hij begrijpt hoe belangrijk het is dat jouw witgoed zo snel mogelijk weer werkt. Tijdens zijn werk zal hij je daarom voortdurend op de hoogte houden van de voortgang van de reparatie en zorgen dat je weet wanneer jouw witgoed weer klaar is voor gebruik. Dit zal je altijd gemoedsrust geven, omdat je weet dat je in goede handen bent.

  Klanten die al eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van Sem zijn erg tevreden. Ze roemen zijn uitstekende vakmanschap en snelle service. Bovendien zijn ze altijd verzekerd van een hoge kwaliteit reparatie die de levensduur van hun witgoed verlengt.

  Neem gerust contact met ons op

  Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare witgoed monteur in Noord-Holland, dan is Sem van Top Care Witgoed Reparaties de perfecte keuze voor jou. Met zijn kennis, ervaring en toewijding zal hij ervoor zorgen dat jouw witgoed weer als nieuw is!

  Plan je reparatie in één minuut!

  Kies zelf de dag van de reparatie

  Onze regiomonteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Wij repareren alle merken witgoedmachines.

  Met 34 ervaren monteurs verhelpen wij alle soorten storingen aan jouw machine. Vaak al volgende werkdag. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 klanten geholpen.

  Bepaal zelf de gewenste dag van de reparatie en plan online je afspraak in. Liever een collega van de intake aan de telefoon? Bel ons dan.


       
        

  Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
    Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73
  Snel antwoord nodig op je vraag? Heb je een probleem met je machine? Met onze antwoorden helpen we de storing op te lossen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458