Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode 5E/E2 Samsung wasmachine

Samsung wasmachine last van foutcode 5E/E2

Foutcode 5E/E2 op een Samsung wasmachine is een van de meest voorkomende foutcodes die eigenaren van dit merk ervaren. Het wijst meestal op een probleem met het waterafvoersysteem, dat kan worden veroorzaakt door een verstopping in de leiding of een verstopt filter. Helaas is dit probleem niet zelf te verhelpen en is het raadzaam om een monteur te bellen voor hulp.

Eerste stap foutcode 5E/E2 verhelpen

De eerste stap bij het oplossen van de 5E/E2 fout op de Samsung wasmachine is om te controleren of er blokkades zijn in de afvoerslang. Als jij je machine onlangs hebt verplaatst, is het waarschijnlijk dat er iets is losgekomen van zijn oorspronkelijke plaats. Controleer ook of er zich iets als pluizen of haren in de afvoerslang zelf heeft opgehoopt. Als je geen verstoppingen ziet en de fout blijft bestaan, moet je de stekker uit het stopcontact halen en zo snel mogelijk contact opnemen met een monteur voor professionele hulp.

Als je hebt vastgesteld dat er geen enkele verstopping in de afvoerslang zit, dan kan er een probleem zijn met de pompmotor. Deze motor pompt na elke cyclus overtollig water weg en kan na verloop van tijd versleten raken, wat kan leiden tot fouten zoals 5E/E2 bij Samsung-wasmachines. Het vervangen van deze motor vereist speciaal gereedschap en kennis die alleen kan worden verkregen van een ervaren monteur, dus het is het beste om deze reparatie niet zelf te proberen, tenzij je bekend bent met elektronica en apparaten reparaties die specifiek betrekking hebben op Samsung apparaten.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes

085 – 760 54 28
Bereikbaar van 08:00 tot 20:00
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
  Zaterdag 09:00 – 16:00 uur
  Zondag telefonisch gesloten
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Een onderdeel van Bright Light Company B.V.
  Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458