Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F16 Miele wasmachine overdosering

De Miele F16 foutcode is een veelvoorkomend probleem bij wasmachines. De foutcode geeft aan dat er een probleem is met de motor, meestal door onvoldoende elektrisch vermogen of een probleem met de besturingsmodule. Dit probleem kan worden veroorzaakt door verschillende dingen, waaronder kortgesloten draden in de motor, verstopte filters of defecte bedrading.

Oorzaak foutcode F16 Miele wasmachine constateren

Als je deze foutcode op de Miele-wasmachine ziet, is het belangrijk om zo snel mogelijk een diagnose te stellen en het probleem te verhelpen. De eerste stap is om de stroomtoevoer te controleren en ervoor te zorgen dat alle aansluitingen goed vastzitten en dat de stroom goed wordt toegevoerd. Als de aansluitingen in orde lijken te zijn, kan het nodig zijn om te controleren op verstoppingen in filters, slangen of leidingen die op het apparaat zijn aangesloten.

Foutcode F16 Miele wasmachine laten repareren

Als deze stappen het probleem niet oplossen, kan het nodig zijn een ervaren monteur om hulp te vragen. Een vakman kan nauwkeuriger vaststellen wat het probleem veroorzaakt en advies geven over hoe het het beste kan worden opgelost. Afhankelijk van wat ze vinden, zullen ze ook weten of het probleem zelf kan worden opgelost of dat een servicebezoek van een monteur nodig is. Het oplossen van deze foutcode kan helpen om de wasmachine weer normaal te laten functioneren en toekomstige problemen te voorkomen.

Voor meer informatie over
Miele foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458