Click Fraud Protection

Contact

De Witgoed Brigade intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar via het contactformulier, telefonisch of via WhatsApp.

 088 - 37 479 75  06 - 83 45 66 96

Witgoed reparatie Utrecht

Altijd bereikbaar voor uw witgoed reparatie in Utrecht!

Witgoed apparaten zijn cruciaal voor een goed en schoon huishouden. Niemand wil zien dat de vieze stapel vaat zich blijft opstapelen. Daarom staan wij ook altijd paraat om u hier bij te helpen. Wij werken alleen met gecertificeerde monteurs, die voldoen aan onze standaard hoge eisen. Dit tegen over een standaard scherpe prijs.

Direct witgoed reparatie in Utrecht nodig? Bel ons direct
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Vandaag gebeld is morgen hersteld! Wij zijn open van 08:00 tot 18:00, Daarnaast kunt u ook uw reparatie aanvraag aanmelden via ons webformulier.

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Utrecht

Wasmachine reparatie nodig in Utrecht? Trommel van uw wasmachine kapot? Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben dit maakt het voor iemand die geen vakman is moeilijk om het zelf te repareren. Een van onze monteurs kunnen u de oorzaak snel aanwijzen en vaak ook snel verhelpen.
Ook voor foutcodes bent u hier aan het juiste adres. Bekijk daarvoor de wasmachine foutcodes pagina.

Wasdroger reparatie Utrecht

Wasdroger reparatie nodig in Utrecht? Functioneert uw wasdroger niet meer? De prijs van een geheel nieuw apparaat is vaak vele malen duurder dan een reparatie. Daarom raden wij u aan om altijd eerst contact op te nemen met een monteur voordat u een nieuwe wasdroger aanschaft. Wij zullen u hier altijd mee kunnen helpen.

Koelkast reparatie Utrecht

Werkt uw koelkast niet meer? Wij weten dat dit zeker niet fijn is. Gelukkig staan wij altijd voor u klaar en kunt u ons 7 dagen bereiken. Wij repareren in heel Nederland en komen in alle wijken van Utrecht. Dus ook in de wijk waar u woont. Heeft u een vraag voor ons bel dan gerust. U kunt ons telefonisch bereiken maar ook via het webformulier, op die manier kunt u vandaag nog een witgoed reparatie inplannen.

Vaatwasser reparatie Utrecht

Vaatwasser reparatie nodig in Utrecht? Heeft u last van een lekkende vaatwasser. Belangrijk met dit probleem is dat je zoekt waar de vaatwasser begint met lekken, en wanneer het begint met lekken? Komt u hier niet helemaal uit of laat u dit liever doen door een van onze gecertificeerde monteurs. Onze monteurs voldoen aan bepaalde eisen om uw reparatie zo spoepel mogelijk te laten verlopen en om de beste kwaliteit aan u te leveren.

Vriezer reparatie Utrecht

Vriezer reparatie nodig in Utrecht? Is uw vriezer kapot? Is er sprake van ijsvorming of koelt uw vriezer niet voldoende? IJsvorming is niet goed voor uw vriezer en ook niet voor het voedsel wat in de vriezer ligt. Wacht niet tot dat het probleem zich alleen maar verergerd. Neem nu contact op met een monteur of kijk hier zelf naar.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Witgoed reparatie Utrecht

Meest voorkomende foutcodes

Witgoed reparatie in heel Utrecht

Wij repareren alle merken witgoed en ook veel apparaten van witgoed reparatie. Wij zijn ook 7 dagen in de week bereikbaar via het webformulier en 6 dagen in de week telefonisch bereikbaar.
Wij zijn actief in heel Nederland en dus ook in Utrecht en in alle wijken en streken van Utrecht. Zo komen wij dus in de wijken van Utrecht Kanaleneiland, Lombok, Overvecht, Transwijk, Papendorp, Binnenstad, Noordoost, Noordwest, Uithof, Oost, West, Zuid en Vleuten de Meern.

Witgoed reparatie Kanaleneiland

Witgoed reparatie nodig in Kanaleneiland? Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar en voor uw witgoed apparaten. Wij repareren alle merken dit tegenover een scherpe prijs en vaak snelle reparatie tijd.

Witgoed reparatie Lombok

Witgoed reparatie nodig in Lombok? Wij komen al jaren in lombok om hier witgoed apparaten te repareren. Alle mensen die wij hebben geholpen in Lombok zijn erg te vreden over ons. Dit doet ons goed en daardoor willen wij ook meer voor u betekenen.

Witgoed reparatie Transwijk

Vriezer reparatie nodig in Transwijk? Een vriezer is erg belangrijk u wilt natuurlijk wel dat uw voedsel zo lang als mogelijk goed blijft en als uw vriezer defect is kan dat niet waar gemaakt worden. Wacht dus niet te lang en plan gelijk een reparatie in.

Witgoed reparatie Papendorp

Koelkast reparatie nodig in Papendorp? Koelkasten zijn complexe apparaten en voor iemand zonder verstand van witgoed apparaten ook erg moeilijk te verhelpen. Daarom raden wij het u aan om problemen met uw koelkast aan een proffesional over te laten.

Witgoed reparatie Binnenstad

Wasmachine reparatie nodig in de binnenstad van Utrecht? U heeft er een hekel aan dat uw wasmachine kapot is, u moet natuurlijk wel weer gewoon schone kleren aan kunnen doen. Wacht daarom ook niet langer en plan een afspraak in.

Witgoed reparatie Noordoost

Witgoed reparatie nodig in Utrecht-Noordoost? U kunt ons 7 dagen in de week bereiken om een reparatie in te plannen. Heeft u nou spoed bij uw reparatie kunt u ook bij ons terecht dan wordt uw witgoed apparaat zo snel mogelijk gemaakt.

Witgoed reparatie Noordwest

Wasdroger reparatie nodig in Utrecht-Noordwest? Heeft u een hekel eraan om de was een alleen lijntje te laten drogen? Dit komt vaker voor en daarom bieden wij u een voordelige en vaak ook een snelle reparatie aan.

Witgoed reparatie de Uithof

Witgoed reparatie nodig in Utrecht de Uithof? Voor al uw witgoed apparaten en alle witgoed merken zit u hier goed. Wij werken met vaste en scherpe prijzen om de reparatie zo soepel mogelijk voorbij te laten gaan.

Witgoed reparatie Utrecht-Oost

Koelkast reparatie nodig in Utrecht-Oost? Mocht u niet veel verstand hebben over het repareren van witgoed apparaten raden wij het u ook af om aan uw koelkast te zitten. De kans is dan namelijk groter dat het probleem erger wordt dan dat het wordt opgelost.

Witgoed reparatie Utrecht-West

Vriezer reparatie nodig in Utrecht-West? Lekt uw vriezer koelvloeistof? Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Bij ons kunt u gelijk een afspraak inplannen en weet u direct waar u staat en wanneer de reparatie plaats vind.

Witgoed reparatie Utrecht-Zuid

Witgoed reparatie nodig in Utrecht-Zuid? Voor een koelkast, vriezer, wasmachine, wasdroger en vaatwasser reparatie bent u hier goed. Wij repareren al deze witgoed apparaten en alle witgoed merken van deze apparaten.

Witgoed reparatie Vleuten de Meern

Wasdroger reparatie nodig in Vleuten de Meern? Een defecte wasdroger is nooit fijn en moet u dan ook repareren. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen maar u kunt natuurlijk ook zeggen dit laat ik door een echte monteur doen.

Direct weten of uw witgoed gerepareerd kan worden? Bel ons direct op
 088 – 37 479 75
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Erkende witgoed monteur in Utrecht

Wij zijn de erkende witgoed monteur in Utrecht en werken geregeld samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Wij raden het u af om een reparatie in te plannen bij een onbekende of vreemde witgoedservice, wordt niet opgelicht.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,2!

Snel een reparatie afspraak maken in Utrecht? Bel ons! ook voor reparatie aan uw wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Na uw melding komen we direct in actie en daardoor kunnen wij vaak al binnen 24 uur het probleem verhelpen!

Vandaag gemeld is morgen hersteld!

Heeft u een probleem met uw apparaat? Stuur dan snel uw aanvraag in. Wij zullen u z.s.m bellen voor een afspraak.

Neem contact met ons op en wij bespreken uw aanvraag. Wij informeren u altijd uitgebreid over mogelijke oplossingingen voor uw probleem.

Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar via het webformulier, WhatsApp of telefonisch.

 088 - 37 479 75

Zeven dagen per week online bereikbaar.


  Vestigingen

  In 2 minuten uw witgoed reparatie aanmelden

  Selecteer uw apparaat en het probleem
  Selecteer uw apparaat en het probleem

  Wij repareren vrijwel alle soorten witgoed en merken.

  Vul uw gegevens in en plan een afspraak
  Vul uw gegevens in en plan een afspraak

  Wij hebben wat informatie van u nodig om te bepalen welke reparateur u het beste kan helpen.

  Onze reparateur zal contact met u opnemen
  Onze reparateur zal contact met u opnemen

  Wij nemen uw aanvraag in behandeling en gaan op zoek naar een beschikbare reparateur in uw regio.

  Dit is wat onze klanten van ons vinden:

  Contact

  Bel met de Witgoed Brigade
  Tel: 088 - 37 479 75
  Whatsapp: 06 - 83 45 66 96
  E-mail: info@witgoedbrigade.nl

  Storing melden / afspraak maken
  24 uur per dag, 7 dagen in de week

  24/7 afspraak maken

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 12:00 – 16:00 uur
  Zondag online bereikbaar

  Witgoedbrigade.nl is een initiatief van:
  Bright Light Company B.V.

  Hoofdkantoor
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht, KvK 63735458

  Klachtenformulier

  Bent u reparateur?

  U kunt zich aansluiten bij ons netwerk!

  Chat openen
  Hulp nodig?