Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoedservice Zuid-Holland
Drienslaan 56a
2573KJ Den Haag

Specialisaties

 • Wasmachine
 • Vaatwasser
 • Droger

Tarief

All-in starttarief: € 69
Variabele kosten: € 19,50/10 min

Reviews

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

Regio

 • Zuid-holland
Murat
Witgoedservice Zuid-Holland
Witgoedservice Zuid-Holland
Drienslaan 56a
2573KJ Den Haag

Over de monteur

Als uw witgoedapparatuur in Zuid-Holland kapot is, kunt u op Murat van Witgoedservice Zuid-Holland vertrouwen. Met meer dan 12 jaar ervaring heeft hij de technische kennis en vaardigheden om uw witgoedaanhangsels weer in topconditie te krijgen. Hij biedt een snelle service bij u thuis of op afspraak; dus geen wachttijden en lange afleveringsperiodes.

Gespecialiseerd in repareren

Murat is gespecialiseerd in het repareren van wasmachines, drogers, koelkasten en andere witgoedapparatuur van alle bekende merken. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het herstellen van lekkages of het installeren van nieuwe apparaten, Murat biedt een volledig assortiment aan reparatiediensten. Bovendien biedt hij ook advies over hoe je je witgoedaanhangsels optimaal kunt gebruiken om hun levensduur te verlengen.

Alleen hoogwaardige onderdelen

Daarnaast maakt Murat gebruik van alleen hoogwaardige onderdelen en materialen die voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen; dit garandeert dat al zijn reparaties perfect worden uitgevoerd en dat ze langdurig gebruiksvriendelijk zijn. Dankzij zijn vakkundige service kunnen mensen met eenvoudig contact met hem terugkeren naar hun normale levensstijl zonder problemen met hun witgoedaanhangsels.

Plan je reparatie in één minuut!

Kies zelf de dag van de reparatie

Onze regiomonteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Wij repareren alle merken witgoedmachines.

  Met 34 ervaren monteurs verhelpen wij alle soorten storingen aan jouw machine. Vaak al volgende werkdag. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 klanten geholpen.

  Bepaal zelf de gewenste dag van de reparatie en plan online je afspraak in. Liever een collega van de intake aan de telefoon? Bel ons dan.


       
        

  Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
    Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73
  Snel antwoord nodig op je vraag? Heb je een probleem met je machine? Met onze antwoorden helpen we de storing op te lossen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Hulp nodig?