Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-
Reparatie inplannen bij Nour
Vul het onderstaande formulier in en Nour komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Nour
  Vul het onderstaande formulier in en Nour komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

   

  Witgoed Reparatie Expert
  Mimosastraat
  3551 DC Utrecht

  Specialisaties

  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Droger

  Tarief

  All-in starttarief: € 69
  Variabele kosten: € 19,50/10 min

  Reviews

  Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven.

  Regio

  • Utrecht
  Nour
  Witgoed Reparatie Expert
  Witgoed Reparatie Expert
  Mimosastraat
  3551 DC Utrecht

  Over de monteur

  Als jouw witgoed stuk gaat, is het belangrijk om snel een ervaren monteur te vinden die je kan helpen. Nour van Witgoed Reparatie Expert is een betrouwbare witgoed monteur in de omgeving Utrecht, die je kan helpen bij alle soorten reparaties.

  Jarenlange ervaring als monteur

  Nour heeft jarenlange ervaring als witgoed monteur en heeft een uitgebreide kennis van alle soorten witgoed, zoals wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Of het nu gaat om een klein probleem of een grote reparatie, Nour zorgt ervoor dat jouw apparaten snel weer naar behoren werken.

  Bij Witgoed Reparatie Expert begrijpen ze hoe vervelend het is om zonder witgoed te zitten, vooral als het gaat om essentiële apparaten zoals een vaatwasser of wasmachine. Daarom zorgt Nour voor een vlotte service om de reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. Hij komt bij je thuis om het probleem te diagnoseeren en een passende oplossing te bieden.

  Klantenservice staat bij ons voorop

  Nour is trots op zijn uitstekende klantenservice en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn klanten tevreden zijn met zijn werk. Hij is altijd vriendelijk en professioneel en helpt je graag bij het begrijpen van de diagnose en de reparatie. Nour is ook transparant over de kosten, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

  Als je met Nour van Witgoed Reparatie Expert werkt, ben je verzekerd van een hoogwaardige dienstverlening en een snelle oplossing voor jouw probleem. Of je nu een wasmachine, wasdrgoer of vaatwasser moet repareren, je kan erop rekenen dat Nour het probleem oplost zodat jij weer snel gebruik kan maken van je apparatuur.

  Neem gerust contact met ons op

  Contact opnemen met Nour is eenvoudig. Je kan ons bellen of een aanvraag indienen via de website, en hij zal zo snel mogelijk reageren om een afspraak te maken. Wacht dus niet langer als je witgoed stuk is, neem contact op met Nour van Witgoed Reparatie Expert en laat hem helpen!

  Plan je reparatie in één minuut!

  Kies zelf de dag van de reparatie

  Onze regiomonteur neemt contact met je op om tijdstip van bezoek te bespreken

  Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

  Wij repareren alle merken witgoedmachines.

  Met 34 ervaren monteurs verhelpen wij alle soorten storingen aan jouw machine. Vaak al volgende werkdag. Sinds 2017 hebben wij al 48.500 klanten geholpen.

  Bepaal zelf de gewenste dag van de reparatie en plan online je afspraak in. Liever een collega van de intake aan de telefoon? Bel ons dan.


       
        

  Via WhatsApp

  • Maak eenvoudig binnen één minuut een afspraak via WhatsApp!
    Whatsapp naar 06 - 87 91 74 73
  Snel antwoord nodig op je vraag? Heb je een probleem met je machine? Met onze antwoorden helpen we de storing op te lossen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458