Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Witgoed reparatie Rotterdam

Behoefte aan een witgoed reparatie in Rotterdam!

Vaste en Scherpe tarieven, plan uw afspraak vandaag nog in! Wij voeren ook spoed reparaties uit, wilt u contact opnemen met een voor een spoed reparatie in Rotterdam, bel dan naar 088 – 37 479 75. Wij van de Witgoed Brigade zijn 7 dagen in de week bereikbaar via het webformulier.

Direct witgoed reparatie in Rotterdam nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 18:00, Daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Rotterdam

Wasmachine reparatie nodig in Rotterdam? Wasmachine draait niet meer? Dat is niet de bedoeling en moet dan ook worden aangepast. U kunt dit zelf proberen maar wij raden het u aan om dit door een van onze gecertificeerde monteurs te laten doen, dan weet u zeker dat de reparatie veilig en vakkundig wordt verricht.
Voor meer informatie kunt u de pagina wasmachine reparatie bezoeken.
Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Rotterdam

Wasdroger reparatie nodig in Rotterdam? Last van een lekkende wasdroger? Dit is erg vervelend, maar een van onze gecertificeerde witgoed monteurs heeft dit zo voor u opgelost. Onze monteurs kunnen u helpen met alle merken wasdrogers en staan altijd voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via 088 – 37 479 75.

Koelkast reparatie Rotterdam

Koelkast reparatie nodig in Rotterdam? Een defect aan uw koelkast is natuurlijk niet fijn u wilt niet dat het eten gaat bederven of schimmelen. Om dit probleem zo snel als mogelijk op te lossen kunt u ons bereiken via het webformulier of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via 088 – 37 479 75.
Geeft uw koelkast een foutcode aan? Bekijk dan onze lijst over mogelijke foutcodes die uw koelkast kan vertonen. Bezoek Koelkast foutcodes

Vaatwasser reparatie Rotterdam

Vaatwasser reparatie nodig in Rotterdam? Blijft er water staan in uw vaatwasser? Wij begrijpen het dat u dit snel opgelost wilt hebben daarom kunt u bij ons vandaag nog een afspraak inplannen. Heeft u behoefte aan een spoed reparatie kan dat ook dan wordt uw probleem de volgende dag nog verholpen. Dit door een gecertificeerde witgoed monteur, voor alle merken vaatwasser.
Bij last van een foutcode kunt u ook bij ons terecht. U kunt dit eventueel zelf proberen maar u kunt het ook overlaten aan een echte vakman.

Vriezer reparatie Rotterdam

Vriezer reparatie nodig in Rotterdam? Wij kunnen u met al uw vriezer problemen helpen, maakt uw vriezer lawaai kunnen wij het voor u oplossen. Wij repareren alle merken vriezers!
Wilt u meer weten over een mogelijke foutcode die uw vriezer vertoond bekijk dan onze Vriezer foutcodes
Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar en staan altijd voor u klaar.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a:

Witgoed reparatie Rotterdam

Algemene foutcodes

Witgoed reparatie in heel Rotterdam

Bent u op zoek naar vaste en scherpe tarieven zit u hier goed. Wij van de Witgoed Brigade werken in heel Nederland en dus ook bij u in Rotterdam en alle wijken in Rotterdam, zoals het stadscentrum. Wij zijn 7 dagen in de week te bereiken via het webformulier, ook kunt u ons telefonisch bereiken. Wacht dus niet langer en plan vandaag nog een afspraak in.

Wij komen al jaren in alle wijken en buurten van Rotterdam deze kennen wij dan ook maar al te goed. Wijken in de volgende wijken van Rotterdam: Stadscentrum, Noord, Noordwest, Feyenoord, Kralingen-Crooswijk, IJsselmonde, Hoogvliet, Delfshaven en Overschie.

Witgoed reparatie Rotterdam stadscentrum

Witgoed reparatie nodig in Rotterdam stadscentrum? Voor uw witgoed reparatie komen wij ook in het stadscentrum van Rotterdam. Dus mocht u een probleem hebben met een van uw witgoed apparaten staan wij altijd voor u klaar.

Witgoed reparatie Rotterdam-Noord

Wasmachine reparatie nodig in Rotterdam-Noord? Heeft uw wasmachine last van een foutcode of een defect, wij kunnen u hiermee helpen. Met een ruim aantal aangesloten monteurs helpen wij u graag.

Witgoed reparatie Feyenoord-Rotterdam

Vriezer reparatie nodig in Feyenoord-Rotterdam? Een defecte vriezer is alles behalve fijn, u wilt natuurlijk niet dat het eten niet meer goed wordt. Wacht daarom ook niet te lang en plan snel een afspraak in.

Witgoed reparatie Rotterdam Kralingen-Crooswijk

Witgoed reparatie nodig in Rotterdam Kralingen-Crooswijk? Heeft u een probleem met uw wasmachine, koelkast, vriezer, vaatwasser of wasdroger hier helpen wij u erg graag mee.

Witgoed reparatie Rotterdam-Ijsselmonde

Koelkast reparatie nodig in Rotterdam-IJsselmonde? Een defect koelkast kan soms moeilijk zijn om zelf te verhelpen, voor een gecertificeerde witgoed monteur is dit vaak een kleine klus en dan ook vaak snel op te lossen.

Witgoed reparatie Rotterdam-Hoogvliet

Witgoed reparatie nodig in Rotterdam-Hoogvliet? U kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken en 7 dagen in de week via het webformulier. Zo kunt u wanneer het u uitkomt een reparatie inplannen.

Witgoed reparatie Rotterdam-Noordwest

Wasdroger reparatie nodig in Rotterdam Noordwest? Wilt u wasdroger niet meer op starten? Dit is een probleem en moet dan ook opgelost worden, zodat u de wasdroger weer zoals normaal kunt gebruiken. Wij raden het u aan om dit door een monteur te laten doen.

Witgoed reparatie Rotterdam-Delfshaven

Vaatwasser reparatie nodig in Rotterdam-Delfshaven? U wilt natuurlijk niet de vaat met de hand schoon gaan maken, en wij snappen dat maar al te goed. Want niemand houdt ervan als zijn of haar witgoed apparaten kapot gaan.

Witgoed reparatie Rotterdam-Overschie

Witgoed reparatie nodig in Rotterdam-Overschie? Geeft uw witgoed apparaat een foutcode aan? Een foutcode hoort natuurlijk niet op een witgoed apparaat wij adviseren u dan ook om deze foutcode zo snel mogelijk te laten oplossen.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Rotterdam

Al onze monteurs zijn gecertificeerde monteurs en staan dus garand voor kwaliteit. Zo proberen wij u de beste kwaliteit aan te bieden en de reparatie zo fijn als mogelijk te maken voor u. Wij van de Witgoed Brigade staan dan ook voor kwaliteit.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Rotterdam? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Morgen bereikbaar tussen
08:00-19:00
  Direct inplannen
24/7 beschikbaar


Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  Hoe het werkt;

  icoon-1
  Selecteer uw apparaat en het probleem
  icoon-2
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  icoon-3
  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  icoon-4
  Onze monteur repareert uw machine

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m donderdag 08:00 – 19:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Sluit je bij ons aan!

  Chat openen
  Hulp nodig?