Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Wasmachine reparatie

Wasmachine reparatie nodig? Op deze pagina vindt u tips en informatie over het repareren van uw wasmachine, veelvoorkomende problemen en uiteraard meer informatie over onze wasmachine reparatie service.

Is uw wasmachine kapot? Dit is erg vervelend, gelukkig staat de Witgoed Brigade voor u klaar in heel Nederland. Wilt u binnen enkele dagen of met spoed een wasmachine reparatie? Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen. Een goed werkende wasmachine is een belangrijk witgoed apparaat.
 
Inbegrepen 15 minuten wasmachine reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de wasmachine reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen
 

Wasmachine reparatie nodig? Witgoed Brigade staat voor u klaar

Wanneer uw wasmachine defect of kapot is, is het vaak nog de moeite waard om hem te repareren. Een kapotte wasmachine is namelijk vaak nog te repareren. Koop dus niet gelijk een nieuwe wasmachine. Vaak is een nieuwe wasmachine een stuk duurder dan het repareren of het vervangen van het defecte onderdeel van de wasmachine.

Een ervaren wasmachine monteur van Witgoed Brigade ziet vaak snel al waar het probleem zit en kan in sommige gevallen dit direct al oplossen. Wij vragen altijd om het type nummer en de klachten die u ervaart. Zo kan de witgoed reparateur vaak de juiste onderdelen al meenemen om de wasmachine in één keer te repareren. Moet er een onderdeel besteld worden en moet de wasmachine monteur terugkomen? Dan betaalt u alleen het onderdeel en de tijd die de wasmachine reparatie in beslag neemt. U betaalt dan niet opnieuw voorrijkosten.

Wij werken met vaste en heldere tarieven zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De witgoed monteurs zorgen voor vakkundige reparaties zodat het witgoed apparatuur weer goed functioneert.

Veel voorkomende problemen wasmachine

Een wasmachine kan last krijgen van verschillende problemen waardoor deze niet meer functioneert naar behoren. Het is belangrijk om te kijken of u van tevoren al kan vaststellen waardoor de wasmachine het niet meer goed doet. Het is namelijk belangrijk dat het witgoed apparatuur goed werkt. Een witgoed monteur kan zich dan voorbereiden om dit defect in een keer te verhelpen. Onze witgoed monteurs repareren wasmachines. Geeft uw wasmachine een foutcode aan? Klik dan hier om naar de veel voorkomende foutcodes van een wasmachine te gaan.

De meest voorkomende problemen bij een wasmachine zijn:

Vertoond uw wasmachine niet een van deze problemen? Neem dan contact met ons op. Een ervaren witgoed monteur zal dan vervolgens komen kijken naar waar het probleem dan wel ligt en lost deze op. Voor een witgoed reparatie kunt u dus vandaag nog contact met ons opnemen. Wanneer uw vaatwasser een probleem vertoond helpen wij u ook. Wij repareren namelijk ook vaatwassers en zijn dus ook in te schakelen voor een vaatwasser reparatie.

Onze witgoed monteurs hebben jarenlange ervaring en repareren alle merken. Bij de Witgoed Brigade komt u ook geen verborgen kosten meer tegen. Wij werken met een duidelijke eerlijke prijsopgave zodat u gelijk wat u kunt verwachten. Zo heeft u bij ons ook garantie op de reparatie.

Veel voorkomende foutcodes wasmachine

Toont uw wasmachine een foutcode aan? Dan heeft u te maken met een defecte wasmachine. Foutcodes kunnen soms vaak voorkomen bij witgoed apparatuur. Niet functionerende witgoed is erg irritant. Een foutcode kan soms heel makkelijk zelf op te lossen zijn, maar in sommige gevallen is dit wat moeilijker. Er zal dan een wasmachine reparateur naar moeten kijken en verhelpen. Wij raden het daarom ook aan om vooraf te kijken wat de mogelijke oorzaak is van de foutcode. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat er op het moment te weinig water in de machine zit, maar het zou ook kunnen dat het verwarmingselement bijvoorbeeld defect is. Kijk vooraf dus welke foutcode de machine aangeeft en wat deze foutcode inhoudt.

Kijk in de volgende lijst naar het merk van de wasmachine en foutcode die uw wasmachine aangeeft:

Komt u er niet uit of weet u niet waar u moet beginnen? Onze ervaren witgoed monteurs zorgen voor een vakkundige reparatie. Zo kunt u snel uw wasmachine weer gebruiken. Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458