Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Komt geen water in het waterreservoir

Komt er geen water in het waterreservoir van de wasdroger?

Komt er geen water meer in de bak van de wasdroger? De was wordt dus wel droog, maar het water wordt niet opgeslagen in het waterreservoir. Dat het water hier niet wordt opgeslagen kan verschillende redenen hebben. Kan kans is groot dat er een verstopping zit.

Opening naar tank verstopt

Het probleem wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat er een verstopping zit bij de opening naar het waterreservoir. Een prop van nat pluis kan dit veroorzaken. Om dit te verwijderen kan jij het volgende doen nadat je de wasdroger van de stroom hebt gehaald. Wat je als eerste dient te doen is de achterkant verwijderen en de 3 klipjes van het deksel van de pomp los te maken. Je kan vervolgens de pomp er voorzichtig uit halen. Het is soms nog mogelijk dat er hiervoor nog een aantal schroeven los moeten worden gedraaid voordat u de tank uit de wasdroger kunt halen. Wanneer je de tank uit de wasdroger hebt weten te halen kan je controleren of de opening inderdaad vuil is. Is deze opening niet vuil? Dan zit hier het probleem ook niet. Wanneer de opening wel vuil is dient deze onder de kraan schoon gemaakt te worden.

Is het probleem niet verholpen of laat je dit liever doen door een monteur? Dit begrijpen wij bij de Witgoed Brigade. Kies daarom vandaag nog zelf de dag van de reparatie. Vul het webformulier in en wij zorgen ervoor dat je wasdroger het weer goed doet.

Wasdroger repareren of vervangen?

Repareren van je wasdroger is vaak goedkoper dan je wasdroger vervangen. Onderdelen zijn goed betaalbaar en de meeste reparaties duren bij ons niet langer dan 30 minuten. Een reparatie is daarom bijna altijd aan te raden. Bovendien is repareren beter voor ons milieu dan weer een nieuwe machine kopen. Maar soms heeft repareren echter geen zin meer. Dit is het geval wanneer:

Je wasdroger al 12 jaar of langer meegaat. De gemiddelde levensduur is namelijk 12 jaar. Wasdroger van goede merken als Miele gaan echter vaak langer mee.

De geschatte reparatiekosten hoger zijn dan 70% van de prijs van een nieuwe wasdroger. Neem contact met ons op en de regiomonteur helpt bij de inschatting van de reparatiekosten.

Werkwijze van Witgoed Brigade

Onze regiomonteur komt bij je langs en inspecteert de machine grondig. Oorzaak van het probleem gevonden? De monteur geeft eerst een indicatie van de kosten van de reparatie en eventuele onderdelen. De meeste reparaties duren niet langer dan 30 minuten en de meeste onderdelen heeft de monteur op voorraad.

Wij repareren alle merken wasdrogers

Of het nu gaat om een wasdroger van AEG, Bosch, Beko, Bauknecht, Miele, Siemens of Samsung, Witgoed Brigade is jouw reparatiepartner. Het maakt dus niet uit wat voor wasdroger je hebt, onze vakmannen repareren het.

Plan je afspraak in

Vul het formulier in en maak binnen een minuut een afspraak met een regiomonteur of bel onze intakebalie op 085 – 760 54 28. Of stuur ons een bericht via Whatsapp 06 - 87 91 74 73

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie
  Wij doen ons best om de gewenste reparatie datum in te plannen. U krijgt van ons daarover zo snel mogelijk een bericht. Wij bellen of mailen u daarover.

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458