Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

F7 Bosch wasmachine Foutcode NTC fout

De Bosch wasmachine foutcode F7 kan een frustrerend probleem zijn, omdat het uw wasgoed ongewassen kan achterlaten en je niet zeker bent van de oorzaak van het probleem. De foutcode geeft aan dat er een probleem is met het circuit van de aandrijfmotor van de wasmachine. Dit kan worden veroorzaakt door een defecte aandrijfmotor of een probleem met de besturingskaart. In sommige gevallen kan dit probleem ook te maken hebben met een probleem met de bedrading of andere componenten in het motorcircuit.

Foutcode F7 Bosch wasmachine diagnose

Voor het diagnosticeren en repareren van deze specifieke foutcode kan je het beste een monteur raadplegen die ervaring heeft met het werken aan wasmachines. Zij zullen kunnen bepalen of de fout in de aandrijfmotor of de besturingskaart zit, evenals eventuele bedradingsproblemen in het circuit van de machine. In sommige gevallen kan het nodig zijn een van beide componenten te vervangen om het probleem op te lossen. Indien nodig kunnen zij ook eventuele versleten bedrading en/of andere onderdelen vervangen die tot deze foutcode in je wasmachine hebben geleid.

Foutcode F7 Bosch wasmachine laten herstellen

Het is belangrijk op te merken dat het gevaarlijk kan zijn om zelf reparaties uit te voeren zonder ervaring met elektronische apparaten en dat uw garantie kan vervallen als je geen gebruik maakt van door Bosch erkend personeel en onderdelen voor reparaties of vervangingen. Bovendien brengt dit het risico met zich mee dat het apparaat verder beschadigd raakt en dat de situatie nog erger wordt. Voor een veilige diagnose en reparatie van dit probleem kan je het beste een gekwalificeerde monteur bellen die ervaring heeft met wasmachines. Met die expertise kan je er zeker van zijn dat het toestel correct en veilig wordt gerepareerd.

Voor meer informatie over
Bosch foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458