Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Trommel wasmachine draait niet meer

Als de motor van de wasmachine defect is of niet meer goed functioneert zult u merken dat de trommel niet meer draait. Dit probleem kan heel eenvoudig opgelost worden of wat moeilijker opgelost worden. Dit hangt af van de oorzaak van het probleem.

Mogelijke oorzaken problemen met de motor

De oorzaken die voor dit probleem zorgen kunnen verschillen. U kunt de onderstaande oorzaken doorlopen om de juiste oorzaak te vinden. U kunt dit probleem dan aanpakken of dit laten verhelpen door een monteur van de Witgoed Brigade. Bekijk de volgende mogelijke oorzaken voor dit probleem:

Probleem met de stroomtoevoer

Het eerste wat u hiervoor kunt controleren is of de wasmachine goed is aangesloten op de stroom. Zit alles goed aangesloten dan zou het probleem ook bij de kabel kunnen liggen. U kunt de wasmachine dan aansluiten met een kabel waarvan u weet dat deze werkt. Heeft dit het probleem niet opgelost? Dan zit het probleem niet bij de stroomkabel.

Te volle trommel

Het kan ook dat er te veel kleding in de wasmachine. Het wordt dan voor de wasmachine te zwaar om te draaien. U kunt dit controleren door de wasmachine een programma te laten draaien terwijl er geen kleding in zit. Draait de trommel dan wel dan zat er te veel kleding in de wasmachine. Als dit het probleem niet heeft opgelost zit het probleem ergens anders.

Het is dan mogelijk dat het motordefect is. Deze dient dan vervangen te worden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. U wordt dan geholpen door een ervaren witgoed monteur. U kunt ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken of u kunt het webformulier invullen.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken wasmachines

Of het nu gaat om een wasmachine van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor wasmachine je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Vul het formulier in en maak binnen een minuut een afspraak met een regiomonteur of bel onze intakebalie op 085 – 760 54 28. Of stuur ons een bericht via Whatsapp 06 - 87 91 74 73

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458