Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Waterpeil defect wasmachine

Waterpeil defect van wasmachine? Witgoed Brigade staat voor u klaar

Is het waterpeil defect van de wasmachine? Het waterpeil regelt de hoeveelheid water die in de wasmachine komt wanneer het was programma gaat beginnen. Wanneer het water in de wasmachine hoger of lager komt dan normaal kan dit dus liggen aan het waterpeil. Deze is dan mogelijk defect. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben zoals:

Defecte niveausensor

Als de niveausensor defect is heeft dit vaak als gevolg dat er te veel water in de trommel komt bij het draaien van een programma. De defecte niveausensor dient dan gecontroleerd te worden. Als hieruit blijft dat het aan de niveausensor ligt dient deze vervangen te worden. Wij raden het aan om dit door een van de ervaren witgoed monteurs te laten doen van Witgoed Brigade.

Lage waterdruk

Als het waterniveau lager komt dan dat het normaal komt zit het probleem hem waarschijnlijk in een lage waterdruk. Door de lage waterdruk komt er te langzaam water in de machine dit zorgt ervoor dat de wasmachine mogelijk een fout aangeeft. Voordat u dit door een professional laat verhelpen kunt u zelf controleren of de watertoevoer wel goed openstaat. Het beste hoe u dit kunt doen is door hem helemaal onder te draaien en vervolgens een slag terug te draaien. U kunt dan testen of de wasmachine zijn programma wel kan uitvoeren. Heeft dit het probleem niet opgelost zit het probleem mogelijk ergens anders.

Verkeerde installatie

U kunt controleren of de wasmachine juist is geïnstalleerd door te kijken of alles correct is aangesloten en of de vereiste hoogte voor de afvoerslang is aangehouden. Wanneer de afvoer te laag staat ingesteld kan dit er namelijk voor zorgen dat er te weinig water naar de trommel wordt gestuurd. Dit zou dan dus aangepast moeten worden.

Als dit het probleem niet heeft opgelost en er nog steeds te veel of te weinig water in de trommel van de wasmachine zit raden wij het aan om dit te laten oplossen door ervaren witgoed monteur. De witgoed monteurs van Witgoed Brigade staan dan voor u klaar. Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Wasmachine repareren of vervangen?

Repareren van je wasmachine is vaak goedkoper dan je wasmachine vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je wasmachine al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Wasmachines van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe wasmachine. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken wasmachines

Of het nu gaat om een wasmachine van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor wasmachine je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458