Click Fraud Protection

Machine reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Last van een kapotte machine? Onze ervaren monteurs herstellen uw machine vaak nog dezelfde dag! Witgoed Brigade repareart alle merken, geven altijd 3 maanden garantie en hanteren een all-in tarief van € 69,-.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Witgoed reparatie Rotterdam

Behoefte aan een witgoed reparatie in Rotterdam!

Vaste en Scherpe tarieven, plan uw afspraak vandaag nog in! Wij voeren ook spoed reparaties uit, wilt u contact opnemen met een voor een spoed reparatie in Rotterdam, bel dan naar 088 – 37 479 75. Wij van de Witgoed Brigade zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het webformulier.

Direct witgoed reparatie in Rotterdam nodig? Neem contact met ons op
Plan je reparatie
Ma t/m Za

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Rotterdam

Wasmachine reparatie nodig in Rotterdam? Wasmachine draait niet meer? Dat is niet de bedoeling en moet dan ook worden aangepast. U kunt dit zelf proberen maar wij raden het u aan om dit door een van onze gecertificeerde monteurs te laten doen, dan weet u zeker dat de reparatie veilig en vakkundig wordt verricht.
Voor meer informatie kunt u de pagina wasmachine reparatie bezoeken.
Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Rotterdam

Wasdroger reparatie nodig in Rotterdam? Last van een lekkende wasdroger? Dit is erg vervelend, maar een van onze gecertificeerde witgoed monteurs heeft dit zo voor u opgelost. Onze monteurs kunnen u helpen met alle merken wasdrogers en staan altijd voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via 088 – 37 479 75.

Vaatwasser reparatie Rotterdam

Vaatwasser reparatie nodig in Rotterdam? Blijft er water staan in uw vaatwasser? Wij begrijpen het dat u dit snel opgelost wilt hebben daarom kunt u bij ons vandaag nog een afspraak inplannen. Heeft u behoefte aan een spoed reparatie kan dat ook dan wordt uw probleem de volgende dag nog verholpen. Dit door een gecertificeerde witgoed monteur, voor alle merken vaatwasser.
Bij last van een foutcode kunt u ook bij ons terecht. U kunt dit eventueel zelf proberen maar u kunt het ook overlaten aan een echte vakman.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a:

Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit, Zanussi

Witgoed reparatie Rotterdam

Algemene foutcodes

Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Zanussi

Witgoed reparatie in heel Rotterdam

Bent u op zoek naar vaste en scherpe tarieven zit u hier goed. Wij van de Witgoed Brigade werken in heel Nederland en dus ook bij u in Rotterdam en alle wijken in Rotterdam, zoals het stadscentrum. Wij zijn 7 dagen in de week te bereiken via het webformulier, ook kunt u ons telefonisch bereiken. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog een afspraak in.

Wij komen al jaren in alle wijken en buurten van Rotterdam deze kennen wij dan ook maar al te goed. Wijken in de volgende wijken van Rotterdam: Stadscentrum, Noord, Noordwest, Feyenoord, Kralingen-Crooswijk, IJsselmonde, Hoogvliet, Delfshaven en Overschie.

Witgoed reparatie Rotterdam stadscentrum

Witgoed reparatie nodig in Rotterdam stadscentrum? Voor uw witgoed reparatie komen wij ook in het stadscentrum van Rotterdam. Dus mocht u een probleem hebben met een van uw witgoed apparaten staan wij altijd voor u klaar.

Witgoed reparatie Rotterdam-Noord

Wasmachine reparatie nodig in Rotterdam-Noord? Heeft uw wasmachine last van een foutcode of een defect, wij kunnen u hiermee helpen. Met een ruim aantal aangesloten monteurs helpen wij u graag.

Witgoed reparatie Feyenoord-Rotterdam

Witgoed reparatie nodig in Feyenoord-Rotterdam? Een defecte machine is alles behalve fijn, u wilt natuurlijk niet dat het eten niet meer goed wordt. Wacht daarom ook niet te lang en plan snel een afspraak in.

Witgoed reparatie Rotterdam Kralingen-Crooswijk

Witgoed reparatie nodig in Rotterdam Kralingen-Crooswijk? Heeft u een probleem met uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger hier helpen wij u erg graag mee.

Witgoed reparatie Rotterdam-Ijsselmonde

Reparatie nodig in Rotterdam-IJsselmonde? Een defect apparaat kan soms moeilijk zijn om zelf te verhelpen, voor een gecertificeerde witgoed monteur is dit vaak een kleine klus en dan ook vaak snel op te lossen.

Witgoed reparatie Rotterdam-Hoogvliet

Witgoed reparatie nodig in Rotterdam-Hoogvliet? U kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken en 7 dagen in de week via het webformulier. Zo kunt u wanneer het u uitkomt een reparatie inplannen.

Witgoed reparatie Rotterdam-Noordwest

Wasdroger reparatie nodig in Rotterdam Noordwest? Wilt u wasdroger niet meer op starten? Dit is een probleem en moet dan ook opgelost worden, zodat u de wasdroger weer zoals normaal kunt gebruiken. Wij raden het u aan om dit door een monteur te laten doen.

Witgoed reparatie Rotterdam-Delfshaven

Vaatwasser reparatie nodig in Rotterdam-Delfshaven? U wilt natuurlijk niet de vaat met de hand schoon gaan maken, en wij snappen dat maar al te goed. Want niemand houdt ervan als zijn of haar witgoed apparaten kapot gaan.

Witgoed reparatie Rotterdam-Overschie

Witgoed reparatie nodig in Rotterdam-Overschie? Geeft uw witgoed apparaat een foutcode aan? Een foutcode hoort natuurlijk niet op een witgoed apparaat wij adviseren u dan ook om deze foutcode zo snel mogelijk te laten oplossen.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4 sterren!

Snel een reparatie afspraak maken in Rotterdam? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger of vaatwasser. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

 088 - 37 479 75
Bereikbaar van 07:00 - 18:00
  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan hier je reparatie


  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over je storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk dezelfde dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om een tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur repareert bijna alle storingen binnen een half uur.

  De monteur probeert altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Ons kantoorteam kan je hierover adviseren.

  Vestigingen

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 19:00 uur
  Zaterdag t/m Zondag 09:00 – 18:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Wil je morgen meer klanten?

  Chat openen
  Hulp nodig?