Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Thomas
Vul het onderstaande formulier in en Thomas komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Thomas
  Vul het onderstaande formulier in en Thomas komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Grote Breedstraat 12
  9101 KJ Dokkum

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Friesland
  Thomas
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Grote Breedstraat 12
  9101 KJ Dokkum

  Over de monteur

  Als je op zoek bent naar betrouwbare hulp bij kapotte wasmachines, vaatwassers of wasdrogers in de regio Friesland, dan is Thomas van EP Terpstra en EP Faber de aangewezen persoon om te bellen. Hij kan een hoogwaardige service leveren en het probleem snel verhelpen.

  Thomas een vakman in witgoed reparaties

  Thomas, onze witgoedheld bij EP Terpstra en EP Faber, begrijpt als geen ander het belang van snelle en efficiënte service. Hij zet zich altijd volledig in om elke klus te klaren met een vleugje topservice en topkwaliteit. Bij EP Terpstra en EP Faber zijn we ervan overtuigd dat professionals zoals ThomasThomas de sleutel vormen tot een vlekkeloos draaiend huishouden.

  Chris streeft ernaar om dezelfde dag of de volgende dag service te bieden, afhankelijk van zijn beschikbaarheid, en past zich zoveel mogelijk aan aan de planning van de klant. Met uitgebreide ervaring in toonaangevende merken zoals LG, Samsung, AEG, Whirlpool, Siemens en nog veel meer, heeft Chris zeker de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. Bovendien hanteert Prio-Fix zeer concurrerende prijzen, zodat uw apparaten weer snel en zonder hoge kosten operationeel zijn. Bij Prio-Fix draait alles om kwaliteit, service en betaalbaarheid.

  Enkel originele onderdelen

  Thomas gebruikt alleen kwaliteitsonderdelen voor reparaties en vervangingen, zodat je er zeker van kan zijn dat het apparaat langer meegaat. Met zijn kennis en expertise kan hij problemen snel opsporen en de oorzaak van storingen nauwkeurig vaststellen. Hij geeft je ook professioneel advies over hoe jij jouw toestel het best kan onderhouden, zodat het jarenlang probleemloos blijft werken.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Een witgoed monteur heeft het antwoord op talloze zorgen met betrekking tot je wasmachine, vaatwasser of wasdroger. Met vakmanschap en deskundigheid kunnen deze apparaten na een reparatie vaak nog vele jaren probleemloos meegaan. Het herstellen van je witgoed is niet alleen voordelig voor je portemonnee, maar draagt ook bij aan het welzijn van ons milieu.

  Thomas is werkzaam in

  In de gehele Friesland regio staat Thomas voor je klaar om te helpen met jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger reparatie. Thomas repareert onder andere in de volgende plaatsen of dorpen: Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Harlingen, Joure, Dokkum, Wolvega, Lemmer, Franeker, Oosterwolde, Grou en Stiens.

  Niet goed geld terug

  Bij ons staat jouw tevredenheid voorop. We bieden een garantie van drie maanden op onze reparaties. Als hetzelfde probleem zich binnen die periode herhaalt, repareren we het kosteloos. En als onze service niet aan jouw verwachtingen voldoet, betalen we de volledige reparatiekosten terug. We willen dat je met vertrouwen en zonder zorgen je apparaten kunt gebruiken.

  Waar Thomas voor staat

  Met Thomas kiest u niet alleen voor zekerheid, maar ook voor gemak. Want bij Thomas draait het om uw tevredenheid. Zo kan je gebruik maken van de EP: Bezorg service, EP: Montage service, EP:Reparatie service en EP: Installaties ervice. Ja kan zelf bepalen welke service je wenst. Zo weet je zeker dat je snel en optimaal van jouw aankoop kunt genieten!

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458