Click Fraud Protection

Waterpeil defect wasmachine

Waterpeil defect van wasmachine? Witgoed Brigade staat voor u klaar

Is het waterpeil defect van de wasmachine? Het waterpeil regelt de hoeveelheid water die in de wasmachine komt wanneer het was programma gaat beginnen. Wanneer het water in de wasmachine hoger of lager komt dan normaal kan dit dus liggen aan het waterpeil. Deze is dan mogelijk defect. Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben zoals:

Defecte niveausensor

Als de niveausensor defect is heeft dit vaak als gevolg dat er te veel water in de trommel komt bij het draaien van een programma. De defecte niveausensor dient dan gecontroleerd te worden. Als hieruit blijft dat het aan de niveausensor ligt dient deze vervangen te worden. Wij raden het aan om dit door een van de ervaren witgoed monteurs te laten doen van Witgoed Brigade.

Lage waterdruk

Als het waterniveau lager komt dan dat het normaal komt zit het probleem hem waarschijnlijk in een lage waterdruk. Door de lage waterdruk komt er te langzaam water in de machine dit zorgt ervoor dat de wasmachine mogelijk een fout aangeeft. Voordat u dit door een professional laat verhelpen kunt u zelf controleren of de watertoevoer wel goed openstaat. Het beste hoe u dit kunt doen is door hem helemaal onder te draaien en vervolgens een slag terug te draaien. U kunt dan testen of de wasmachine zijn programma wel kan uitvoeren. Heeft dit het probleem niet opgelost zit het probleem mogelijk ergens anders.

Verkeerde installatie

U kunt controleren of de wasmachine juist is geïnstalleerd door te kijken of alles correct is aangesloten en of de vereiste hoogte voor de afvoerslang is aangehouden. Wanneer de afvoer te laag staat ingesteld kan dit er namelijk voor zorgen dat er te weinig water naar de trommel wordt gestuurd. Dit zou dan dus aangepast moeten worden.

Als dit het probleem niet heeft opgelost en er nog steeds te veel of te weinig water in de trommel van de wasmachine zit raden wij het aan om dit te laten oplossen door ervaren witgoed monteur. De witgoed monteurs van Witgoed Brigade staan dan voor u klaar. Vul het webformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 088 – 37 479 75.

Wasmachine repareren of vervangen?

Repareren van je wasmachine is vaak goedkoper dan je wasmachine vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je wasmachine al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Wasmachines van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe wasmachine. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken wasmachines

Of het nu gaat om een wasmachine van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor wasmachine je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Vul het formulier in en maak binnen een minuut een afspraak met een regiomonteur of bel onze intakebalie op 088 – 37 479 75. Of stuur ons een bericht via Whatsapp 06 - 83 45 66 96

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in tarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Plan hier je reparatie
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Meld je storing aan. Je kunt een reparatie inplannen via het formulier, ons bellen of via de Whatsapp.

  icoon-2

  Wij bevestigen je aanvraag en checken beschikbaarheid van de regiomonteur.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om exacte tijdstip met je af te spreken.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen een half uur.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Selectie van onze regiomonteurs

  Arent

  Monteur

  Dylan

  Monteur
  Regio: Hengelo, Enschede

  Loek

  Monteur
  Regio: Wijchen, Den Bosch, Arnhem

  Pieter

  Monteur
  Regio: Leeuwarden, Harlingen

  Murat

  Monteur
  Regio: Zuid-Holland

  Nour

  Monteur
  Regio: Utrecht

  Pascal

  Monteur
  Regio: Maastricht, Heerlen

  Rene

  Monteur
  Regio: Emmen, Coevorden

  Richard

  Monteur
  Regio: Overijssel, Drenthe, Groningen

  Simo

  Monteur
  Regio: Flevoland

  Sem

  Monteur
  Regio: Noord-Holland

  Stefan

  Monteur
  Regio: Zuid-Holland

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 34 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Hulp nodig?