Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Witgoed reparatie Deventer

Is je witgoed defect? Wij repareren het!

Wasmachines, wasdrogers en vaatwassersWasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Witgoed reparateur in Deventer nodig?

Wij repareren alle merken witgoed!

De Witgoed Brigade werkt met vaste scherpe tarieven en is 7 dagen per week bereikbaar! Daardoor kunnen wij snelle en goede reparatieservice door een van onze gecertificeerde monteurs in Deventer aanbieden.

Witgoed Brigade is dé specialist voor witgoed reparatie in Deventer en omgeving. Met onze ervaren monteurs staan wij klaar om uw wasmachine, wasdroger en vaatwasser te repareren wanneer deze kapot is of een foutcode vertoont. Onze deskundige monteurs zorgen voor een snelle en gunstige oplossing, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw witgoedapparaten.

Direct witgoed reparatie in Deventer nodig? Bel ons direct
 085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 18:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende witgoed reparaties:

Wasmachine reparatie Deventer.

Foutcode of foutmelding op uw wasmachine? De wasmachine is kapot. Gelukkig hoeft een reparatie niet duur te zijn en is repareren bijna altijd goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Wij realiseren ons dat een defecte wasmachine voor ongemakken zorgt en daarom hanteren wij de regel Vandaag gebeld = morgen hersteld. Zo hoeft u niet met de hand de was te doen: wel zo gemakkelijk.

Direct uw wasmachine repareren? Onze monteurs repareren uw wasmachine ook in Deventer. Bel en plan direct uw reparatie in met een van onze gecertificeerde monteurs.

Wasdroger reparatie Deventer.

Functioneert uw wasdroger niet meer? De kosten voor reparatie liggen vaak vele malen lager dan de kosten voor een nieuwe wasdroger. Ook zorgen wij ervoor dat u de was niet hoeft uit te hangen.

Vaatwasser reparatie Deventer.

Is uw vaatwasser kapot of blijft er water in uw vaatwasser staan? Niemand heeft er zin in om met de hand de te doen. Onze gecertificeerde monteur zorgt ervoor dat uw vaatwasser zo spoedig mogelijk weer operationeel is. Het is verstandiger om uw vaatwasser te laten repareren dan te vervangen, in 99% van de gevallen gaat het bij een vaatwasser namelijk om een gebroken slang of een klein onderdeel dat vervangen dient te worden. De kosten hiervan zijn vele malen lager dan het vervangen van de vaatwasser.
Wij repareren alle merken. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in o.a. Miele, AEG, Siemens, Bosch, LG, Samsung, Bauknecht, Indesit en Zanussi.

Wij zijn o.a. werkzaam in Deventer. In de meeste gevallen kunnen wij uw witgoed repareren, indien wij uw witgoed apparatuur niet kunnen repareren dan zeggen we dat eerlijk tegen u. Eerlijkheid en transparantie zijn namelijk onze kernwaarden.

Witgoed reparatie Deventer

Snel en Vakkundig

Een defecte wasmachine kan voor veel ongemak zorgen. Gelukkig biedt Witgoed Brigade in Deventer snelle en vakkundige wasmachine reparatie. Onze ervaren monteurs zijn bekend met alle merken en modellen en kunnen u snel helpen bij het oplossen van problemen, zoals lekkages, blokkades en foutcodes.

Laat uw Vaatwasser Weer Stralen

Een kapotte vaatwasser is erg vervelend en kan zorgen voor een berg afwas. Schakel daarom de hulp in van onze deskundige monteurs in Deventer voor vaatwasser reparatie. Wij zorgen ervoor dat uw vaatwasser weer naar behoren functioneert en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over vieze vaat.

Droog uw Kleding Weer Zorgeloos

Een defecte wasdroger kan uw dagelijkse routine flink verstoren. Laat uw wasdroger reparatie in Deventer over aan de ervaren monteurs van Witgoed Brigade. Zij zorgen voor een snelle diagnose en vakkundige reparatie, zodat u weer zorgeloos uw kleding kunt drogen.

Ervaren Monteurs voor al uw Witgoed Reparaties in Deventer

Onze monteurs zijn niet alleen ervaren, maar ook betrouwbaar en vriendelijk. Ze staan altijd klaar om u te helpen met uw witgoed reparatie in Deventer en omstreken. Of het nu gaat om een wasmachine, vaatwasser of wasdroger, bij ons bent u verzekerd van een gunstige en professionele service.

Gunstige Tarieven en Garantie op Witgoed Reparaties in Deventer

Bij Witgoed Brigade profiteert u van gunstige tarieven voor al uw witgoed reparaties in Deventer. Daarnaast bieden wij garantie op onze reparaties, zodat u zeker weet dat uw apparaat weer naar behoren functioneert.

Neem Contact op met Witgoed Brigade Deventer

Heeft u problemen met uw wasmachine, vaatwasser of wasdroger en bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren monteur? Neem dan contact op met Witgoed Brigade Deventer voor een snelle en vakkundige witgoed reparatie. Wij staan voor u klaar om uw witgoedapparaten weer als nieuw te laten functioneren.

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458