Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Emmen

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Emmen nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij snelle en goede reparatieservice door een van onze gecertificeerde monteurs in Emmen aanbieden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren witgoed reparatie in Emmen, dan ben je bij Witgoed Brigade aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde monteurs staan klaar om je wasmachine, vaatwasser of wasdroger vakkundig te repareren. Of het nu gaat om een kapot apparaat of een foutcode die wordt weergegeven, wij zorgen ervoor dat je witgoed weer optimaal functioneert.

Direct witgoed reparatie in Emmen nodig? Neem contact met ons op
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Emmen.

Foutcode of foutmelding op uw wasmachine? De wasmachine is kapot. Gelukkig hoeft een reparatie niet duur te zijn en is repareren bijna altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe wasmachine.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in Emmen. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Emmen.

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen.

Vaatwasser reparatie Emmen.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten hiervan zijn vele malen lager dan het vervangen van de vaatwasser.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Wij zijn o.a. werkzaam in Emmen. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed repareren, indien wij uw witgoed apparatuur niet kunnen repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn namelijk onze kernwaarden.

Witgoed reparatie Emmen

Snel en Vakkundig

Wanneer je wasmachine kapot is of een foutcode vertoont, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen wassen. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het repareren van alle soorten wasmachines. Ze zorgen ervoor dat je wasmachine snel en vakkundig gerepareerd wordt, zodat je weer zorgeloos kunt wassen.

Laat je Vaatwasser weer als Nieuw Werken

Een kapotte vaatwasser kan voor veel frustratie zorgen. Gelukkig kunnen onze ervaren monteurs van Witgoed Brigade je vaatwasser snel en vakkundig repareren. Door hun jarenlange ervaring weten ze precies wat er nodig is om je vaatwasser weer als nieuw te laten werken. Zo kun je weer genieten van een schone vaat zonder gedoe.

Vertrouw op Onze Ervaren Monteurs

Een defecte wasdroger kan veel tijd en energie kosten. Onze ervaren monteurs van Witgoed Brigade kunnen je wasdroger in Emmen snel en vakkundig repareren. Ze beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om je wasdroger weer optimaal te laten functioneren. Zo kun je weer genieten van droge en frisse kleding.

Gunstige Tarieven voor Witgoed Reparatie in Emmen

Bij Witgoed Brigade begrijpen we dat het belangrijk is om een goede service te bieden tegen gunstige tarieven. Daarom hanteren we eerlijke en transparante prijzen voor onze witgoed reparaties in Emmen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

De Ervaren Monteur in Emmen

Met onze jarenlange ervaring en uitstekende reputatie zijn wij de beste keuze voor witgoed reparatie in Emmen. Onze monteurs zijn betrouwbaar, vakkundig en werken snel, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart. Kies voor Witgoed Brigade en geniet weer van perfect werkende wasmachines, vaatwassers en wasdrogers.

Neem vandaag nog contact op met Witgoed Brigade voor al je witgoed reparaties in Emmen en omgeving. Wij staan klaar om je te helpen en zorgen ervoor dat je witgoed weer optimaal functioneert.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458