Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode 1E/E7 Samsung wasmachine

Samsung wasmachine last van foutcode 1E/E7

Foutcode 1E/E7 op een Samsung wasmachine kan nogal verwarrend en verontrustend zijn. Deze code geeft aan dat er een fout is met de watertoevoer. Het kan betekenen dat de waterdruk te laag is of dat er een verstopping of beperking is in een of beide slangen die water naar de wasmachine voeren, waardoor deze niet goed kan worden gevuld. Bovendien kan deze foutcode wijzen op een probleem met de waterklep, zoals een defecte bedrading of corrosie.

Als je foutcode 1E/E7 op een Samsung wasmachine tegenkomt, kan dit wijzen op een probleem met een verstopte slang of filterzeef, lage waterdruk, defecte bedrading/corrosie van kleppen die de watertoevoer naar de wasmachine regelen – dit alles moet worden gecontroleerd door een gekwalificeerde monteur die je kan adviseren over de juiste reparatieprocedure voor het model wasmachine.

Foutcode 1E/E7 zelf controleren

Wanneer deze foutcode verschijnt, is het belangrijk dat je snel actie onderneemt, want als je niets doet, kan dit leiden tot mechanische problemen. Er zijn verschillende stappen die jij zelf kan ondernemen om het probleem op te lossen voordat je een monteur inschakelt. Controleer eerst beide toevoerslangen op knikken en verstoppingen en controleer of ze goed zijn aangesloten op de achterkant van de wasmachine. Als hier niets mis lijkt te zijn, controleer dan op een verstopt filter waar de toevoerslang op de waterleiding van het huis is aangesloten. Dit filter voorkomt dat sediment en ander vuil in de wasmachine terechtkomen en wanneer het verstopt is, zal deze foutcode verschijnen.

Wasmachine laten repareren door een monteur

Als deze stappen het probleem niet oplossen, heb je mogelijk hulp nodig van een erkende monteur, omdat verdere diagnose en reparatie nodig kunnen zijn, afhankelijk van het model wasmachine. De monteur zal controleren op defecte bedrading en zal de kleppen inspecteren die bepalen hoeveel water de machine tijdens elke cyclus binnenkomt, om er zeker van te zijn dat ze goed werken en niet gecorrodeerd zijn door gebrek aan onderhoud of kalkaanslag veroorzaakt door hard water. Het verdient aanbeveling om defecte onderdelen te onderhouden of te vervangen in plaats van zelf reparaties uit te voeren.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458