Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Wasdroger was blijft nat

Je hebt de was in de wasdroger gedaan, maar wanneer je deze weer uit de wasdroger haalt is de was nog nat. De wasdroger zou er natuurlijk voor moeten zorgen dat de was droog wordt. Als dit niet het geval is moet er naar de wasdroger gekeken worden. Vaak is dit probleem gemakkelijk zelf te verhelpen. Wat belangrijk is is dat je controleert of het probleem een van de volgende oorzaken kan hebben:

Filter reinigen

Het helpt als je het filter en condensor met enige regelmaat schoon maakt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de wasdroger de was beter kan droger. Je kan het pluizenfilter vinden bij de trommelopening. De condensor kan je vinden aan de onderkant van de wasdroger achter een klep.

Sensor schoon maken

In elke wasdroger zit een sensor om de vochtigheid te meten. Wanneer deze dus niet goed schoon is kan dit ervoor zorgen dat de vochtigheidssensor dat het programma te lang of te kort bezig is. Bij de meeste wasdrogers kun je deze sensor vinden aan de voorkant van de trommel.

Afvoerslang controleren

Het zou kunnen dat er een knik in de kabel zit dit kan ervoor zorgen dat het water niet goed weg kan stromen. Dit zou dan verholpen moeten worden. Je kan dit zelf doen, maar je kan dit ook laten verhelpen door een van Witgoed Brigade zijn regio monteurs.

Zit de oorzaak van dit probleem hier niet tussen of heeft dit het probleem niet opgelost? De oorzaak van het probleem zit dan ergens anders. Een monteur ziet al vaak snel waar dit probleem zit en kan dit dan verhelpen. Onze monteurs zullen altijd eerst alles met u bespreken zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Wasdroger repareren of vervangen?

Repareren van je wasdroger is vaak goedkoper dan je wasdroger vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je wasdroger al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Wasdroger van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe wasdroger. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken wasdrogers

Of het nu gaat om een wasdroger van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor wasdroger je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Plan dan vandaag nog een afspraak in bij de monteur bij jou in de buurt: afspraak inplannen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458