Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Rotterdam

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Rotterdam nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

Is jouw wasmachine, wasdroger of vaatwasser defect en zoek je een betrouwbare witgoed monteur in Rotterdam? Wij staan klaar om je te helpen met kundige reparaties. Of je nu in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, of een andere plaats in de regio Rotterdam woont, onze ervaren monteurs zijn snel ter plaatse om jouw witgoedapparaten weer in optimale staat te repareren.

Repareren is goedkoper dan een nieuw apparaat
Wij repareren enkel met originele onderdelen
Wasmachine laten repareren in Rotterdam
Vaatwasser laten repareren in Rotterdam
Wasdroger laten repareren in Rotterdam

Onze monteur in Rotterdam


Stefan, een ervaren witgoedmonteur, staat voor je klaar om professionele reparaties uit te voeren. Met 20 jaar ervaring en diepgaande kennis van diverse merken en types witgoed apparaten, biedt Stefan hoogwaardige reparatieservices. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van originele onderdelen, wat de duurzaamheid en prestaties van gerepareerde apparaten waarborgt. Bovendien heeft Stefan vaak de benodigde onderdelen op voorraad, waardoor reparaties direct kunnen worden uitgevoerd.

Stefan is werkzaam in een ruim werkgebied rondom Rotterdam, inclusief Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, en andere nabijgelegen gebieden. Er wordt een garantie van drie maanden geboden op de uitgevoerde reparaties. In het geval van herhaling van hetzelfde probleem binnen deze periode, wordt de reparatie kosteloos herhaald. Jouw tevredenheid staat bij Stefan op de eerste plaats.

Wij repareren alle merken witgoed in Rotterdam!

Onze professionele dienstverlening omvat een uitgebreid scala aan reparaties, waaronder die voor wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Of het nu gaat om een storing, een vreemd geluid, of een specifieke foutmelding, onze monteurs beschikken over de expertise om het probleem snel en efficiënt te verhelpen. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en betrouwbare reparatiedienst in Rotterdam.
Inbegrepen 15 minuten reparatie
Wij repareren alleen met originele onderdelen
Inclusief voorrijkosten
Garantie op de reparatie
Gecertificeerde monteurs
Advies om defecten te voorkomen

Repareren is goedkoper dan een nieuw apparaat

Denk je eraan om een nieuw apparaat aan te schaffen? Het is van groot belang te benadrukken dat repareren vaak een voordeligere optie is dan het investeren in een splinternieuw toestel. Bij Witgoed Brigade begrijpen we dit als geen ander, en daarom staan onze ervaren monteurs in Rotterdam klaar om deskundige reparaties uit te voeren voor een divers scala aan witgoedapparaten, waaronder wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Kiezen voor reparatie met Witgoed Brigade betekent niet alleen kostenbesparing, maar ook actieve bijdrage aan het verminderen van elektronisch afval, wat resulteert in een bewuste en duurzamere keuze voor het milieu. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Witgoed Brigade voor een snelle, betaalbare en milieuvriendelijke oplossing om je witgoedapparaat weer optimaal te laten functioneren.

Wij repareren enkel met originele onderdelen

Witgoed Brigade in Rotterdam staat klaar voor hoogwaardige reparaties, waarbij we exclusief gebruikmaken van originele onderdelen om de kwaliteit te waarborgen en bij te dragen aan duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze bekwame witgoedreparateurs begrijpen als geen ander het cruciale belang van authentieke onderdelen en zetten zich in voor de nauwkeurige reparatie van jouw apparaten.

Wat onze service extra doeltreffend maakt, is dat onze monteurs doorgaans al de benodigde onderdelen bij zich hebben, waardoor ze direct ter plaatse jouw witgoed kunnen repareren. Hierdoor kunnen we niet alleen snel interveniëren, maar ook de levensduur van jouw apparaat verlengen, met behoud van de meest effectieve en betrouwbare werking. Met onze focus op kwaliteit en duurzaamheid bieden we in Rotterdam een onderscheidende en betrouwbare oplossing voor jouw witgoedproblemen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een reparatiedienst die niet alleen kwalitatief, maar ook werkelijk milieubewust is.

Wasmachine laten repareren in Rotterdam

Is jouw wasmachine voorzien van een mysterieuze foutcode? Als je wasmachine een foutcode weergeeft, communiceert deze op haar eigen manier wat er aan de hand is. Deze codes verschijnen op het displayscherm van de wasmachine en zijn als een geheime taal die moet worden ontcijferd om tot een oplossing te komen. Om je te helpen dit mysterie op te lossen, is het van essentieel belang om te begrijpen wat deze foutcodes betekenen en waar ze op duiden. Heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Geen zorgen! Op onze wasmachine reparatie Rotterdam pagina bieden we gedetailleerde informatie over verschillende veelvoorkomende foutcodes, zodat je zelf een beter inzicht kunt krijgen voordat onze bekwame monteurs arriveren.

Of het nu gaat om een cryptische foutcode, een vreemd geluid of een ander probleem met jouw wasmachine, onze deskundige monteurs in Rotterdam staan paraat om het probleem snel en efficiënt op te lossen. We begrijpen dat het ontcijferen van foutcodes en het diagnosticeren van problemen best lastig kan zijn. Daarom bieden we niet alleen snelle en betrouwbare reparaties, maar ook nuttige informatie om jou te helpen het probleem te begrijpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundige reparatiedienst die aansluit op jouw behoeften en zorg ervoor dat jouw wasmachine weer feilloos draait.

Vaatwasser laten repareren in Rotterdam

Merk je dat jouw vaatwasser niet meer naar behoren schoonmaakt? Onze ervaren monteurs in Rotterdam begrijpen de diversiteit van vaatwasser problemen, of het nu verstopte sproeiarmen, een defecte pomp of andere mogelijke problemen betreft. Bij contact zal onze witgoedmonteur niet alleen snel arriveren maar ook direct de juiste onderdelen meebrengen op basis van de geconstateerde oorzaak. Op onze vaatwasser reparatie Rotterdam pagina vind je meer informatie over veelvoorkomende problemen en mogelijke oplossingen, afgestemd op specifieke wijken in Rotterdam zoals Kralingen, Overschie, of Charlois. Neem snel contact op voor een efficiënte en aangepaste vaatwasser reparatie.

Wasdroger laten repareren in Rotterdam

Ondervind je problemen met het schoon krijgen van je wasgoed in de wasdroger? Onze ervaren witgoedmonteurs in Rotterdam helpen je graag bij het oplossen van dit ongemak. Ze hebben de expertise om het probleem snel en efficiënt aan te pakken. Of het nu gaat om directe reparatie ter plaatse of om een latere afspraak voor specifieke onderdelen, wij bieden snelle en doeltreffende oplossingen. Ontdek meer op onze wasdroger reparatie Rotterdam pagina en neem contact met ons op voor een aangepaste service in jouw wijk, zoals Delfshaven, Hillegersberg, of Feijenoord.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458