Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Sittard

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Sittard nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij snelle en goede reparatieservice door een van onze gecertificeerde monteurs in Sittard aanbieden.

Is uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser kapot of vertoont het apparaat een foutcode? Geen zorgen! De ervaren monteurs van Witgoed Brigade staan klaar voor al uw witgoed reparatie behoeften in Sittard en omgeving. Onze deskundige monteurs zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig repareren van uw apparaten tegen gunstige tarieven.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Sittard.

Foutcode of foutmelding op uw wasmachine? De wasmachine is kapot. Gelukkig hoeft een reparatie niet duur te zijn en is repareren bijna altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe wasmachine.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in Sittard. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Sittard.

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen.

Vaatwasser reparatie Sittard.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten hiervan zijn vele malen lager dan het vervangen van de vaatwasser.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Wij zijn o.a. werkzaam in Sittard. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed repareren, indien wij uw witgoed apparatuur niet kunnen repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn namelijk onze kernwaarden.

Witgoed reparatie Sittard

Snel en Vakkundig Uw Wasmachine Repareren in Sittard

Een defecte wasmachine kan voor veel ongemak zorgen in uw dagelijkse leven. Witgoed Brigade begrijpt dit maar al te goed en biedt daarom snelle en vakkundige wasmachine reparatie in Sittard. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw wasmachine zo snel mogelijk weer naar behoren werkt, zodat u weer zorgeloos kunt wassen.

Laat Uw Wasdroger in Topconditie Herstellen

Een wasdroger is onmisbaar in menig huishouden. Wanneer uw wasdroger niet meer naar behoren functioneert, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. Witgoed Brigade biedt uitstekende wasdroger reparatie in Sittard en omstreken. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw wasdroger weer in topconditie verkeert en u weer kunt genieten van droge en frisse kleding.

Laat Uw Vaatwasser Weer Stralen

Een kapotte vaatwasser kan voor veel frustratie zorgen. Witgoed Brigade biedt de oplossing met professionele vaatwasser reparatie in Sittard. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw vaatwasser weer optimaal functioneert en uw vaat weer stralend schoon wordt.

Kies voor een Ervaren Monteur van Witgoed Brigade in Sittard

Bij Witgoed Brigade werken we uitsluitend met ervaren en vakkundige monteurs die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van witgoed reparatie. Onze monteurs in Sittard zijn snel ter plaatse en zorgen voor een efficiënte en betrouwbare reparatie van uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser.

Gunstige Tarieven voor Witgoed Reparatie in Sittard

Witgoed Brigade biedt niet alleen snelle en vakkundige reparaties, maar ook gunstige tarieven voor al uw witgoed reparaties in Sittard. Wij geloven dat een goede service niet duur hoeft te zijn en streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen met aantrekkelijke prijzen voor onze diensten.

Neem Contact op met Witgoed Brigade voor Uw Witgoed Reparatie in Sittard

Heeft u een defecte wasmachine, wasdroger of vaatwasser? Aarzel niet en neem contact op met Witgoed Brigade voor een snelle en vakkundige witgoed reparatie in Sittard. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar om uw apparaat weer in topconditie te krijgen.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458