Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Prio Fix Witgoed Reparaties
Zwettestraat 9
8912 AH Leeuwarden

Specialisaties

 • Wasmachine
 • Vaatwasser
 • Droger

Tarief

All-in starttarief: € 69
Variabele kosten: € 19,50/10 min

Reviews

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

Regio

 • Friesland
Chris
Prio Fix Witgoed Reparaties
Prio Fix Witgoed Reparaties
Zwettestraat 9
8912 AH Leeuwarden

Over de monteur

Chris van Prio Fix Witgoed Reparaties is een betrouwbare en vertrouwde naam als het gaat om het repareren van kapotte wasmachines, vaatwassers, drogers en was-droogcombinaties in de regio Leeuwarden. Chris is al jarenlang actief in de regio Leeuwarden en heeft een goede reputatie opgebouwd met zijn werk. Hij begrijpt het belang van een snelle, efficiënte service en streeft er altijd naar om elke klus zo snel mogelijk te klaren en toch een topkwaliteit te garanderen.

Veel ervaring met grote merken

Hij biedt service op dezelfde dag of de volgende dag, afhankelijk van de beschikbaarheid, en werkt zoveel mogelijk volgens het schema van de klant. Met ervaring in alle grote merken zoals LG, Samsung, AEG, Whirlpool, Siemens en nog veel meer – Chris heeft zeker de oplossing die u nodig heeft. Zijn prijzen zijn ook zeer concurrerend – ontworpen om uw apparaten weer aan de gang te krijgen zonder dat het u een arm en een been kost!

Chris biedt ook een volledig scala aan diensten, waaronder diagnose en reparatie van elk elektrisch probleem; installatie van nieuwe onderdelen; reiniging en onderhoud; en advies over hoe u het beste voor uw apparaten kunt zorgen. Chris is erg trots op zijn werk en gaat verder dan wat u van een reparateur mag verwachten – hij zorgt er echt voor dat alles naar behoren werkt voordat hij vertrekt!

Wij staan voor je klaar

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare vakman die uw kapotte wasmachine, vaatwasser, droger of was-droogcombinatie in de omgeving van Leeuwarden snel en efficiënt kan repareren – kijk dan niet verder dan Chris van Prio Fix Witgoed Reparaties!

Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze regiomonteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Wij repareren alle merken witgoedmachines.

  Met 34 ervaren monteurs verhelpen wij alle soorten storingen aan jouw machine. Vaak al volgende werkdag. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 klanten geholpen.

  Bepaal zelf de gewenste dag van de reparatie en plan online je afspraak in. Liever een collega van de intake aan de telefoon? Bel ons dan.


       
        

  Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
    Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73
  Snel antwoord nodig op je vraag? Heb je een probleem met je machine? Met onze antwoorden helpen we de storing op te lossen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Hulp nodig?