Click Fraud Protection
Witgoedbrigade's tarieven, wij hebben een all-in tarief van €69,-

Foutcode F53 Miele wasmachine snelheidssensor storing

Foutcode F53 van een Miele wasmachine is een foutcode die aangeeft dat de temperatuursensor in het apparaat defect is. Deze temperatuursensor controleert de binnentemperatuur van de trommel tijdens het wassen en zorgt ervoor dat de cyclus niet te heet wordt voor kwetsbare stoffen. Wanneer deze code verschijnt, betekent dit meestal dat de sensor niet goed werkt of vervangen moet worden.

Foutcode F53 Miele wasmachine zelf oplossen

De eerste stap om dit probleem op te lossen is de stekker van de machine uit het stopcontact te halen en alle bedrading te controleren om er zeker van te zijn dat er niets los zit of losgemaakt is. Als alles in orde is, moet je contact opnemen met een gecertificeerde monteur die alle defecte onderdelen kan testen en vervangen. Het is belangrijk dat een ervaren vakman alle reparaties uitvoert, omdat hij toegang heeft tot speciaal gereedschap en vervangende onderdelen die nodig zijn om de machine correct te repareren.

Hoewel voor de meeste reparaties een monteur nodig is, zijn er ook gevallen waarin de foutcode zonder professionele hulp kan worden opgelost. In sommige gevallen kan het simpelweg uitvoeren van een ander wasprogramma met andere instellingen voldoende zijn om de F53 code te wissen. Als je er echter zelf niet uitkomt, kan je het beste contact opnemen met een gekwalificeerde deskundige die een veilige en efficiënte diagnose kan stellen en de machine kan repareren.

Voor meer informatie over
Miele foutcodes
Direct inplannen
Vul het formulier in

Wasmachine, vaatwasser of droger reparatie in jouw stad – de Witgoed Brigade regiomonteur is uw vakman.

Last van een kapotte machine? Wij repareren je wasmachine in veel gevallen binnen één dag. Onze ervaren regiomonteur in jouw omgeving herstelt alle merken witgoed, geeft 3 maanden garantie en hanteert een all-in starttarief van € 69. Ook reparaties van machine die nog in de garantietermijn zitten, kunnen door ons worden gerepareerd. Je kunt zelf gewenste dag en tijdstip bij ons selecteren. Wel zo makkelijk

Direct inplannen Vul het formulier in

Hoe lossen wij je storing op?

icoon-1

Plan je reparatie op de dag van je voorkeur. Via het formulier, WhatsApp of telefoon.

icoon-2

De regiomonteur neemt direct contact met je op om tijdstip van bezoek met je te bespreken.

icoon-3

Na een diagnose, herstelt de monteur je storing en je machine functioneert weer.

icoon-4

Onze regiomonteur herstelt bijna alle storingen binnen 30 minuten.

icoon-4

Betalen kan met pin en met contant. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

icoon-4

Kies ervoor om je machine te laten repareren en wij doneren € 0,25 per reparatie aan het WWF.

Repareren is beter voor het milieu en onze aarde dan weer een nieuwe machine kopen en de oude naar de schroothoop te brengen.
Vestigingen

Over Witgoed Brigade

Witgoed Brigade is een landelijk opererende reparatiedienst gespecialiseerd in het repareren van witgoed. Met 41 erkende en betrouwbare monteurs verdeeld over Nederland repareren wij alle merken witgoed. Met Witgoed Brigade vind je de beste witgoedmonteur in jouw regio. Sinds 2019 hebben wij al 85.000 reparaties uitgevoerd.

Telefonische klantenservice
Maandag t/m Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: Online afspraak inplannen
Zondag: Online afspraak inplannen
085 – 760 54 28
06 – 87 91 74 73

Witgoed Brigade
Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
KvK 63735458