Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F4 Bauknecht wasmachine

Foutcode F2 op een Bauknecht wasmachine kan een behoorlijk intimiderend gezicht zijn. Er is geen reden tot paniek! Deze foutcode betekent simpelweg dat de watertoevoer om wat voor reden dan ook onderbroken is en de wasmachine niet goed vult. Dit kan worden veroorzaakt door een lage druk in de waterleiding door een geknikte slang, een verstopt filter of zelfs een probleem met de afsluiter. Een andere oorzaak kan een slechte afvoer van de machine zijn door verstopte leidingen of een beschadigde afvoerpomp.

Foutcode F2 zelf verhelpen

Het goede nieuws is dat dit probleem meestal zelf kan worden opgelost zonder dat er een monteur aan te pas hoeft te komen. Om te bepalen wat de foutmelding veroorzaakt, controleer eerst of alle slangen vrij zijn van knikken en of de waterkraan helemaal open staat. Controleer bovendien of de filters regelmatig worden gereinigd en of de afvoerpomp niet verstopt is met vuildeeltjes of ander vuil. Controleer tenslotte of de afsluiters open staan en niet verstopt zijn door bezinksel of ander vuil.

Heeft dit het probleem niet opgelost?

Als je deze punten heeft gecontroleerd en nog steeds de F2 foutmelding ziet, kan het verstandig zijn om een ervaren monteur in te schakelen die verdere stappen kan ondernemen om eventuele bijkomende storingen te diagnosticeren en te repareren, zodat uw machine optimaal blijft draaien. Een gecertificeerde technieker kan eventuele problemen snel en efficiënt opsporen, zodat je geen zorgen hoeft te maken over toekomstige problemen als gevolg van onjuist onderhoud of defecte onderdelen in het systeem van de wasmachine.

Voor meer informatie over
Bauknecht foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458