Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Danny
Vul het onderstaande formulier in en Danny komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Danny
  Vul het onderstaande formulier in en Danny komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Lubken Reparatie
  Waterkers 5
  2804PH Gouda

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Utrecht
  • Zuid-holland
  Danny
  Lubken Reparatie
  Lubken Reparatie
  Waterkers 5
  2804PH Gouda

  Over de monteur

  Als je in Zuid-Holland woont en een probleem hebt met je witgoed-apparaten, dan is de kans groot dat Danny van Lubken Reparatie je kan helpen. Danny is al 6 jaar een ervaren witgoed monteur, en hij staat altijd klaar om mensen te helpen bij het oplossen van hun problemen met hun wasmachines, drogers en vaatwassers.

  Danny is een expert in witgoed reparaties

  Danny weet alles wat er te weten valt over witgoed. Hij heeft al vele klanten geholpen en daarbij veel kennis opgedaan over de verschillende soorten fouten en problemen die kunnen optreden bij witgoedapparaten. Als je Danny inschakelt, kun je er zeker van zijn dat hij snel en adequaat problemen opspoort en oplost.

  Lubken Reparatie: voor ovens, kookplaten, magnetrons en fornuizen

  Bij Lubken Reparatie repareren we niet alleen wasmachines, drogers en vaatwassers. Danny is ook gespecialiseerd in de reparatie van ovens, kookplaten, magnetrons en fornuizen. Dus als er iets mis is met je keukenapparatuur, kun je gerust contact opnemen met Lubken Reparatie!

  Snel en vriendelijk service

  Danny weet dat een kapot witgoedapparaat voor veel stress kan zorgen, vooral als je er dagelijks op vertrouwt. Daarom biedt hij altijd snel en vriendelijk service, zodat je zo snel mogelijk weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden. En als de reparatie niet mogelijk is, zal Danny je altijd eerlijk adviseren over de beste optie voor vervanging.

  Bel Lubken Reparatie voor jouw reparatie behoeften

  Als je hulp nodig hebt bij het oplossen van een probleem met je witgoedapparaat of keukenapparatuur, neem dan gerust contact op met Lubken Reparatie en vraag naar Danny. Je kunt ons bereiken via de telefoon of via het contact formulier, en we zullen je zo snel mogelijk helpen. Danny en het team van Lubken Reparatie zijn er om je te helpen en te zorgen dat je witgoedapparaten perfect werken!

  Plan je reparatie in één minuut!

  Kies zelf de dag van de reparatie

  Onze regiomonteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Wij repareren alle merken witgoedmachines.

  Met 34 ervaren monteurs verhelpen wij alle soorten storingen aan jouw machine. Vaak al volgende werkdag. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 klanten geholpen.

  Bepaal zelf de gewenste dag van de reparatie en plan online je afspraak in. Liever een collega van de intake aan de telefoon? Bel ons dan.


       
        

  Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
    Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73
  Snel antwoord nodig op je vraag? Heb je een probleem met je machine? Met onze antwoorden helpen we de storing op te lossen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458