Click Fraud Protection

Machine reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Last van een kapotte machine? Onze ervaren monteurs herstellen uw machine vaak nog dezelfde dag! Witgoed Brigade repareart alle merken, geven altijd 3 maanden garantie en hanteren een all-in tarief van € 69,-.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Witgoed reparatie Utrecht

Altijd bereikbaar voor uw witgoed reparatie in Utrecht!

Witgoed apparaten zijn cruciaal voor een goed en schoon huishouden. Niemand wil zien dat de vieze stapel vaat zich blijft opstapelen. Daarom staan wij ook altijd paraat om u hier bij te helpen. Wij werken alleen met gecertificeerde monteurs, die voldoen aan onze standaard hoge eisen. Dit tegen over een standaard scherpe prijs.

Direct witgoed reparatie in Utrecht nodig? Neem contact met ons op
Plan je reparatie
Ma t/m Za

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Utrecht

Wasmachine reparatie nodig in Utrecht? Trommel van uw wasmachine kapot? Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben dit maakt het voor iemand die geen vakman is moeilijk om het zelf te repareren. Een van onze monteurs kunnen u de oorzaak snel aanwijzen en vaak ook snel verhelpen.
Ook voor foutcodes bent u hier aan het juiste adres. Bekijk daarvoor de wasmachine foutcodes pagina.

Wasdroger reparatie Utrecht

Wasdroger reparatie nodig in Utrecht? Functioneert uw wasdroger niet meer? De prijs van een geheel nieuw apparaat is vaak vele malen duurder dan een reparatie. Daarom raden wij u aan om altijd eerst contact op te nemen met een monteur voordat u een nieuwe wasdroger aanschaft. Wij zullen u hier altijd mee kunnen helpen.

Vaatwasser reparatie Utrecht

Vaatwasser reparatie nodig in Utrecht? Heeft u last van een lekkende vaatwasser. Belangrijk met dit probleem is dat je zoekt waar de vaatwasser begint met lekken, en wanneer het begint met lekken? Komt u hier niet helemaal uit of laat u dit liever doen door een van onze gecertificeerde monteurs. Onze monteurs voldoen aan bepaalde eisen om uw reparatie zo spoepel mogelijk te laten verlopen en om de beste kwaliteit aan u te leveren.

Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Utrecht

Algemene foutcodes

Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Zanussi

Witgoed reparatie in heel Utrecht

Wij repareren alle merken witgoed en ook veel apparaten van witgoed reparatie. Wij zijn ook 7 dagen in de week bereikbaar via het webformulier en 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar.
Wij zijn actief in heel Nederland en dus ook in Utrecht en in alle wijken en streken van Utrecht. Zo komen wij dus in de wijken van Utrecht Kanaleneiland, Lombok, Overvecht, Transwijk, Papendorp, Binnenstad, Noordoost, Noordwest, Uithof, Oost, West, Zuid en Vleuten de Meern.

Witgoed reparatie Kanaleneiland

Witgoed reparatie nodig in Kanaleneiland? Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar en voor uw witgoed apparaten. Wij repareren alle merken dit tegenover een scherpe prijs en vaak snelle reparatie tijd.

Witgoed reparatie Lombok

Witgoed reparatie nodig in Lombok? Wij komen al jaren in lombok om hier witgoed apparaten te repareren. Alle mensen die wij hebben geholpen in Lombok zijn erg te vreden over ons. Dit doet ons goed en daardoor willen wij ook meer voor u betekenen.

Witgoed reparatie Papendorp

Witgoed reparatie nodig in Papendorp? Witgoed apparaten zijn complexe apparaten en voor iemand zonder verstand van witgoed apparaten ook erg moeilijk te verhelpen. Daarom raden wij het u aan om problemen met uw machine aan een professional over te laten.

Witgoed reparatie Binnenstad

Wasmachine reparatie nodig in de binnenstad van Utrecht? U heeft er een hekel aan dat uw wasmachine kapot is, u moet natuurlijk wel weer gewoon schone kleren aan kunnen doen. Wacht daarom ook niet langer en plan een afspraak in.

Witgoed reparatie Noordoost

Witgoed reparatie nodig in Utrecht-Noordoost? U kunt ons 7 dagen in de week bereiken om een reparatie in te plannen. Heeft u nou spoed bij uw reparatie kunt u ook bij ons terecht dan wordt uw witgoed apparaat zo snel mogelijk gemaakt.

Witgoed reparatie Noordwest

Wasdroger reparatie nodig in Utrecht-Noordwest? Heeft u een hekel eraan om de was een alleen lijntje te laten drogen? Dit komt vaker voor en daarom bieden wij u een voordelige en vaak ook een snelle reparatie aan.

Witgoed reparatie de Uithof

Witgoed reparatie nodig in Utrecht de Uithof? Voor al uw witgoed apparaten en alle witgoed merken zit u hier goed. Wij werken met vaste en scherpe prijzen om de reparatie zo soepel mogelijk voorbij te laten gaan.

Witgoed reparatie Utrecht-Oost

Reparatie nodig in Utrecht-Oost? Mocht u niet veel verstand hebben over het repareren van witgoed apparaten raden wij het u ook af om aan het apparaat te zitten. De kans is dan namelijk groter dat het probleem erger wordt dan dat het wordt opgelost.

Witgoed reparatie Utrecht-West

Reparatie nodig in Utrecht-West? Lekt het apparaat koelvloeistof? Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Bij ons kunt u gelijk een afspraak inplannen en weet u direct waar u staat en wanneer de reparatie plaats vind.

Witgoed reparatie Utrecht-Zuid

Witgoed reparatie nodig in Utrecht-Zuid? Voor een wasmachine, wasdroger en vaatwasser reparatie bent u hier goed. Wij repareren al deze witgoed apparaten en alle witgoed merken van deze apparaten.

Witgoed reparatie Vleuten de Meern

Wasdroger reparatie nodig in Vleuten de Meern? Een defecte wasdroger is nooit fijn en moet u dan ook repareren. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen maar u kunt natuurlijk ook zeggen dit laat ik door een echte monteur doen.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op

Klanten beoordelen ons gemiddeld met 4 sterren!

Snel een reparatie afspraak maken in Utrecht? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger en vaatwasser. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

 088 - 37 479 75
Bereikbaar van 07:00 - 18:00
  Plan je reparatie
Ma t/m Za


Plan hier je reparatie


  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Bel, mail of app ons over je storing. Wij zijn elke werkdag tot 19:00 uur bereikbaar, ook in het weekend.

  icoon-2

  Wij plannen zo snel mogelijk jouw reparatie in, indien mogelijk dezelfde dag.

  icoon-3

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om een tijdstip af te spreken.

  icoon-4

  De regiomonteur repareert bijna alle storingen binnen een half uur.

  De monteur probeert altijd de machine te repareren tenzij de kosten niet opwegen tegen de aanschaf van een nieuwe of refurbished machine. Ons kantoorteam kan je hierover adviseren.

  Vestigingen

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 19:00 uur
  Zaterdag t/m Zondag 09:00 – 18:00 uur

  Ons Kantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458

  Ben jij een monteur?

  Wil je morgen meer klanten?

  Chat openen
  Hulp nodig?