Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Chris
Vul het onderstaande formulier in en Chris komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Chris
  Vul het onderstaande formulier in en Chris komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Regio Witgoedmonteur
  Zwettestraat 9
  8912 AH Leeuwarden

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Friesland
  Chris
  Regio Witgoedmonteur
  Regio Witgoedmonteur
  Zwettestraat 9
  8912 AH Leeuwarden

  Over de monteur

  Als je witgoedproblemen hebt in Leeuwarden, dan is Chris van Prio Fix Witgoed Reparaties de naam die je moet onthouden. Chris heeft zich bewezen als een betrouwbare en gewaardeerde expert op het gebied van het repareren van kapotte wasmachines, vaatwassers, drogers en was-droogcombinaties. Met zijn jarenlange ervaring in de branche heeft hij een reputatie opgebouwd die staat als een huis.

  Chris een vakman in witgoed reparaties

  Chris begrijpt als geen ander het belang van een snelle en efficiënte service. Hij is altijd vastbesloten om elke klus met een vleugje topservice en topkwaliteit te klaren. Bij Witgoed Brigade geloven we dat witgoedhelden zoals Chris de ruggengraat zijn van een probleemloos huishouden.

  Hij biedt service op dezelfde dag of de volgende dag, afhankelijk van de beschikbaarheid, en werkt zoveel mogelijk volgens het schema van de klant. Met ervaring in alle grote merken zoals LG, Samsung, AEG, Whirlpool, Siemens en nog veel meer – Chris heeft zeker de oplossing die u nodig heeft. De prijzen van Prio-Fix zijn ook zeer concurrerend – ontworpen om uw apparaten weer aan de gang te krijgen zonder dat het u een arWitgoed reparatie nodig in Volendam? Jim staat voor je klaar in Volendam. Bel 0299 -231102 en Jim repareert het witgoed apparaat.m en een been kost!

  Enkel originele onderdelen

  Prio-Fix Witgoed streeft altijd naar topkwaliteit, en dat begint bij het gebruik van uitsluitend originele onderdelen bij elke reparatie. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteitsnormen handhaven en zorgen dat jouw machine na de reparatie weer aanvoelt als nieuw. Het gebruik van originele onderdelen speelt een cruciale rol in het leveren van de best mogelijke ervaring na de reparatie. We zien erop toe dat jouw witgoedapparaat optimaal presteert en voldoet aan de hoogste verwachtingen.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Chris biedt ook een volledig scala aan diensten, waaronder diagnose en reparatie van elk elektrisch probleem; installatie van nieuwe onderdelen; reiniging en onderhoud; en advies over hoe u het beste voor uw apparaten kunt zorgen. Chris is erg trots op zijn werk en gaat verder dan wat u van een reparateur mag verwachten – hij zorgt er echt voor dat alles naar behoren werkt voordat hij vertrekt!

  Chris is werkzaam in

  Chris is jouw betrouwbare partner bij Prio-Fix Witgoed, gevestigd in de regio Leeuwarden. Als je op zoek bent naar een ervaren witgoedmonteur om jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger vakkundig te repareren, aarzel dan niet om contact op te nemen met Chris van Prio-Fix Witgoed.

  Niet goed geld terug

  Jouw gemoedsrust staat bij ons centraal. Onze witgoed reparaties zijn gedekt door een drie maanden garantie. We verzekeren kwaliteit en mocht hetzelfde probleem binnen deze periode terugkeren, lossen we dit kosteloos op. Als onze service niet aan je verwachtingen voldoet, bieden we een volledige terugbetaling van de reparatiekosten.

  Waar Prio-FixWitgoed Service voor staat

  Bij Prio-Fix zijn we experts in het adviseren, leveren en installeren van al je witgoed apparaten. We bieden concurrerende prijzen en uitstekende service. We denken graag met je mee om de juiste apparaten te vinden die passen bij jouw behoeften.

  Dankzij deze aanpak heeft Chris van Prio-Fix al veel opdrachten uitgevoerd voor verschillende klanten, zoals de recreatiesector, vastgoedbeheerders, investeerders en woningbouw. Chris en het Prio-Fix team staan klaar om je te helpen met betrouwbare oplossingen voor al je witgoedbehoeften.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458