Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F31 Bauknecht wasmachine

Bauknecht wasmachine last van foutcode F31

Foutcode F31 op een Bauknecht wasmachine is een indicatie van een probleem met het waterafvoersysteem. De meest waarschijnlijke oorzaak van deze foutcode is dat de afvoerslang of de drukschakelaar verstopt is. Afhankelijk van de ernst van de verstopping kan deze worden verholpen zonder een monteur te bellen.

Afvoerslang controleren op verstopping

Als de afvoerslang verstopt is, moet eerst worden gecontroleerd of er knikken in de slang zitten die een goede afvoer kunnen verhinderen. Als er knikken zijn, kan het probleem worden opgelost door ze recht te trekken. Als dat niet werkt, kunt u proberen het filter van de afvoerpomp los te koppelen en schoon te maken, zodat het niet verstopt raakt door vuil of deeltjes. Ditzelfde reinigingsproces kan ook worden uitgevoerd voor alle andere filters in het afvoersysteem om ervoor te zorgen dat alle paden vrij zijn van obstructies.

Drukschakelaar defect foutcode F31

Het is ook mogelijk dat er een probleem is met de drukschakelaar zelf, waarvoor complexere probleemoplossingstechnieken nodig zijn om het probleem op te lossen. In dit geval zou het verstandig zijn om professionele hulp in te roepen, omdat onjuist onderhoud van drukschakelaars kan leiden tot verdere complicaties in de werking van uw wasmachine of zelfs tot beschadiging van de onderdelen ervan. Bovendien kunnen sommige drukschakelaars speciale instellingen en kalibraties hebben die gespecialiseerd gereedschap en kennis vereisen om correct af te stellen, dus een monteur is beter uitgerust om dit soort reparaties uit te voeren.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

 085 - 760 54 28085 - 760 54 28  06 - 87 91 74 73

Plan hier je reparatie

  Stuur foto of video mee
  Overige informatie voor de monteur

  Hoe lossen wij je storing op?

  icoon-1

  Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

  icoon-2

  De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

  icoon-3

  Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

  icoon-4

  Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

  icoon-4

  Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

  icoon-4

  Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

  Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
  Vestigingen

  Over Witgoed Brigade

  Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 37 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2017 hebben wij al 55.000 reparaties uitgevoerd.

  Telefonische klantenservice
  Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
  Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  Zaterdag: Online afspraak inplannen
  Zondag: Online afspraak inplannen
  085 – 760 54 28
  06 – 87 91 74 73

  Witgoed Brigade
  Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
  KvK 63735458