Click Fraud Protection

Wasmachine reparatie

Wasmachine reparatie nodig? Op deze pagina vindt u tips en informatie over het repareren van uw wasmachine, veelvoorkomende problemen en uiteraard meer informatie over onze wasmachine reparatie service.

Is uw wasmachine kapot? Dit is erg vervelend, gelukkig staat de Witgoed Brigade voor u klaar in heel Nederland. Wilt u binnen enkele dagen of met spoed uw wasmachine laten repareren? Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op via 088 – 37 479 75 of vul het reparatie formulier in.
 
Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen
 

Wasmachine reparatie nodig? Witgoed Brigade staat voor u klaar

Wanneer uw wasmachine een defect of kapot is, is het vaak nog de moeite waard om hem te repareren. Een kapotte wasmachine is namelijk vaak nog te repareren. Koop dus niet gelijk een nieuwe wasmachine. Vaak is een nieuwe wasmachine een stuk duurder dan het repareren of het vervangen van het defecte onderdeel van de wasmachine.

Een ervaren wasmachine monteur van Witgoed Brigade ziet vaak snel al waar het probleem zit en kan in sommige gevallen dit direct al oplossen. Wij vragen altijd om het typenummer en de klachten die u ervaart. Zo kan de witgoed reparateur vaak de juiste onderdelen al meenemen om de wasmachine in één keer te repareren. Moet er een onderdeel besteld worden en moet de wasmachine monteur terugkomen? Dan betaalt u alleen het onderdeel en de tijd die de reparatie in beslag neemt. U betaalt dan niet opnieuw voorrijkosten.

Wij werken met vaste en heldere tarieven zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De witgoed monteurs zorgen voor vakkundige reparaties zodat het witgoed apparatuur weer goed functioneert.

Veel voorkomende problemen wasmachine

Een wasmachine kan last krijgen van verschillende problemen waardoor deze niet meer functioneert naar behoren. Het is belangrijk om te kijken of u van tevoren al kan vaststellen waardoor de wasmachine het niet meer goed doet. Een witgoed monteur kan zich dan voorbereiden om dit defect in een keer te verhelpen. Geeft uw wasmachine een foutcode aan? Klik dan hier om naar de veel voorkomende foutcodes van een wasmachine te gaan.

De meest voorkomende problemen bij een wasmachine zijn:

 • Wasmachine start niet
 • Probleem waterafvoerwasmachine
 • Probleem motor wasmachine
 • Wasmachine stinkt
 • Wasmachine verstopt
 • Probleem watertoevoerwasmachine
 • Probleem waterpeil wasmachine
 • Lekkage wasmachine
 • Drijf natte was na wassen
 • Wasmachine stopt

Vertoond uw wasmachine niet een van deze problemen? Neem dan contact met ons op. Een ervaren witgoed monteur zal dan vervolgens komen kijken naar waar het probleem dan wel ligt en lost deze op. Voor een witgoed reparatie kunt u dus vandaag nog contact met ons opnemen.

Veel voorkomende foutcodes wasmachine

Toont uw wasmachine een foutcode aan? Dan heeft u te maken met een defecte wasmachine. Een foutcode kan soms heel makkelijk zelf op te lossen zijn, maar in sommige gevallen is dit wat moeilijker. Er zal dan een wasmachine reparateur naar moeten kijken en verhelpen. Wij raden het daarom ook aan om vooraf te kijken wat de mogelijke oorzaak is van de foutcode. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat er op het moment te weinig water in de machine zit, maar het zou ook kunnen dat het verwarmingselement bijvoorbeeld defect is. Kijk vooraf dus welke foutcode de machine aangeeft en wat deze foutcode inhoudt.

Kijk in de volgende lijst naar het merk van de wasmachine en foutcode die uw wasmachine aangeeft:

Komt u er niet uit of weet u niet waar u moet beginnen? Onze ervaren witgoed monteurs zorgen voor een vakkundige reparatie.

Onze witgoed monteurs helpen u ook graag met de volgende witgoed reparaties:

Machine reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Last van een kapotte machine? Onze ervaren monteurs herstellen uw machine vaak nog dezelfde dag! Witgoed Brigade repareart alle merken, geven altijd 3 maanden garantie en hanteren een all-in tarief van € 69,-.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Plan hier je reparatie


  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over je storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk dezelfde dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om een tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur repareert bijna alle storingen binnen een half uur.

  De monteur probeert altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Ons kantoorteam kan je hierover adviseren.

  Vestigingen

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 19:00 uur
  Zaterdag t/m Zondag 09:00 – 18:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Wil je morgen meer klanten?

  Chat openen
  Hulp nodig?