Click Fraud Protection

Drijfnatte was na wassen

Drijfnatte was na wassen in wasmachine? Wij helpen u

U heeft een wasprogramma gedraaid, maar de was is nog drijf nat. Drijfnatte was direct uit de wasmachine is natuurlijk niet de bedoeling. Dat de was nog een beetje nat is dat normaal, maar als de was drijfnat uit de wasmachine komt is dat een probleem. Dit kan door een aantal zaken worden veroorzaakt. Om te controleren waar het probleem zit kunt u het volgende controleren:

Te veel was in de trommel

Wanneer er te veel was in de trommel zit tijdens het draaien van een wasprogramma zorgt dit ervoor dat de wasmachine niet goed kan centrifugeren. Doordat de wasmachine niet goed kan centrifugeren zult u zien dat de drijfnat is wanneer de wasmachine klaar is met zijn programma.

Afvoerslang zit verstopt

Wanneer er een knik in de afvoerslang zit of als de afvoerslang verstopt is kan het water in de trommel niet goed worden afgevoerd. Dit zou dan verholpen moeten worden. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar u kunt dit ook laten door een van witgoed monteurs van Witgoed Brigade.

Water blijft staan

Blijft er water in de wasmachine staan? Het is belangrijk dat u als eerste de stekker uit de wasmachine haalt. Vervolgens moet er gecontroleerd worden waar dit probleem is ontstaan. Vaak wordt dit probleem veroorzaakt door de afvoerslang of het wasmachinefilter.

Wasmachinefilter verstopt

Het wasmachinefilter dient regelmatig schoongemaakt te worden. Als dit niet is gedaan kan dit ervoor zorgen dat de was niet goed kan wegstromen uit de trommel. Dit zorgt ervoor dat er een laag water in de trommel blijft staan, hierdoor is de was dus nog drijfnat wanneer het wasprogramma klaar is. Het wasmachinefilter moet dus goed schoon gemaakt worden.

Heeft dit het probleem niet opgelost? Het beste wat u dan kunt doen is hier een monteur naar laten kijken. Een witgoed monteur van de Witgoed Brigade kan u vaak snel laten zien waar het probleem zit en hoe hij dit kan oplossen. De monteur zorgt ervoor dat u de wasmachine weer goed kan gebruiken. Plan zelf de dag van de reparatie in via het formulier.

Wasmachine repareren of vervangen?

Repareren van je wasmachine is vaak goedkoper dan je wasmachine vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je wasmachine al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Wasmachines van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe wasmachine. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken wasmachines

Of het nu gaat om een wasmachine van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor wasmachine je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Vul het formulier in en maak binnen een minuut een afspraak met een regiomonteur of bel onze intakebalie op 088 – 37 479 75. Of stuur ons een bericht via Whatsapp 06 - 83 45 66 96

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in tarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Plan hier je reparatie
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Meld je storing aan. Je kunt een reparatie inplannen via het formulier, ons bellen of via de Whatsapp.

  icoon-2

  Wij bevestigen je aanvraag en checken beschikbaarheid van de regiomonteur.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om exacte tijdstip met je af te spreken.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen een half uur.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Selectie van onze regiomonteurs

  Arent

  Monteur

  Dylan

  Monteur
  Regio: Hengelo, Enschede

  Loek

  Monteur
  Regio: Wijchen, Den Bosch, Arnhem

  Pieter

  Monteur
  Regio: Leeuwarden, Harlingen

  Murat

  Monteur
  Regio: Zuid-Holland

  Nour

  Monteur
  Regio: Utrecht

  Pascal

  Monteur
  Regio: Maastricht, Heerlen

  Rene

  Monteur
  Regio: Emmen, Coevorden

  Richard

  Monteur
  Regio: Overijssel, Drenthe, Groningen

  Simo

  Monteur
  Regio: Flevoland

  Sem

  Monteur
  Regio: Noord-Holland

  Stefan

  Monteur
  Regio: Zuid-Holland

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 34 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Hulp nodig?