Click Fraud Protection

Wasmachine reparatie

Wasmachine reparatie nodig? Op deze pagina vindt u tips en informatie over het repareren van uw wasmachine, veelvoorkomende problemen en uiteraard meer informatie over onze wasmachine reparatie service.

Is uw wasmachine kapot? Dit is erg vervelend, gelukkig staat de Witgoed Brigade voor u klaar in heel Nederland. Wilt u binnen enkele dagen of met spoed een wasmachine reparatie? Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op via 088 – 37 479 75 of vul het reparatie formulier in en laat uw wasmachine repareren. Een goed werkende wasmachine is een belangrijk witgoed apparaat.
 
Inbegrepen 15 minuten wasmachine reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de wasmachine reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen
 

Wasmachine reparatie nodig? Witgoed Brigade staat voor u klaar

Wanneer uw wasmachine defect of kapot is, is het vaak nog de moeite waard om hem te repareren. Een kapotte wasmachine is namelijk vaak nog te repareren. Koop dus niet gelijk een nieuwe wasmachine. Vaak is een nieuwe wasmachine een stuk duurder dan het repareren of het vervangen van het defecte onderdeel van de wasmachine.

Een ervaren wasmachine monteur van Witgoed Brigade ziet vaak snel al waar het probleem zit en kan in sommige gevallen dit direct al oplossen. Wij vragen altijd om het type nummer en de klachten die u ervaart. Zo kan de witgoed reparateur vaak de juiste onderdelen al meenemen om de wasmachine in één keer te repareren. Moet er een onderdeel besteld worden en moet de wasmachine monteur terugkomen? Dan betaalt u alleen het onderdeel en de tijd die de wasmachine reparatie in beslag neemt. U betaalt dan niet opnieuw voorrijkosten.

Wij werken met vaste en heldere tarieven zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De witgoed monteurs zorgen voor vakkundige reparaties zodat het witgoed apparatuur weer goed functioneert.

Veel voorkomende problemen wasmachine

Een wasmachine kan last krijgen van verschillende problemen waardoor deze niet meer functioneert naar behoren. Het is belangrijk om te kijken of u van tevoren al kan vaststellen waardoor de wasmachine het niet meer goed doet. Het is namelijk belangrijk dat het witgoed apparatuur goed werkt. Een witgoed monteur kan zich dan voorbereiden om dit defect in een keer te verhelpen. Onze witgoed monteurs repareren wasmachines. Geeft uw wasmachine een foutcode aan? Klik dan hier om naar de veel voorkomende foutcodes van een wasmachine te gaan.

De meest voorkomende problemen bij een wasmachine zijn:

Vertoond uw wasmachine niet een van deze problemen? Neem dan contact met ons op. Een ervaren witgoed monteur zal dan vervolgens komen kijken naar waar het probleem dan wel ligt en lost deze op. Voor een witgoed reparatie kunt u dus vandaag nog contact met ons opnemen. Wanneer uw vaatwasser een probleem vertoond helpen wij u ook. Wij repareren namelijk ook vaatwassers en zijn dus ook in te schakelen voor een vaatwasser reparatie.

Onze witgoed monteurs hebben jarenlange ervaring en repareren alle merken. Bij de Witgoed Brigade komt u ook geen verborgen kosten meer tegen. Wij werken met een duidelijke eerlijke prijsopgave zodat u gelijk wat u kunt verwachten. Zo heeft u bij ons ook garantie op de reparatie.

Veel voorkomende foutcodes wasmachine

Toont uw wasmachine een foutcode aan? Dan heeft u te maken met een defecte wasmachine. Foutcodes kunnen soms vaak voorkomen bij witgoed apparatuur. Niet functionerende witgoed is erg irritant. Een foutcode kan soms heel makkelijk zelf op te lossen zijn, maar in sommige gevallen is dit wat moeilijker. Er zal dan een wasmachine reparateur naar moeten kijken en verhelpen. Wij raden het daarom ook aan om vooraf te kijken wat de mogelijke oorzaak is van de foutcode. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat er op het moment te weinig water in de machine zit, maar het zou ook kunnen dat het verwarmingselement bijvoorbeeld defect is. Kijk vooraf dus welke foutcode de machine aangeeft en wat deze foutcode inhoudt.

Kijk in de volgende lijst naar het merk van de wasmachine en foutcode die uw wasmachine aangeeft:

Komt u er niet uit of weet u niet waar u moet beginnen? Onze ervaren witgoed monteurs zorgen voor een vakkundige reparatie. Zo kunt u snel uw wasmachine weer gebruiken. Vul gelijk het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 088 – 37 479 75.

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in tarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 088 - 37 479 75  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Let op, voor reparaties ingepland op de zaterdag geldt het all-in tarief van € 99,-

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie binnen één minuut. Eenvoudig met ons formulier, via WhatsApp of bel ons.

  icoon-2

  Wij checken beschikbaarheid van betreffende regiomonteur. Bijna alle reparaties kunnen binnen 2 dagen ingepland worden.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt contact met je op om reparatiebezoek te bevestigen.

  icoon-4

  Hij herstelt vrijwel alle storingen binnen een half uur. Altijd met goedkeuring van de reparatiekosten.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Selectie van onze regiomonteurs

  Arent

  Monteur
  Regio: Groningen

  Dylan

  Monteur
  Regio: Overijssel

  Loek

  Monteur
  Regio: Gelderland

  Pieter

  Monteur
  Regio: Friesland

  Murat

  Monteur
  Regio: Zuid-Holland

  Nour

  Monteur
  Regio: Utrecht

  Pascal

  Monteur
  Regio: Limburg

  Rene

  Monteur
  Regio: Drenthe

  Richard

  Monteur
  Regio: Overijssel, Drenthe, Groningen

  Simo

  Monteur
  Regio: Flevoland

  Sem

  Monteur
  Regio: Noord-Holland

  Stefan

  Monteur
  Regio: Zuid-Holland

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 34 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Witgoedreparatie van deze merken:

  Miele, Samsung, Siemens, Bosch, AEG, Bauknecht, Zanussi, Candy, Whirlpool, Indesit

   

  Wij streven naar 100% tevreden klanten. Is er toch iets niet naar wens verlopen, laat het ons weten met dit formulier.

  Onze voorwaarden lees hier

  Hulp nodig?