Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F18 Bauknecht wasmachine

Foutcode F18 op een Bauknecht wasmachine wijst op een probleem met de drukschakelaar. Dit is de component die verantwoordelijk is voor het meten wanneer het water een bepaald niveau in de trommel heeft bereikt, en wanneer het niet correct registreert, kan het een foutcode veroorzaken. Voor een goede werking van de wasmachine moet dit onderdeel goed gekalibreerd zijn.

De oorzaak van deze specifieke fout kan te wijten zijn aan een defecte drukschakelaar of een probleem met de aangesloten bedrading. Als het probleem aanhoudt nadat je alle aansluitingen en stroombronnen heeft gecontroleerd, moet je contact opnemen met een monteur. Het kan nodig zijn beide onderdelen te vervangen als ze niet goed functioneren of beschadigd zijn.

Kortom, Foutcode F18 op een Bauknecht wasmachine wijst waarschijnlijk op een probleem met de drukschakelaar of aanverwante onderdelen die ermee verbonden zijn. Om optimale prestaties en gebruiksveiligheid te garanderen, dien je contact op te nemen met een gekwalificeerde monteur als doe-het-zelf pogingen mislukken of het probleem niet volledig oplossen. Zelfdiagnose is beschikbaar in sommige modellen, maar ongeacht of je zelf probeert te repareren of iemand anders inschakelt voor hulp, zorg ervoor dat noodzakelijke reparaties alleen worden uitgevoerd door ervaren personeel en negeer nooit foutcodes die worden weergegeven door de machine voor langere tijd, omdat dit het apparaat in gevaar kan brengen voor schade of verdere schade in de toekomst.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458