Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Murat
Vul het onderstaande formulier in en Murat komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Murat
  Vul het onderstaande formulier in en Murat komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Witgoedservice Zuid-Holland
  Drienslaan 56a
  2573KJ Den Haag

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Zuid-holland
  Murat
  Witgoedservice Zuid-Holland
  Witgoedservice Zuid-Holland
  Drienslaan 56a
  2573KJ Den Haag

  Over de monteur

  Als uw witgoedapparatuur in Zuid-Holland kapot is, kunt u op Murat van Witgoedservice Zuid-Holland vertrouwen. Met meer dan 12 jaar ervaring heeft hij de technische kennis en vaardigheden om uw witgoedaanhangsels weer in topconditie te krijgen. Hij biedt een snelle service bij u thuis of op afspraak; dus geen wachttijden en lange afleveringsperiodes.

  Murat een vakman in witgoed reparaties

  Murat is gespecialiseerd in het repareren van wasmachines, drogers, vaatwassers en andere witgoedapparatuur van alle bekende merken. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het herstellen van lekkages of het installeren van nieuwe apparaten, Murat biedt een volledig assortiment aan reparatiediensten. Bovendien biedt hij ook advies over hoe je je witgoedaanhangsels optimaal kunt gebruiken om hun levensduur te verlengen.

  Enkel originele onderdelen en gecertificeerd

  Daarnaast maakt Murat gebruik van alleen hoogwaardige onderdelen en materialen die voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen; dit garandeert dat al zijn reparaties perfect worden uitgevoerd en dat ze langdurig gebruiksvriendelijk zijn. Dankzij zijn vakkundige service kunnen mensen met eenvoudig contact met hem terugkeren naar hun normale levensstijl zonder problemen met hun witgoedaanhangsels.

  Murat is een gecertifieerd monteur. Dit betekent dat hij de vereiste certificering heeft om te werken aan verschillende merken en modellen, zodat je er gerust op kunt zijn dat jouw apparaat in goede handen is.

  Een witgoed reparatie is goedkoper dan een nieuw apparaat

  Murat is jouw toegewijde specialist in witgoed, klaar om effectief om te gaan met de voortdurende zorgen rondom jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger. Na een grondige reparatie van zijn hand kunnen deze apparaten vaak nog vele jaren soepel blijven draaien, waardoor zowel jouw financiën als ons milieu er wel bij varen. Echter, zelfs wanneer reparatie om welke reden dan ook geen verstandige keuze is, zoals bij slijtage, kun je altijd rekenen op Murat voor waardevol advies over welke nieuwe apparaten het beste aansluiten op jouw persoonlijke behoeften.

  Een wasmachine, vaatwasser of wasdroger is in de meeste gevallen voordelig te repareren. Repareren is bijna altijd de beste optie voor je portemonnee en voor het milieu.

  Murat is werkzaam in

  In de gehele Zuid-Holland regio staat Murat voor je klaar om te helpen met jouw wasmachine, vaatwasser of wasdroger reparatie.

  Woon je in Zuid-Holland of de omliggende gebieden en heb je een monteur nodig? Murat dekt een breed scala aan plaatsen en dorpen, waaronder Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht, Zoetermeer, Gouda, Schiedam, Spijkenisse, Alphen aan den Rijn, Rijswijk, Leidschendam en Katwijk.

  Niet goed geld terug

  Bij ons staat jouw volledige tevredenheid centraal. We bieden een stevige garantieperiode van drie maanden op al onze witgoed reparaties, waarmee we onze toewijding aan topkwaliteit benadrukken. Mocht het zeldzame geval zich voordoen dat hetzelfde probleem binnen deze termijn weer de kop opsteekt, dan lossen we dit kosteloos voor je op. En zelfs als onze service onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoet, hoef je geen zorgen te maken, want we garanderen een volledige terugbetaling van de reparatiekosten. Onze vastberadenheid ligt in het verzekeren van jouw complete tevredenheid, omdat jouw gemoedsrust onze hoogste prioriteit is.

  Waar Murat voor staat

  Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van witgoedapparatuur van verschillende merken. Dit kan bijvoorbeeld wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers en andere huishoudelijke apparaten omvatten, ongeacht het merk. Dit betekent dat we gekwalificeerd en ervaren zijn in het oplossen van problemen met verschillende soorten witgoedmachines, en dat we onze klanten in staat stellen hun apparaten snel en efficiënt te laten repareren, zonder beperking van het merk.

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag Telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  WhatsApp Chat
  Support
  Hallo! Welkom bij Witgoed Brigade! Plan hier je reparatie of stel een vraag.
  10:51
  Begin met chatten