Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F20 Bauknecht wasmachine

Foutcode F20 bij een Bauknecht wasmachine duidt op een probleem met de watertoevoer. Dit kan worden veroorzaakt door een verkeerde instelling van het waterinlaatventiel, verstopte of beschadigde slangen, een defecte drukschakelaar of een slecht functionerend inlaatfilter. Het is belangrijk om deze onderdelen te inspecteren en te controleren of ze niet de oorzaak zijn voordat u verdere reparatiestappen onderneemt.

Foutcode F20 op Bauknecht wasmachine zelf verhelpen

In sommige gevallen kan deze foutcode zonder professionele hulp worden verholpen. Als het probleem te wijten is aan een verkeerd ingestelde watertoevoerklep, kan deze gemakkelijk worden aangepast met behulp van het bedieningspaneel van de wasmachine. Als het probleem te wijten is aan een verstopping in een van de slangen, kan deze handmatig worden verholpen door ze aan beide uiteinden los te maken en er heet water doorheen te laten lopen tot er geen vuil meer uitkomt. Als het filter niet goed werkt, moet het zo snel mogelijk door een nieuwe worden vervangen, omdat vuildeeltjes andere onderdelen van de wasmachine kunnen beschadigen als ze niet worden gecontroleerd.

Zelf oplossen niet geholpen?

Als geen van deze oplossingen werkt, kan professionele hulp nodig zijn. Het is mogelijk dat de drukschakelaar moet worden gecontroleerd en eventueel gerepareerd of vervangen, afhankelijk van de toestand. Voor deze taak kan je het beste contact opnemen met een gekwalificeerde monteur die bekend is met Bauknecht apparaten en ervaring heeft met dit specifieke probleem. Zij zullen alle nodige stappen ondernemen om eventuele onderliggende problemen met de wasmachine te identificeren en aan te pakken, zodat jij de was weer efficiënt en veilig kunt doen.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458