Click Fraud Protection

Vaatwastablet voor meer gebruiken

Huh? Een vaatwastablet is voor meer dingen te gebruiken dan alleen maar de vaat? Dat lees je goed.

6 oktober

Ze zijn namelijk erg handig voor allerlei klusjes in huis. Zonde dus om ze alleen maar voor de vaatwasser te gebruiken. Schoonmaken zal niet je hobby zijn voor de meeste vrouwen (en heren!) met het gebruik van een vaatwastablet maak je het jezelf een stuk makkelijker. Het lezen waard dus!
Huh? Een vaatwastablet is voor meer dingen te gebruiken dan alleen maar de vaat?

Frituurpan

Het schoonmaken van je frituurpan, het is een vervelend klusje waar je eigenlijk niet aan wilt beginnen en het liefst gewoon uitstelt. De binnenzijde van deze pan zit na een tijd gebruik vol met overtollig vet, wat moeizaam loskomt van het oppervlak. Je kan natuurlijk alles gaan afwassen, maar daar heeft niemand tijd voor. Een vaatwastablet kan je hierbij helpen. Vul de lege frituurpan voor driekwart met (warm) water en voeg hier een vaatwastablet aan toe. Laat ook het frituurmandje in de pan zitten. Zet de frituurpan aan op maximaal 90 graden voor ongeveer 10 minuten. Vervolgens leeg je de binnenpan voorzichtig en spoel je alles goed af onder de kraan met heet water. Extra tip: er kan een frituurlucht vrijkomen bij het schoonmaken van de pan, dus zet even een raam open.


Gele zweet vlekken

Zweetvlekken in witte kleding zien er zo ranzig uit. Het enige wat je hoeft te doen is een vaatwastablet toevoegen aan de wasmachine. Volg het normale wasprogramma en je kleren zullen weer stralend wit zijn! Zo simpel is het


Pannen

Ook aangekoekte pannen krijg je weer schoon met een vaatwastablet. Doe water met een vaatwastablet in de pan en laat de substantie een minuut koken. Even een sponsje erover en de pan is weer blinkend schoon.


Doe een vaatwastabletten in wasmachine

Eens in de zoveel tijd is het belangrijk dat je de wasmachine schoonmaakt. Als je dit weinig of nooit doet, kan je dit merken door vieze geuren. Wat je dan het beste kan doen is een of twee vaatwastabletten in het zeepbakjetestoppen en draai vervolgens een programma op 90 graden (steek er geen was bij). Doe dit minimaal een keer per maand En voilà, je wasmachine is weer schoon!


De magnetron en oven schoonmaken

We maken er ons allemaal wel eens schuldig aan een aangekoekte ovenrooster of de magnetron die in de loop van de tijd eruitziet alsof er een blik tomatenpuree erin is ontploft. Dit is gemakkelijk om op te lossen. Bij de oven Laat je het rooster even weken in een badje met warm water en een vaatwastablet en daarna haal je al het aangekoekt vet er zo af. Bij de magnetron werkt het eigenlijk bijna hetzelfde. Zet een bakje water met een vaatwastablet in de magnetron. Zet De magnetron 10 minuten op volvermogen en vervolgens veeg je al het vuil heel makkelijk weg.

Wasmachine reparatie nodig? Neem contact met ons op.

eee

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in tarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
  Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73

Bedrijfsgegevens

Bright Light Company B.V.
KvK 63735458
Btw NL855377227B01

Hoofdkantoor
Papendorpseweg 95, Utrecht

Afspraak maken
24/7 via de online kalender

Telefonische klantenservice
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
Zondag Telefonisch gesloten

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 34 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
Zondag telefonisch gesloten

Witgoed Brigade
Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458

Witgoedreparatie van deze merken:

Miele, Samsung, Siemens, Bosch, AEG, Bauknecht, Zanussi, Candy, Whirlpool, Indesit

 

Wij streven naar 100% tevreden klanten. Is er toch iets niet naar wens verlopen, laat het ons weten met dit formulier.

Onze voorwaarden lees hier

Hulp nodig?