Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode C8 AEG wasmachine

Foutcode C8 op een AEG wasmachine duidt op een storing in de motordriehoek. Dit gebeurt wanneer de motor het ingestelde toerental, oftewel het aantal omwentelingen per minuut, niet kan halen. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende dingen; zoals een defecte printplaat, verstopt waterinlaatfilter, of versleten interne componenten zoals borstels en lagers. Als het probleem blijft bestaan na controle van al deze onderdelen, kunt u het beste een monteur naar de wasmachine laten kijken om de hoofdoorzaak vast te stellen.

Foutcode C8 AEG wasmachine zelf repareren of laten repareren?

In sommige gevallen kan je de foutcode C8 zelf oplossen. Als de storing in de motordriehoek bijvoorbeeld wordt veroorzaakt door een verstopt waterinlaatfilter, kan jij het filter verwijderen en goed schoonmaken met warm zeepwater voordat je het terugplaatst. Ook als een van de interne onderdelen versleten is, kan jij deze gemakkelijk vervangen door nieuwe onderdelen uit jou plaatselijke huishoudwinkel of online winkel.

Als de fout echter aanhoudt na het proberen van deze basisoplossingen, moet je contact opnemen met een ervaren professional die gespecialiseerd is in het repareren van wasmachines. Zij zullen in staat zijn om snel eventuele onderliggende problemen te identificeren en op te lossen die deze foutcode veroorzaken. Een ervaren monteur zal er ook voor zorgen dat alle veiligheidsmaatregelen worden genomen tijdens de reparatie van jouw apparaat en dat er kwaliteitsonderdelen worden gebruikt die gegarandeerd jarenlang meegaan.

Voor meer informatie over
AEG foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458