Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F27 Miele wasmachine bodemplaat water

De Miele F27-foutcode wijst op een probleem met de deurvergrendeling van de wasmachine. Deze foutcode verschijnt meestal als de deurvergrendeling niet goed werkt of als het vergrendelingsmechanisme niet goed werkt. De meest voorkomende oorzaak van deze foutcode is wanneer de deur niet volledig gesloten en vergrendeld is. Als de deur niet helemaal gesloten is, kan het vergrendelingsmechanisme niet goed vastklikken en zal er een foutcode verschijnen wanneer je probeert een cyclus te starten. Bovendien kan vuil rond de deur verhinderen dat deze goed vergrendelt, wat ook deze foutcode oplevert.

Foutcode F27 Miele wasmachine zelf oplossen of laten repareren?

In veel gevallen kan je dit probleem zelf oplossen. Zorg ervoor dat de deur volledig gesloten is voordat je een cyclus start. Gebruik een vochtige doek om het vuil rond de vergrendeling voorzichtig te verwijderen. Mogelijk moet je de klink handmatig heen en weer bewegen om de ophoping die in de loop der tijd is ontstaan te verwijderen – druk gewoon voorzichtig totdat je de klink lichtjes heen en weer voelt bewegen.

Als deze stappen niet werken, kan het nodig zijn een monteur te raadplegen voor verdere hulp. Uw garantie zou alle reparaties in verband met dit probleem moeten dekken – zorg er dus voor dat je alle pogingen om het zelf op te lossen documenteert, voor het geval je bewijs moet leveren van een poging om het zelf op te lossen. Een monteur zal dan worden gestuurd om eventuele problemen met de onderdelen van je wasmachine te inspecteren en op te lossen – zij zullen waarschijnlijk onderdelen zoals de deurklink of andere defecte onderdelen vervangen om het probleem definitief op te lossen.

Voor meer informatie over
Miele foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct afspraak maken: 24/7 beschikbaar

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458